Vatanbilgisayar Telefon İadesini Kabul Etmiyor.
-
Boyle bir olay var mi ya? Ne demek kullandin, actin alamayiz. Musteri memnuniyeti denen nezaket kosedeki bakkalda bile var. 3000 lirayla zengin mi olacak vatanbilgisayar. Cingeneligin dik alasi, baska birsey degil.
ne cok seviyorlar parayi ya
-
mizahi bunu yazdı
Boyle bir olay var mi ya? Ne demek kullandin, actin alamayiz. Musteri memnuniyeti denen nezaket kosedeki bakkalda bile var. 3000 lirayla zengin mi olacak vatanbilgisayar. Cingeneligin dik alasi, baska birsey degil.
ne cok seviyorlar parayi ya
Günaydın. ABD'de olduğundan bilmezsin biz Apple Store'u bile Türkiyeli yaptık hocam. Millet iPhone 6'ları satacağı zaman telefonu bilerek büküp Apple Store değişime götürdü. Apple ilk başta ücretsiz değişim yaptı fakat suyu çıkınca artık değişim yapmayı bıraktılar. Olan masum kullanıcılara oldu.
-
İnternetten alınan cihazlar için değişim iade var diye biliyordum.
-
şimdi bende elektroşok cihazı var. elektroşok cihazı ile buna elektrik versem. ürün bozuldu desem iade alırlarmı?
götümüzde patlamasın ?
-
Tüketici Hakem Heyeti diye bir şey olacak sen iyisi zaman geçmeden oraya başvur.
Yalnız elektronik ürünler için şartlar nasıl hatırlamıyorum.
-
telefon için bilmem ama vatanbilgisayar mause bile geri alamayız diyen bir firma uzak durulması gerek en iyisi interneten almak
-
zalimadam bunu yazdı
şimdi bende elektroşok cihazı var. elektroşok cihazı ile buna elektrik versem. ürün bozuldu desem iade alırlarmı?
götümüzde patlamasın ?
Vatandan aldığım bilgisayarın ekranında 24 saat içinde ölü piksel çıktı iade almadılar.
İlla servise gitcek diye tutturdular. Sonunda 1 ay beklemek zorunda kaldım.
-
Üründe donanım olarak sıkıntı varsa mümkün. Servise doa kapsamında değişim istiyorum diye not yazarak gönderiniz. Ama donanım olarak birşey yoksa zor ihtimal. Zenfone 6 günü birlik hata verdi, gittim servis yazısı olmadan kabul edemeriz dediler. En kötü yanıda teleservice ile çalışıyorlar. En az 3 hafta zaman geciyor.
-
Hocam asusu kötüledin okadar tamam da 5s in neyinden memnun kalmadın. Hadi tercih meselesi diyelim, almadan önce ben konu açmıştım sende sorsaydın forumda iyi olurdu. Apple storedan alsaydın hiç başın arımaz hoşuma gitmedi deyip iade ederdin.
ben aldıgımda şarjı bitikmiş adamlara yazdım açılmıyor diye şarja takmadan ister şarja takın isterseniz ger göndrin paranızı iade edelim dediler. 14 gün hakkınız var Hatırlatmak isteriz diye yazdı apple elemanı. Vatan comp mezarcı gibi geliyor bana o yüzden ufak tefek şeyler dışında alışveriş yapmıyorum. Mağazadan aldıysan iade almazlar sanırım. Kolay gelsin
-
Abi aynı para ile 3 suriyeyi alırdık sana :)