folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Vatanbilgisayar Telefon İadesini Kabul Etmiyor.

Vatanbilgisayar Telefon İadesini Kabul Etmiyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Boyle bir olay var mi ya? Ne demek kullandin, actin alamayiz. Musteri memnuniyeti denen nezaket kosedeki bakkalda bile var. 3000 lirayla zengin mi olacak vatanbilgisayar. Cingeneligin dik alasi, baska birsey degil.

ne cok seviyorlar parayi ya

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Boyle bir olay var mi ya? Ne demek kullandin, actin alamayiz. Musteri memnuniyeti denen nezaket kosedeki bakkalda bile var. 3000 lirayla zengin mi olacak vatanbilgisayar. Cingeneligin dik alasi, baska birsey degil.

ne cok seviyorlar parayi ya

Günaydın. ABD'de olduğundan bilmezsin biz Apple Store'u bile Türkiyeli yaptık hocam. Millet iPhone 6'ları satacağı zaman telefonu bilerek büküp Apple Store değişime götürdü. Apple ilk başta ücretsiz değişim yaptı fakat suyu çıkınca artık değişim yapmayı bıraktılar. Olan masum kullanıcılara oldu. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

İnternetten alınan cihazlar için değişim iade var diye biliyordum.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

şimdi bende elektroşok cihazı var. elektroşok cihazı ile buna elektrik versem. ürün bozuldu desem iade alırlarmı?

götümüzde patlamasın ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Tüketici Hakem Heyeti diye bir şey olacak sen iyisi zaman geçmeden oraya başvur.

Yalnız elektronik ürünler için şartlar nasıl hatırlamıyorum.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

telefon için bilmem ama vatanbilgisayar mause bile geri alamayız diyen bir firma uzak durulması gerek en iyisi interneten almak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

şimdi bende elektroşok cihazı var. elektroşok cihazı ile buna elektrik versem. ürün bozuldu desem iade alırlarmı?

götümüzde patlamasın ?

Vatandan aldığım bilgisayarın ekranında 24 saat içinde ölü piksel çıktı iade almadılar.

İlla servise gitcek diye tutturdular. Sonunda 1 ay beklemek zorunda kaldım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Üründe donanım olarak sıkıntı varsa mümkün. Servise doa kapsamında değişim istiyorum diye not yazarak gönderiniz. Ama donanım olarak birşey yoksa zor ihtimal. Zenfone 6 günü birlik hata verdi, gittim servis yazısı olmadan kabul edemeriz dediler. En kötü yanıda teleservice ile çalışıyorlar. En az 3 hafta zaman geciyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Hocam asusu kötüledin okadar tamam da 5s in neyinden memnun kalmadın. Hadi tercih meselesi diyelim, almadan önce ben konu açmıştım sende sorsaydın forumda iyi olurdu. Apple storedan alsaydın hiç başın arımaz hoşuma gitmedi deyip iade ederdin.

ben aldıgımda şarjı bitikmiş adamlara yazdım açılmıyor diye şarja takmadan ister şarja takın isterseniz ger göndrin paranızı iade edelim dediler. 14 gün hakkınız var Hatırlatmak isteriz diye yazdı apple elemanı. Vatan comp mezarcı gibi geliyor bana o yüzden ufak tefek şeyler dışında alışveriş yapmıyorum. Mağazadan aldıysan iade almazlar sanırım. Kolay gelsin

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Abi aynı para ile 3 suriyeyi alırdık sana :) 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 6697 Toplam Mesaj: 59
iade vatancomputer vatanbilgisayar iphone 5s