Ve Kaşık Gözlerle Bükülür ..
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Yav hocam pc başında fazla kalmış olma?
Benimde kafam güzelken değil kaşık neleri büküyorum bir bilsen:)
Video isteriz yav ( gerçi video içinde yapılacak pekçok numara var ama )halüsinasyon filan görmüş olmayasın??
-----------------------------yok hocam şu an kafam iyi değil,tamamen kendimdeyim,uykusuz değilim ve kaşık şu an yanıbaşımda duruyor,bi bakıyım..yok yok hayal değil,hala aynı bükülmüş pozisyonda :) :)
hocam bi ara seninle bi ayin düzenleyelim. düşünsenize tbt den 50 kişi toplanmışız bi yuvarlak masa etrafında oturuyoruz. masada 600 parça çatal kaşık bıcak seti. hepsini yamultuyoz felan acaip heycanlandım laaan :D deniycem ama bi ara kafam harbiden boşken. çünkü bu aralar boş olma ihtimali tayyibin siyaseti bırakmasından daha zor :D -
hocam ben biraz büküyordum kırılma noktasında bırakıyordum.birine gösteri yapacağım zaman kaşıgı önce gösteriyordum kaşık ek parça halinde oluyor sonra biraz baskı uygulayınca kırılıveriyordu.
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
zeyrekli bunu yazdı:
Video isteriz yav ( gerçi video içinde yapılacak pekçok numara var ama )halüsinasyon filan görmüş olmayasın??
-----------------------------yok hocam şu an kafam iyi değil,tamamen kendimdeyim,uykusuz değilim ve kaşık şu an yanıbaşımda duruyor,bi bakıyım..yok yok hayal değil,hala aynı bükülmüş pozisyonda :) :)
hocam bi ara seninle bi ayin düzenleyelim. düşünsenize tbt den 50 kişi toplanmışız bi yuvarlak masa etrafında oturuyoruz. masada 600 parça çatal kaşık bıcak seti. hepsini yamultuyoz felan acaip heycanlandım laaan :D deniycem ama bi ara kafam harbiden boşken. çünkü bu aralar boş olma ihtimali tayyibin siyaseti bırakmasından daha zor :D
-----------------------------sonra mumlar sönüyo falan :D
-
kaynağını gösterebilir misin hocam? bizde o kaynaktan faydalanmak istiyoruz :D
-
hocam pek isadece kaaşık mı büküyon pc nin bazı bölümleri demir bileşenleri var çok bakma pc ekranına bükülür falan mazallah
-
Bu durumda sen Neo mu oluyorsun? Yoksa ona klavuzluk eden küçük bir çocuk vardı kahin in orada o musun?
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------anarsist_manyaq bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
zeyrekli bunu yazdı:
hocam bi ara seninle bi ayin düzenleyelim. düşünsenize tbt den 50 kişi toplanmışız bi yuvarlak masa etrafında oturuyoruz. masada 600 parça çatal kaşık bıcak seti. hepsini yamultuyoz felan acaip heycanlandım laaan :D deniycem ama bi ara kafam harbiden boşken. çünkü bu aralar boş olma ihtimali tayyibin siyaseti bırakmasından daha zor :D
-----------------------------sonra mumlar sönüyo falan :D
hoşt :D töbe de olum töbe de ayıptır. kardeş sayılır burdaki müridler :D -
zeyrekli bunu yazdı:
Bu durumda sen Neo mu oluyorsun? Yoksa ona klavuzluk eden küçük bir çocuk vardı kahin in orada o musun?
-----------------------------simdi aklıma geldi benimde yazıcaktım o cocukla irtibata gecmek lazım tbt ye ozel ders versin..
-
tatlı kaşığımı çorba kaşığımı ?
-
benim tanıdığım liseye giden bi eleman war eski face kapanmasaydı atardım wideoyu 7 yıl uraşmış son 4 yıldırda eğiyomş