folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Vatanbilgisayar Telefon İadesini Kabul Etmiyor.

Vatanbilgisayar Telefon İadesini Kabul Etmiyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Vatandan ürün almam aldırmam :D Hepsiburadadan telefon aldım Lumia 925 Beyaz, telefon geldi rengini beğenmedim birde ufaktan kasılmalar vardı gerçi kasılma basit birşey hallederdim garanti dışına çıkmadan onu. Aradım iade istiyorum dedim. Nedenini sordular rengini beğenmedim siyahını alacağım dedim. 2 gün geçmedi para hesabıma geldi gittim siyahını aldım :D Teknolojik ürünleri mutlaka 14 gün içinde iade edebileceğiniz bir yerden alın mutlaka.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

İnternetten alsan iade her turlu alirlardi. Ama oclari gidip magazadan alinca iade almiyor

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı

Adamlar salak mı da alsınlar kullanılmış telefonu ? Sonra nası satıcaklar ?

Doğru.

Adamlar ne apple a iade edebilir ne da başkasına satabilir. Benim bildiğim telefonların geri iadesi mümkün değil. Memnun değilsen apple a konuş.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

İnternetten alışveriş ile mağazadan alışverişi karıştırmayın. Ben bunu beğenmedim iade edeceğim olayı mağazada yok internette var. (tüketici kanunu) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı

Adamlar salak mı da alsınlar kullanılmış telefonu ? Sonra nası satıcaklar ?

Doğru.

Adamlar ne apple a iade edebilir ne da başkasına satabilir. Benim bildiğim telefonların geri iadesi mümkün değil. Memnun değilsen apple a konuş.

ürün iadeesi bölümüne giriş yapıyorum. satın aldığınız ürün yoktur diyor.

telefonla gün içinde arasam işimi çözerlermi acaba

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

hocam Allah yardimcin olsun. Oncelik ile memnuniyetsizligin nedir bilmiyorum ama bire bire satista iade zor.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

bundan yıllar önce 2007 de hp pc alıcakken bana satıcı pro2000 aldırdı. y abeğenmezsem deidğimde değiştirirsin dedi.

aldım pro 2000 hayvan gibi ses yapıyordu işlemcisi.

aradım sordum. bana işlemci çok güçlü olduğu için ses yapıyor dediler.

sonrasında pc kapanmaya başladı. aradığımda size yemin ediyorum adam küresel ısınmadan bahsetti.

yemin ediyorum.

neyse 1 hafta oldu tabi gittiğimizde adam bizede aynısnı dedi açmışsınız. ulan sikik. açmadan nasıl anlayalım. işi yokuşa sürdüler. ama bağır çağır müdür iste telefon aç. şidmilerde ise şikayetvar a yaz.

o yıllarda bu tarsz siteler olmadığı halde biz gerkli çığırtkanlığı yapıp değiştirdik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

bu tarz şeylerde mağazıyı değilde genel müdürlüğü arayın. Mağaza müdürleri kendilerine sıkıntı çıkacak diye kabul etmezken genel merkezdeki yetkililer sallamıyor işini halledior :)

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam mağazadan aldığın ürünü kutusu açıldıysa iade edemezsin.. yalnızca mesafeli satışlarda 14 gün içerisinde iade hakkın var. mağazadan alınan ürünlerde kutusu açılmadıysa 21 gün içerisinde iadeyi tamamlayabiliyorsun. ben bimekste çalışıyorum biz de iadesini almıyoruz hele ki iphone ise hiç almıyoruz :D (gözümün önünde adam ürünü açtı çizik arıyor, media marktta 5 tane üründe çizik bulmuş iade etmiş)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Tr de pek acımıcan kullanıcılara alırken aklın nerdeydi derler k.bakma sözüm meclisten dışarı .)

Haa aldığında kırık olur iade istersin o başka ama aldım beğenmedim nedir 3 binlik alet alıyon hiç mi araştırmıyon yani kusur sende de var .

Burda biri yazmıştı sanırım halı saha maçına giderken Lc den short alıyorum sonra iade ediyorum diye mevzuu oralara kadar giderse onlarda esneme payı bırakmazlar müşteriye öyle kafaya böyle tarak.

Toplam Hit: 6699 Toplam Mesaj: 59
iade vatancomputer vatanbilgisayar iphone 5s