folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ve İran PJAK‘I Bitirdi..!

Ve İran PJAK‘I Bitirdi..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

utandım sildm =D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

-silahla mücadele kazanılmaz

Bok kazanılmaz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

glaurung bunu yazdı:
    -----------------------------

akpsini chpsini kim varsa bir kenera bırakalım da " bu adamlar ne yaptı da bitirdi " yi konuşalım, karakollarımız gecekondudan bozma, gece görüş sistemlerimiz yetersiz, asker acemi, sorunun üstüne gidelim

bu Adam ne yaptı

1- ABD   pejak  kamplarını bulmak için  yardım  talebini  redetti  1 günde  150 pjak yandaşını    cumhuriyet  muhafızlarına öldürttü

2-pkk ile  pjak  arasındaki  geçiş yollarını  kesdi

3-yakaladı her pjaklıyı tahrir meydanında  sallandırdı

4 daha ne  yapsın  a.....k  Büyük Adam

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

pjak daha 7 senelik genç ve pkk'ya göre her alanda zayıf bir örgüt. bu yüzden türkiyenin durumuyla iranın durumunu karşılaştırmayın.

İran'ı tebrik edeceğine pjakı güçsüz ilân ediyorsun. Gülüyorum, güldüm. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Birde ortadoğunun yeni hamisi yok araplar arasında popületesi arttı bölgesel güç vs diye sabah akşam propaganda yapıyorlar adamlar gittiler bayrağını diktiler amk bu ipne haberciler hiç söylemezler onu hami kim lider kim ortada gözlerinden öpüyorum ahmedin nejatı.

Ama yakında şöyle birşey gelişebilir Türkiyede kara harekatı yapıp iranla papaz olabilir k.ırakta sonra akdenizde israil ve yunanistanla papaz olup iki cepheye komutansız Türkiyeyi savaşa sürükleyebilirler israille savaşırken biz iranı uzak tutmak için israilden orada bizimle papaz edicekler bu sayede Türkiye her cephede kaybedecek savaşı bölünmüş parçalanmış iliklerine kadar satılmış bir vaziyette çıkıcak.

Anlatmam saatler alır ama uzun zamandır gördüğüm en büyük satranç oynanıyor işin içinde olmasaydık izlemesi çok zevkli oluyorda güme gidicek olan biz olduğumuz için pek haz duymuyorum bu oyundan.

FuCk yOu System..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

DJ_Alper bunu yazdı:

Bok kazanılmaz

zaten biz watanı düşmanı öperek kurtardık dimi!!

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

irwa bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Bok kazanılmaz

zaten biz watanı düşmanı öperek kurtardık dimi!!

o dönemde öpüş tekniğimiz farklıydı şimdi farklı

atalarımız hard takılıyomuş :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pjak ların bölgesine yakın bir yerde askerlik yaptım. Tam sınırda sıfır noktasındaydım. Bizim başbakanımızın işi daha zor. Çünkü teröristler ülkemizde barınmıyor. Yada barınanların sayısı çok az. Pjak iranda pkk ise kuzey ırak ve suriyede barınıyor. Bizim ülkemizde değiller. Ama sınırdan bir şekilde girip çıkıyorlar. Pjak ı nikon ile çok izledim. Piran kayalıkları olarak bilinen iran topraklarında pjak birçok yeraltı tüneli kurmuş. Bunu bilmeyen yoktu. Bugün iran bunu yeni bulmuş gibi lanse ediliyor.

Ayrıca bilmeniz lazım iranın yaptığı eğitim atışları bizim yaptığımızdan çok çok fazla. İyi hatırlıyorum, askerlik yaptığım dönemde 1 ay boyunca her gece saat 7-8 gibi top ve havan atışına başlarlardı. Bu atışlar sabaha karşı son bulurdu... Her mermi ortalama 1000 $ olarak hesaplayın işte....

Biz bu kadar cephane harcamıyoruz. Biz en ufak bişey görürsek araziyi dümdüz ediyoruz. Helikopter bile yolluyoruz. =))

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

2000 lerde pkk da bitti sanıyorduk bakın şimdi ne durumdalar.

5 yıl sonra pjak bu günlerden daha güçlü belli eder kendini, bitmez.baskıyla asmakla kesmekle bitmez hep söylüyorum.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

dede bunu yazdı:

2000 lerde pkk da bitti sanıyorduk bakın şimdi ne durumdalar.

5 yıl sonra pjak bu günlerden daha güçlü belli eder kendini, bitmez.baskıyla asmakla kesmekle bitmez hep söylüyorum.

2000 lerde bitmediğini herkes biliyordu ama o dönemdeki o bölgeye gidenler ve o dönemdeki hükümet son darbeyi indirmedi

Toplam Hit: 6157 Toplam Mesaj: 39