Vakit Yazarı Tecavüz İddiasıyla Gözaltında!
-
5575 - Hz. Aişe radiyallahu anha anlatiyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam, ben alti yasinda iken benimle evlendi. Medine'ye geldik. Beni'l-Haris Ibnu'l-Hazrec kabilesine indik. Ben hummaya yakalandim. Saclarim dokuldu. (iyilesince) sacim yine uzadi. Annem Ummu Ruman, ben arkadaslarimla salincakta oynarken, bana geldi, benden ne istedigini bilmeksizin yanina gittim. Elimden tuttu. Evin kapisinda beni durdurdu. Evimizde, Ensardan bir grup kadin vardi. "Hayirli, bereketli olsun!", "Ugurlu mubarek olsun!" diye dualar, tebrikler ettiler. Annem beni onlara teslim etti. Onlar kilik-kiyafetime ceki duzen verdiler. Beni, (kusluk vakti aniden) Resulullah aleyhissalatu vesselam(in gelisinden) baska bir sey sasirtmadi. Annem beni O'na teslim etti. O gun ben dokuz yasinda idim."
Buhari, Nikah 38, 39, 57, 59, 61;
Müslim, Nikah 69, (1422);
Ebu Davud, Nikah 34, (2121); Edeb 63, (4933, 4934, 4935, 4936, 4937);
Nesai, Nikah 29, (6, 82).
6542 - Abdullah Ibnu Mes'ud radiyallahu anh anlatıyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam, Hz. Aise radiyallahu anha ile yedi yasinda iken onunla nikahlandi, dokuz yasinda iken zifaf yapti. Resulullah aleyhissalatu vesselam, Hz. Aise onsekiz yaslarinda iken vefat etti"
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------:D
vakit gazetesinin yazarı olan bilmem ne üfürükçü kılığına bürünüp türbanlı kızlara tecavüz yaptı
jajaja xP
-----------------------------orgazm oldun demi?
henüz hüküm giymemiş, sorgulama olmamış, mahkmeye çıkmamış, halk olarak yargıdan önce hüküm vermeye ne kadar acele ediyoruz kesin olmayan bişeyler hakkında.. adamı savunmuyorum ama sizin yaptığnızı da savunmuyorum.
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
Stigma bunu yazdı:
DeFactorx bunu yazdı:
vakit gazetesinin yazarı olan bilmem ne üfürükçü kılığına bürünüp türbanlı kızlara tecavüz yaptı
jajaja xP
henüz hüküm giymemiş, sorgulama olmamış, mahkmeye çıkmamış, halk olarak yargıdan önce hüküm vermeye ne kadar acele ediyoruz kesin olmayan bişeyler hakkında.. adamı savunmuyorum ama sizin yaptığnızı da savunmuyorum.
-----------------------------arkadas dalgaya vurmus kasma bu kadar
-----------------------------:))
-
www.gazetevatan.com şuan manşette okuyun daha önceki vukuatlarınıda öğrenin.
-
Stigma bunu yazdı:
DeFactorx bunu yazdı:
jajaja xP
----------------------------- -
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------adam sünnet gereği yapmış. Peygamber değilmi 6 yaşında kızla nikahlanıp 9 yaşında gerdeğe giren.
şimdi bana provokasyon yapıyorsun deyip sıyrılmaya çalışmayın bukadar sığ düşünmeyin. Unutmayın ki
ben köktengriyede inansam bu forum herkese açık.
sünnetlerin hepsini yerine getirdinizde bumu kaldı birtek sonra bune pehriz bune lahana turşusu demezlermi adama.eger gerçekten tecavüz ettigi ispatlanırsa asılsın ama adama bok atılıyorsa yazıktır.
-
Lan bunun çalı$tığı gazete deilmi 23 nisandaki kutlamalara katılan kızların diz altı etekli fotoraflarını mozaikleyen :B doaldır olm tartı$maya gerek yok bunnar 1 ya$ındaki kıza bile saldırırılar :B
-
78 yaşındaki bir adamın bunu yapabildiğine inanan bir zihniyete sahip insancıklar... Ulan o göt kalkar mı ? :)
Muhtemelen rakip gazetelerin ya da komplo hazırlığına bürünmüş absürd insanların uydurdukları bir haber. Söz konusu gazete, muhafazakar bir kesime hitap ettiği için bu yolu seçmiş olabilirler. İspatı kesinleşmemiş bir eylem için bu tip yorumlar da bulunmanız pek doğru değil.
Ek olarak, @Defactorx yazdıklarını seçerek aktarmanı öneririm, sınırı aşıyorsun bazen.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Ulan o göt kalkar mı ? :)
haber doğru veya yanlış ama, harbi o göt kalkar mı? :| =)
ve bunun içinde yalan gibi geldi bana =)
-
Hojam neden yapamasın ki ? :) tecavüz dediğiniz olay sadece afedersiniz skylşe mi olacak?bir kızı parmakla tacizden zevk alamaz mı adam?ya da başka yollardan?adam yapmıuştır demiyorum,daha yargı süreci tamammlanamış ama olaya böyle yaklaşmayın ana haberlerde yıllardır sapık dedeler,sapık papazlar çıkmasdı mı?çıktı.ama direk olarak adama tecavüzcü diyemeyiz