folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ve İran PJAK‘I Bitirdi..!

Ve İran PJAK‘I Bitirdi..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

İran, PKK’nın kendi topraklarındaki uzantısı olan ve geçtiğimiz günlerde tek taraflı ateşkes ilan eden PJAK’ın Tahran’ın ortaya koyduğu bütün şartları kabul ettiğini açıkladı.

Fars Haber Ajansı’nın haberine göre, İran Devrim Muhafızları komutanlarından General Abdullah Araki, Tahran’ın Irak sınırları içinde PJAK’a karşı gerçekleştirdiği saldırıların durdurulması için ortaya konulan bütün şartların örgüt tarafından kabul edildiğini bildirdi.

General Araki, bu çerçevede PJAK’ın İran sınırlarından en az bir kilometre içeri çekilmeyi, İran sınırları içinde askeri faaliyet gerçekleştirmekten vazgeçmeyi ve örgüte artık İranlı militan almamayı kabul ettiğini kaydetti.

PJAK verilen ağır kayıplar üzerine tek taraflı ateşkes ilan etmiş ve Kuzey Irak Kürt yönetimi aracılığıyla İran’a da ateşkes önermişti. İran ise şartlarının kabul edilmesi halinde PJAK’a yönelik operasyonlarını durdurabileceğini duyurmuştu.

İran ordusu son olarak PJAK’ın Kuzey Irak’taki en büyük kamplarından birinin bulunduğu Jasusan’ı ele geçirmişti.

İranlı askerler, Jasusan tepelerinde, her birinde 500-600 militanın barınabileceği, yaklaşık iki metre yükseklikte ve üç katlı yer altı tünelleri ve sığınakları bulmuşlardı.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

O kadar malı ihtal edeceğimize böyle 1 tane başbakan ihtal etmiş olsaydık biz de de terör biterdi

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bağımsızlık böyle birşey galiba. kodummu otuttuurum!!!

edit.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz. Sizde perişan olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Vay be helal olsun su insanlara.Koca tarihi olan bir milletiz.Hala bir grup teroristle basa cikamadik.Tebrik ediyorum IRAN.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Bizde pkk denilen itlerden olusan bu 3-5 serefsızı topraklarımıza gömücez.Az kaldı...!

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

akpsini chpsini kim varsa bir kenera bırakalım da " bu adamlar ne yaptı da bitirdi " yi konuşalım, karakollarımız gecekondudan bozma, gece görüş sistemlerimiz yetersiz, asker acemi, sorunun üstüne gidelim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

pjak daha 7 senelik genç ve pkk'ya göre her alanda zayıf bir örgüt. bu yüzden türkiyenin durumuyla iranın durumunu karşılaştırmayın.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:
    -----------------------------

pjak daha 7 senelik genç ve pkk'ya göre her alanda zayıf bir örgüt. bu yüzden türkiyenin durumuyla iranın durumunu karşılaştırmayın.

Pkk da sonuçta bu yaşa direk gelmedi geçmişte siyasiletin belki de askeriyenin hatalarından dolayı bu günlere kadar geldi öenmli olan buraya kadar geldiği değil bundan sonrası sonuçta geldi bir şekilde

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

bide türkye irana dönecekmiş diyolar keşke dönse bu gibi konularda adamlar pkk yı pjakı geçtim dunyaya kafa tutuyo . keşke bu gibi konularda iranı örnek alabilsek 

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

TheGoFReT bunu yazdı:

bide türkye irana dönecekmiş diyolar keşke dönse bu gibi konularda adamlar pkk yı pjakı geçtim dunyaya kafa tutuyo . keşke bu gibi konularda iranı örnek alabilsek 

tehlike tehlike tehlike :)

ülkeyi sevenden cok düsman ister bu isi.. ic ve dis islerde kendine göre hakli olsada, dünyada terörist ülke olarak aniliyor. istermiydin bizimde böyle olmamizi?
    avrupa icin iran gibi bir türkiye süper olurdu.. güzel bir sebebi olurdu bari düsman olmak icin.

iranin pjaki bitirebilmesi, bizimde hala pkk ugrasmamizin en büyük nedeni bana göre, maalesef pkk nin sadece dagda olmamasindan kaynaklaniyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Abi ben onu bunu bılmem.az once face'de dolasırken bı sayfaya denk geldım 3 bin uyesı vardı.10 dakıka ıcınde 3 bin 600 e ulastı.

Adamlar ogretmenlerimiz-doktorlarımız-mühendislerimiz kacırıldı dıye göbek atıyorlar.!

Sayfa ise pkk yandası ve uyelerın cogu genc kesım.bunun yanında yaslısıda-cocuguda var!

pkk denilen p.çler toplulugunu bitirememizin tek sebebi Yerel Halk'dır.

Dogu ve Güney Dogu'da yerel halkın cogunun(cok az bı kısım harıc) bu şerefsizlere yardım ve yatalık etmesıdır.!

Adamlar devletin ekmegini yerler-içerler-s.carlar  ama yedigi ekmegin kabını birde pisletirler...Bu kadar serefsız ıste bu insanlar!

Ama umuyorum kı ve ınanıyorum kı Allah'ın ıznıyle bu serefsızlerın topuna bu devletımızın toprakları mezar olacak! Az kaldı.En azından buna ınanmak ıstıyorum.

Vergi vermezsin, yardım alırsın. Cahilim dersin, öğretmenimi şehit edersin, hastayım dersin doktorumu şehit edersin,yolumuz yok dersin, mühendisimi şehit edersin. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın (!), fakirim dersin aşiret düğününde 20 kilo altınla görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, aaaa pis faşist dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından. Allah düşmanın bile şereflisini versin...

Allah büyüktür vesselam...
Toplam Hit: 5676 Toplam Mesaj: 39