Ve Nokia Markası Telefonlardan Kaldırılır...
-
Microsoft’un Nisan ayında sonlanan Nokia‘yı satın alma işleminin ardından, yavaş ilerleyen değişim nihayet tamamlanmaya yaklaştı. “Nokia” ismini taşıyan bir çok uygulamanın “Lumia” olarak yeniden isimlendirilmesinin ardından, cihazların “Microsoft” markası altında üretileceği yönünde oldukça tutarlı sızıntılar olmuştu.
Microsoft tarafından tanıtılan; Lumia 730 ve 830 ile birlikte ilk defa cihazlar üzerinde yerini alan “Microsoft” ismi yeni tanıtılacak cihazlarda “Nokia”nın yerini alacak. Nokia Fransa Facebook sayfası; bugün “Microsoft Lumia” ismini doğruladı.
Nokia.com sayfasındaki cihazların Microsoft’un sitesine taşınmasının ardından cihazların da Microsoft olarak yola devam edeceği gayet açık görünüyor. -
Vaybe koca Nokia bitti,
-
Bir devir daha sona erdi
ilk nokia telefonum 5110 du =)
-
kim ne derse desin,
nokia unutulmaz.
8850
8310
3310
heyt be.
-
çocuklugumdan beri nefret ediyordum , telefonların rengini değiştirip değiştirip satıyorcu çakallar aynı malı.
apple çıktı ilk defa her yeni telefonda daha fazla özellik geldi.
iyiki battın nokia. yenilikçi olmayan herkezin batması niyetiyle.
-
Zamanında az geçirmedi bize Nokia. :) Şaka maka Nokia kullanan efsane nesil olduk gidip ekşi sözlükte başlık açayım bari :D
-
-
nokia olayı iyi okuyamadı.
en son n serisinde güzel işler yapıyorlardı n73ler n95ler falan.
tam orada artık apple devreye girdi akıllı telefon olayına geçti ama nokia hala eski anlayışında direndi symbiandan vazgeçemedi bir türlü.
n serisinin hemen akabinde androide geçseydi şu an biz yine nokiadan şaşmayacan abi diyen bir anlayışla yaşıyor olurduk : )
-
Tek elciler, her zaman sürünmeye mahkumdur.
Zeytun-i tarafından 22/Eki/14 17:19 tarihinde düzenlenmiştir
Öyle olur öyle de gider.
Darısı türkcell'in başına. -
Vay be uzuldum yillarin Nokiasi
-
Bunun iphone versiyonunu istiyorum.