folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vakit Yazarı Tecavüz İddiasıyla Gözaltında!

Vakit Yazarı Tecavüz İddiasıyla Gözaltında!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    5575 - Hz. Aişe radiyallahu anha anlatiyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam, ben alti yasinda iken benimle evlendi. Medine'ye geldik. Beni'l-Haris Ibnu'l-Hazrec kabilesine indik. Ben hummaya yakalandim. Saclarim dokuldu. (iyilesince) sacim yine uzadi. Annem Ummu Ruman, ben arkadaslarimla salincakta oynarken, bana geldi, benden ne istedigini bilmeksizin yanina gittim. Elimden tuttu. Evin kapisinda beni durdurdu. Evimizde, Ensardan bir grup kadin vardi. "Hayirli, bereketli olsun!", "Ugurlu mubarek olsun!" diye dualar, tebrikler ettiler. Annem beni onlara teslim etti. Onlar kilik-kiyafetime ceki duzen verdiler. Beni, (kusluk vakti aniden) Resulullah aleyhissalatu vesselam(in gelisinden) baska bir sey sasirtmadi. Annem beni O'na teslim etti. O gun ben dokuz yasinda idim."
    Buhari, Nikah 38, 39, 57, 59, 61;
    Müslim, Nikah 69, (1422);
    Ebu Davud, Nikah 34, (2121); Edeb 63, (4933, 4934, 4935, 4936, 4937);
    Nesai, Nikah 29, (6, 82).

6542 - Abdullah Ibnu Mes'ud radiyallahu anh anlatıyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam, Hz. Aise radiyallahu anha ile yedi yasinda iken onunla nikahlandi, dokuz yasinda iken zifaf yapti. Resulullah aleyhissalatu vesselam, Hz. Aise onsekiz yaslarinda iken vefat etti"

www.atsizcilar.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    DeFactorx bunu yazdı:
    -----------------------------

:D

vakit gazetesinin yazarı olan bilmem ne üfürükçü kılığına bürünüp türbanlı kızlara tecavüz yaptı

jajaja xP

orgazm oldun demi?

henüz hüküm giymemiş, sorgulama olmamış, mahkmeye çıkmamış, halk olarak yargıdan önce hüküm vermeye ne kadar acele ediyoruz kesin olmayan bişeyler hakkında..  adamı savunmuyorum ama sizin yaptığnızı da savunmuyorum.

allcolorsarebeautiful.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    HiTLeRFaN bunu yazdı:
    Stigma bunu yazdı:
    DeFactorx bunu yazdı:

vakit gazetesinin yazarı olan bilmem ne üfürükçü kılığına bürünüp türbanlı kızlara tecavüz yaptı

jajaja xP

orgazm oldun demi?

henüz hüküm giymemiş, sorgulama olmamış, mahkmeye çıkmamış, halk olarak yargıdan önce hüküm vermeye ne kadar acele ediyoruz kesin olmayan bişeyler hakkında.. adamı savunmuyorum ama sizin yaptığnızı da savunmuyorum.

arkadas dalgaya vurmus kasma bu kadar

:)) 

allcolorsarebeautiful.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    www.gazetevatan.com şuan manşette okuyun daha önceki vukuatlarınıda öğrenin.

www.atsizcilar.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:
    DeFactorx bunu yazdı:

jajaja xP

orgazm oldun demi?

henüz hüküm giymemiş, sorgulama olmamış, mahkmeye çıkmamış, halk olarak yargıdan önce hüküm vermeye ne kadar acele ediyoruz kesin olmayan bişeyler hakkında..  adamı savunmuyorum ama sizin yaptığnızı da savunmuyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    dodobig bunu yazdı:

adam sünnet gereği yapmış. Peygamber değilmi 6 yaşında kızla nikahlanıp 9 yaşında gerdeğe giren.

şimdi bana provokasyon yapıyorsun deyip sıyrılmaya çalışmayın bukadar sığ düşünmeyin. Unutmayın ki

ben köktengriyede inansam bu forum herkese açık. 

sünnetlerin hepsini yerine getirdinizde bumu kaldı birtek sonra bune pehriz bune lahana turşusu demezlermi adama.

eger gerçekten tecavüz ettigi ispatlanırsa asılsın ama adama bok atılıyorsa yazıktır.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Lan bunun çalı$tığı gazete deilmi 23 nisandaki kutlamalara katılan kızların diz altı etekli  fotoraflarını mozaikleyen :B doaldır olm tartı$maya gerek yok bunnar 1 ya$ındaki kıza bile saldırırılar :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

78 yaşındaki bir adamın bunu yapabildiğine inanan bir zihniyete sahip insancıklar... Ulan o göt kalkar mı ? :)

Muhtemelen rakip gazetelerin ya da komplo hazırlığına bürünmüş absürd insanların uydurdukları bir haber. Söz konusu gazete, muhafazakar bir kesime hitap ettiği için bu yolu seçmiş olabilirler. İspatı kesinleşmemiş bir eylem için bu tip yorumlar da bulunmanız pek doğru değil.

Ek olarak, @Defactorx yazdıklarını seçerek aktarmanı öneririm, sınırı aşıyorsun bazen.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Ulan o göt kalkar mı ? :)

haber doğru veya yanlış ama, harbi o göt kalkar mı? :| =)

ve bunun içinde yalan gibi geldi bana =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Hojam neden yapamasın ki ? :) tecavüz dediğiniz olay sadece afedersiniz skylşe mi olacak?bir kızı parmakla tacizden zevk alamaz mı adam?ya da başka yollardan?adam yapmıuştır demiyorum,daha yargı süreci tamammlanamış ama olaya böyle yaklaşmayın ana haberlerde yıllardır sapık dedeler,sapık papazlar çıkmasdı mı?çıktı.ama direk olarak adama tecavüzcü diyemeyiz

Toplam Hit: 17743 Toplam Mesaj: 99