Vatanbilgisayar Telefon İadesini Kabul Etmiyor.
-
Vatandan ürün almam aldırmam :D Hepsiburadadan telefon aldım Lumia 925 Beyaz, telefon geldi rengini beğenmedim birde ufaktan kasılmalar vardı gerçi kasılma basit birşey hallederdim garanti dışına çıkmadan onu. Aradım iade istiyorum dedim. Nedenini sordular rengini beğenmedim siyahını alacağım dedim. 2 gün geçmedi para hesabıma geldi gittim siyahını aldım :D Teknolojik ürünleri mutlaka 14 gün içinde iade edebileceğiniz bir yerden alın mutlaka.
-
İnternetten alsan iade her turlu alirlardi. Ama oclari gidip magazadan alinca iade almiyor
-
KuZeTaR bunu yazdı
Adamlar salak mı da alsınlar kullanılmış telefonu ? Sonra nası satıcaklar ?
Doğru.
Adamlar ne apple a iade edebilir ne da başkasına satabilir. Benim bildiğim telefonların geri iadesi mümkün değil. Memnun değilsen apple a konuş.
-
İnternetten alışveriş ile mağazadan alışverişi karıştırmayın. Ben bunu beğenmedim iade edeceğim olayı mağazada yok internette var. (tüketici kanunu)
-
DrKill bunu yazdıKuZeTaR bunu yazdı
Adamlar salak mı da alsınlar kullanılmış telefonu ? Sonra nası satıcaklar ?
Doğru.
Adamlar ne apple a iade edebilir ne da başkasına satabilir. Benim bildiğim telefonların geri iadesi mümkün değil. Memnun değilsen apple a konuş.
ürün iadeesi bölümüne giriş yapıyorum. satın aldığınız ürün yoktur diyor.
telefonla gün içinde arasam işimi çözerlermi acaba
-
hocam Allah yardimcin olsun. Oncelik ile memnuniyetsizligin nedir bilmiyorum ama bire bire satista iade zor.
-
bundan yıllar önce 2007 de hp pc alıcakken bana satıcı pro2000 aldırdı. y abeğenmezsem deidğimde değiştirirsin dedi.
aldım pro 2000 hayvan gibi ses yapıyordu işlemcisi.
aradım sordum. bana işlemci çok güçlü olduğu için ses yapıyor dediler.
sonrasında pc kapanmaya başladı. aradığımda size yemin ediyorum adam küresel ısınmadan bahsetti.
yemin ediyorum.
neyse 1 hafta oldu tabi gittiğimizde adam bizede aynısnı dedi açmışsınız. ulan sikik. açmadan nasıl anlayalım. işi yokuşa sürdüler. ama bağır çağır müdür iste telefon aç. şidmilerde ise şikayetvar a yaz.
o yıllarda bu tarsz siteler olmadığı halde biz gerkli çığırtkanlığı yapıp değiştirdik
-
bu tarz şeylerde mağazıyı değilde genel müdürlüğü arayın. Mağaza müdürleri kendilerine sıkıntı çıkacak diye kabul etmezken genel merkezdeki yetkililer sallamıyor işini halledior :)
-
hocam mağazadan aldığın ürünü kutusu açıldıysa iade edemezsin.. yalnızca mesafeli satışlarda 14 gün içerisinde iade hakkın var. mağazadan alınan ürünlerde kutusu açılmadıysa 21 gün içerisinde iadeyi tamamlayabiliyorsun. ben bimekste çalışıyorum biz de iadesini almıyoruz hele ki iphone ise hiç almıyoruz :D (gözümün önünde adam ürünü açtı çizik arıyor, media marktta 5 tane üründe çizik bulmuş iade etmiş)
-
Tr de pek acımıcan kullanıcılara alırken aklın nerdeydi derler k.bakma sözüm meclisten dışarı .)
Haa aldığında kırık olur iade istersin o başka ama aldım beğenmedim nedir 3 binlik alet alıyon hiç mi araştırmıyon yani kusur sende de var .
Burda biri yazmıştı sanırım halı saha maçına giderken Lc den short alıyorum sonra iade ediyorum diye mevzuu oralara kadar giderse onlarda esneme payı bırakmazlar müşteriye öyle kafaya böyle tarak.