Van Mı Yoksa Elazığ Mı?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------hocam elazığ hiç düşünme hemde .
-----------------------------Neden düşünmeyeyim?
ayrıca ben adıyamanlıyım . batıda oturmuyorum. -
Yawf nasıl bişey bu %90 lar %li yargılar... Batıdan vatan severler ne çok...
Hocam bölümün yeterliliklerini, laboratuvar vs araştır. Kimya mühendisliği için sanırım sana en gerekli olan deney imkanın, laboratuvar imkanın diğeri fasa fiso... 3 yıl doğubayazıtta çalıştım ve van'a hafta sonları giderdim. İnsanı iyidir, samimidir, sıcaktır... Şehir (depremden sonrasını bilemeyeceğim) moderndir. İmkanları iyidir...
Bölücü oranı nedir bilmem ama %li ifadelerle bu ülke evlatlarını birbirine düşman edenler kadardır işte... Alışmışsınız batıda oturup kırmızı başlıklı kızın ağzından hikaye dinlemeye. Gidin birde kurta sorun...
Düzenleme nedeni: Erzurum Kimya Mühendisliğinide yazabilirsin hocam... İmkanları oldukça iyidir, eşim lisans-ylisansını orada yaptı halen oranın doktora öğrencisi... Yazmadıysanız Erzurumda bir seçenek olarak elinizde bulunsun.
//Konu dağılmasın ama gerçekten ruhum patlıyor bu tarz konuşmalardan...
-
elazıg
-
Ben diyarbakır dicle üniversitesinde okuyorum.. Te istanbuldan gittim bana bişi olmadı muğladan tini mini kızlar geliyo bi halt olmadan geliyor okuyor.. doğu için yazılabilecek illeri diyeyim.
Erzurum = soğuğu -30 a vurabiliyor. öğrenci ve halk güzelElazığ = güzel
Mardin = avuç kadar memleket sosyal ortam yok ama sakin kendi halindeDiyarbakır = doğuda erzurumdan sonra en manyak memlekettir :) ben orda okuyorum. sıcağı sıcak kışın mont giymiyorum. karpuzu fena. terör diye bişi yok arada hır gür oluyo o durum istanbuldada var istanbul üniversitesindede var erzurumda okul etkinlik yapar. dicle de öyle bi durum pek söz konusu değil. diyarbakır iyi yaz gel amk bi tbt ci olsun.
Neden van ı önermiyorum ders kredileri kol gibi..
-
bu sehirler hakkından fazla bilgim yok..ancak biliyorsun van da gecen sene deprem oldu..sehir hala düzelmedi..tahminimce?? hocalardan olsun ögrenciden
olsun cogu kişi bıraktı gitti..
elazıg dan bir kaç kişi tanıdım..bir caddesi var o kadar derler..sehirler böyle ben elazıg derimm...
-
bence karadeniz düşün her zaman iyidir karadeniz iç anadoluya göre ;)
-
kardeş ben malatyalıyım malatyada oturuyorum elazığda bilgisayar mühendisliği okuyorum.Malatyayı yaz elazığı vanı boşver.Benim fırsatım olsa bi dakka durmam elazığda.
-
fırat kaliteli bi üni galiba, bizde bisürü akedemisyen vardı fırat mezunu, samsuna gel hacı güzeldir
-
amk. adam üniversite tercihi verecem diyor , bizim müridler hemen konuyu baska yöne cekiyorlar , van gibi guzel bir memleket var mi ? görmeden yaşamadan neye göre sen van'ı yorumluyorsun. bu ezbere kelimeleri ve ordan burdan duyduğunuz konuşmalara kulağınızı tıkın artık. sizde nasil bir beyin düşüncesi var anlamadim gitti ? ellerinize silah verseler ne oldugunu bilmezsiniz , sonrada efendim ben savaşmak istiyorum ıvır zıvır yorumlar , amk. bir savaş çıksa hepiniz kaçarsınız (genel olarak bu görüntü karşımıza çıkar.) sinirlendim gece gece yaooo , sakin olmam lazım :)
-
Puanlarını bilmiyorum ama gidebileceksen Gaziantep Üni. yaz derim. 1980'lere kadar OTDÜ bünyesinde bir okuldur. Eğitim seviyesi bölgedeki diğer üniversitelere göre daha iyidir. Ama yok dersen ki Elazığ mı Van mı diye. Net cevap vermek zor.
Eğitim ve otantik mekanlar açısından Elazığ biraz ağır basıyor. Tahta taburelerde oturtup kahve içirmeden bırakmıyorlar. İnsanı bir hoştur. Gönlü de elide zengindir hani. Van'da kalacak yer problemi yaşayabilirsin. MAlum çok ev yıkıldı. KYK'nın ve özel yurtların durumu meçhul.