Ve Kaşık Gözlerle Bükülür ..
-
bende düşünce gücümle neler neley yapıyorumda burası yeri degil anlatılmaz:)
-
hacılar, hocalar. bu olay ciddi ciddi yapılabilecek bişey. sadece tekniği bilmek gerekiyor. ateşte yürümek içinde benzer şeyler söylenir. yok ayağın altı nasırdan hızlı geçişi hissetmez yok terleyen ayakta ter ateşle ayak araında koruyucu tabaka oluşturur v.s. gibi. ama şua ana kadar hiçbir bilim adamı, çorabı ile ateşte yürüyen adamların çoraplarının neden yanmadığını açıklayamadı. kaşık olayına gelirsek, ahanda yöntemi böle bişi.
ha bunun yanı sıra toplu iğne misina ikilisi ilede büken var o ayrı konu.
-
iş-güc olmaması insana neler yaptırıyor :D
-
havada durdum şahitlerim var.
arkadaşım video olmadan kimseyi inandıramazsın bence
-
helal be:D
-
Hocam, ben son Kaşık Bükücüyüm deme kafam patatese döndü haa..
-
adamda yamultabilirmiyiz düşünme gücüyle :p
-
pisşik güçler sonradan uzun zaman gerektiren çalışmalar sonrasında elde edilebilir. Diğer türlü doğuştan bazı insanlarda zaten bu mevcuttur örnek olarak vücüduna metal yapışan veya bakışlarıyla nesnelere zarar verebilen insanlar mevcut senin bu yaptığını ben kaşık bükme olayının dalaveresini bulmuşsun diye düşünüyorum nedenmi böyle düşünüyorum çünkü diyorsunki video ya alırım sen video ya alacağın zaman senin tabirinle duyguyu sıfır noktasına çekemezsin bende çok ama çok araştırma yaptım bu konuda astral seyehat ağırlıklıydı ama sonuçta ikiside odaklanmayı gerektiren bi durum du 6 sene oldu haftada bir hala denerim astral seyahati gürültüsüz karanlık bir ortam meditasyon için gerekli yani odaklanmak için gerekli yardımcı sesler hala bi yere varamadım. dediğim gibi doğuştan gelen özellikler bunlar. Hadi bize gerçeği söyle hadi hadi işin dalaveresini bizede anlatta bende bi kaç arkadaş v ar ona hava atıcam :D
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
üsdat yazık değilmi kağışa millet yemek yiyecek onla git sanayi sitesine al eline bir 4mm saç milletin işinede gelir sana parada verirler ölçülerini al bük bü kver adamlara boş boşuna kaşığı neden büküyorsun
-----------------------------çok güzel yaklaşım demi :Q
-
oha :D
eger cidden yaptiysan helal olsun valla haci :D