Ve İran PJAK‘I Bitirdi..!
-
tigin59 bunu yazdı:
-----------------------------
bizim sorunumuz sadece karakol içinde kalmada.karakol komutanı görev süresi dolup batıya gitme derdinde,asker şafak gelsin evime gidiyim derdinde,genelkurmay kayıp vermiyim karakolun içinde kalsın askerler derdinde..bence asker karakol yerine köylerde mevzilenmeli,yoksa seni çaprazada alırlar,hocalarınıda kaçırırlar,köylünün ineğinide sikerler bu işler böyledir.adam yerin 20m altında yaşadıgını bile bile hava harekatı yapıyorsun sınır ötesi yok artık.gidip oralara bayrak dikmeden bitmeyecektir.doğuda vatani görev yapan erlere yüksek miktarda maaş bağlanabilir.prof ordudan cok daha iyi olur.rütbelilerinde şark görevi kalkmalı bence.herkes süresinin bekliyor.saygılar
-----------------------------doğru aynen böyle bir durumda var. kimse ölmek istemiyor.
-
apokontek bunu yazdı:
Bizde pkk denilen itlerden olusan bu 3-5 serefsızı topraklarımıza gömücez.Az kaldı...!
-----------------------------hee gömeriz. eskiden pkk ile ilgili oldukları kanıtlanmış ve bu durumdan dolayı hüküm giymiş 3-5 kişi bugün mecliste yemin ettiler... vatana millete hayırlı olsun..
-
Halk desteği söz konusu , demek ki sadece terörist öldürülerek hata ediliyor . İranda kürtler pjak ı protesto etti , lanet okudu . Bizde pkk sivilin kafasına sıkar devlet yaptı derler . Bunların derdi de isteği de bitmez . Tek çözüm durmaksızın hava kara operasyonu yapmaktır . En kısa sürede kimyasal nükleer silahlar geliştirmeye ihtiyacımız var . Küresel güçlere karşı güvenceye sahip olamazsak btö yü bitiremeyiz .
-
Türkiye sınırları içindeki desteği kesemezsek değil o dağlara bayrak dikmeyi ortasına *ıçsakta bi halt olmaz, yeni yeni teröristler çıkar
mesele Türkiye vatandaşları olupta destek olanları bizim tarafa çekmek; keselim, mikelim, bombalayalım demiyorum
-
vay arkaş ben ağrılıyım kürdüm bu itleri nekdar çok oldurmek istiyorum anlatamam. millet doğuya gitmemk için kendini yırtıyor. orda şavaşıp vatanım için şehit olmak için herşeyi yaparım inş oyle olur.
-
MuRaT55 bunu yazdı:
TheGoFReT bunu yazdı:
bide türkye irana dönecekmiş diyolar keşke dönse bu gibi konularda adamlar pkk yı pjakı geçtim dunyaya kafa tutuyo . keşke bu gibi konularda iranı örnek alabilsek
-----------------------------tehlike tehlike tehlike :)
ülkeyi sevenden cok düsman ister bu isi.. ic ve dis islerde kendine göre hakli olsada, dünyada terörist ülke olarak aniliyor. istermiydin bizimde böyle olmamizi?
avrupa icin iran gibi bir türkiye süper olurdu.. güzel bir sebebi olurdu bari düsman olmak icin.iranin pjaki bitirebilmesi, bizimde hala pkk ugrasmamizin en büyük nedeni bana göre, maalesef pkk nin sadece dagda olmamasindan kaynaklaniyor.
-----------------------------görülüyor olabilir ama bu öyle olduğu anlamına gelmez.İranın sahte şeriatını beğenmiyorum...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-silahla mücadele kazanılmaz
Bok kazanılmaz
-----------------------------1000000 +++
-
söylediklerime ekstradan birde bu yakalanan pkk lı itleri medyanın onunde asacaksın ki bir daha daga cıkmayı dusunen ıtler dusunecek ve ardından karar verıcekler!
İDAM acılen Turkıye'nın anayasasına gırmelı.Kımılerı bunu serıat gorsede.pkk yı bıtırmek ancak bu sekıllerde olur malesef.
Asıcaksın.ezıyet edıceksın yakaladıgın serefsızlere...hemde medyanın gozu onunde.! affetmıceksın gerı donenı.onuda tutup asıcaksın!