Vali Muammer Güler Gezi Parkı Ses Kaydı
-
Rap muzik yapsin tutar.
-
Bunda bi nane yok başlık biraz kışkırtıcı olmş her yöbe çekilir isteyen istediği yprumu yapar.
-
HeYeT bunu yazdı
Bunda bi nane yok başlık biraz kışkırtıcı olmş her yöbe çekilir isteyen istediği yprumu yapar.
bu başlıktan da kışkırtılıyosan zaten senin hayatın boyunca işin zor. başın beladan kurtulmaz :)
-
MbK bunu yazdınoname bunu yazdıMbK bunu yazdı
ceo'nun içine çektiği oksijenden istiyorum kendime arkadaşlar yok mudur satan.
çok param var dökerim hepsini bu oksijen için.
mantklı düşünüp haklı olduğunda aynı kafayı ücretsiz yaşıyorsun
benim oturup sohbet ettiğim insanların yakınından bile geçemezsin :-)
övünmek için söylemiyorum bunu yanlış anlama :-)
ama durum bu yani kardeşim sonuçta din kardeşiyiz :-)
bi gün çay falan içmek istersen buyur gel her yerde ağırlarım seni hayatında duymadığın ne yaşamlar anlatırım aklın şaşar :-)
Yok hacı bırak uzağında kalayım öyle hayatların. Sen ye sohbet ettiğin insanların kaymağını.
-
gezi direnişi oluyor. Halk ayağa kalmış. Adam tanıdığının otobüs durağını beleşe yaptıralım diyo :D:D
-
CEO bunu yazdı
Polis ve askeriye düzeninden gelen bir insanın ağzının bozuk olmaması zaten anormaldir..
Kaydedip internete vermişler de ortada öyle yolsuzluk veya çok büyük bir komplo vs. göremedim ben.
Tayyip kabul etmemiş, gerçi etse de dağılmayacaklarını bildiği için izin vermemiştir..
Video sonunda diyor zaten, tekel işçileri gibi girip dağılmazlar diye kabul etmiyor diyor.
Cemaat'te Akp osursa, sıçtı diye yaygarayı koparıyor mk beyinsizleri..
evett bu yüzden desteklememiz gerekiyor zaten muammer gülerde hayırseverdi
-
ultrAsker bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
bu başlıktan da kışkırtılıyosan zaten senin hayatın boyunca işin zor. başın beladan kurtulmaz :)
Video başlığı hocam. Anlatırım akşama doğru nie böyle düşündüğümü.
-
-
glaurung bunu yazdı
tek konu olunca insanın giresi gelmiyor yahu, böyle ince ince detaylı detaylı suyunu çıkara çıkara, kavga gürültü küfür kadar zevklisi var mı
bende bu mantığı anlamıyorum :D forumu kapatalım her boku tek bir topic altında konuşalım :W
-
noname bunu yazdıMbK bunu yazdınoname bunu yazdıMbK bunu yazdı
ceo'nun içine çektiği oksijenden istiyorum kendime arkadaşlar yok mudur satan.
çok param var dökerim hepsini bu oksijen için.
mantklı düşünüp haklı olduğunda aynı kafayı ücretsiz yaşıyorsun
benim oturup sohbet ettiğim insanların yakınından bile geçemezsin :-)
övünmek için söylemiyorum bunu yanlış anlama :-)
ama durum bu yani kardeşim sonuçta din kardeşiyiz :-)
bi gün çay falan içmek istersen buyur gel her yerde ağırlarım seni hayatında duymadığın ne yaşamlar anlatırım aklın şaşar :-)
Yok hacı bırak uzağında kalayım öyle hayatların. Sen ye sohbet ettiğin insanların kaymağını.
Yemek bize düşmez ayakkabı kutum yok çok şükür.
Anlatacağım şeylerle kendine hayat dersi edinirdin.
Belli ki çok toysun ama profilime yorum yapan adamlardan tanıdığın varsa beni sorabilirsin.
Bu sitenin dayısı tyler_dayı'dır mesela sor bakayım kaymak yiyecek adam mıyım diye :-)