Ve Nokia Markası Telefonlardan Kaldırılır...
-
alexelebek bunu yazdı
Bunlarda nokiadan ayrilan "Meego" nun gelistiricileri kendi android uyumlu acik kaynak isletim sistemleri ve telefonlarini yapmislar.
977 TL ye harika telefon. :)
-
Artık telefonların telefonlugu mu kaldı da nokia kaldığı yerden devam etsin. İpin ucu kaçtı piyasa saçma bir doğrultuda ilerliyor. Elimizdeki cihazlara telefon demek bence doğru değil. Boyutlar da her gecen yıl buyuyor. Yakında tablet boylarıyla eşitlenecekler.
-
Slothere bunu yazdı
Artık telefonların telefonlugu mu kaldı da nokia kaldığı yerden devam etsin. İpin ucu kaçtı piyasa saçma bir doğrultuda ilerliyor. Elimizdeki cihazlara telefon demek bence doğru değil. Boyutlar da her gecen yıl buyuyor. Yakında tablet boylarıyla eşitlenecekler.
cep bilgisisayarı
-
orospu çocukları sürekli bir üst model çıkarıyordu, her ay milletin elinde biraz daha iyileştirilmiş telefon görüyordum, iyi ki akıllı telefonlar çıktı da bu fahiş fiyatlı ölü sikici orospu çocuklarından kurtulduk...
Sağlam telefonlar yapıyorlardı ama milleti de feci söğüşlüyorlardı.
-
zalimadam bunu yazdı
motorola ile nokia kahpelik yaptılar.
olm sen saten symbian sistemini iyi kötü geliştirdin. akıllı teleon diye bişi yokken .sis dosyaları yükleyerek şimdiki birçok şeyi yapıyorduk. ben 2005 te 6630 da messenger kullanarak arkadaşla haberleşirdim. 2006 da da görüntülü konuşuyordum nokia için yazılan uygulamalr ile.
o zamanın teknolojisi ile yapılablecek her uygulamayı kullanıyordum. sadece wifi ıvır zıvır yoktu, kamera kaliteleri düşütüktü ve internet pahalıydı. onların dışında akılı telefonlarla her türlü iş yapıyorduk bilen bilir nokia symbian telefonları ?
sonra kahpelik yaptın gittin mikrosfta mikildin. hemde iyi mikti seni mikrosoft. mal gibi kaldın ortada anılarınla.
sonra motorola orospuluğu gitti nokia dan öğrendi telefon markalarının atası iken gitti lenovoya miktirdi kendi.
lenovo mikti attı. şimdi ikiside bin pişman evde kaldılar. ne koca alır ne köy kabul eder artık ikisini :(
Motorola keyfinden ayrılmadı ülkeden. Cem Uzan zamanında Telsim'e aldığı baz istasyonları ve Star gazetesiyle bedavaya dağıttığı telefonların parasını ödemediği için iflasın eşiğine geldi ve küçülme yolunu seçti adamlar.
-
Noyan bunu yazdı
orospu çocukları sürekli bir üst model çıkarıyordu, her ay milletin elinde biraz daha iyileştirilmiş telefon görüyordum, iyi ki akıllı telefonlar çıktı da bu fahiş fiyatlı ölü sikici orospu çocuklarından kurtulduk...
Su ankiler söylediğinin hangisini farklı yapıyor. 😃 2 yenilik 500 lira zam. Alt sınıf 700, orta sınıf 1000-1200 liraya vurdu. Ust dedıgın telefonlara 3000 civarında istiyrlar. Esas bu donem insan kazıklanıyor. Birkaç jenerasyon sonra sistemler iyi kotu esitlenince dediğin durum geri dönecek. Bu sufekli yenilik çok sürmez. Bu sene bile üst sınıf telefonlara baktıgında ılerleme yavaslatıldı.
-
Noyan bunu yazdı
hahahahahaha :D
-
Slothere bunu yazdıNoyan bunu yazdı
Su ankiler söylediğinin hangisini farklı yapıyor. 😃 2 yenilik 500 lira zam. Alt sınıf 700, orta sınıf 1000-1200 liraya vurdu. Ust dedıgın telefonlara 3000 civarında istiyrlar. Esas bu donem insan kazıklanıyor. Birkaç jenerasyon sonra sistemler iyi kotu esitlenince dediğin durum geri dönecek. Bu sufekli yenilik çok sürmez. Bu sene bile üst sınıf telefonlara baktıgında ılerleme yavaslatıldı.
nokia ard arda versiyon çıkarıyordu ama gelişmeler minimal idi. nokia'ya kalsak hala 5.1mp sikimsonik kameralı sybian'lı yarrak gibi telefon kullanıyorduk. Adamlar ellerini çok ağır tutuyordu. Türkiyede en popüler ve birinci marka oldukları için süründürüyorlardı. Apple ve Samsung zbam diye ortaya malafatı bi çaktı bunlar gırtlağına jonah falcon siki kaçmış gibi soluksuz kaldı.
Akıllı telefonların en kötüsü bunların telefonlarına 10 basardı. Nokia'ya iyi oldu.
üst kademe telefon dediğin telefonların 1000tl'lik s4'den çok mu farkı var? almayın!!
millet galaxy kullanırken bende hala sik gibi n73 vardı.
Noyan tarafından 23/Eki/14 20:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Apple'ın telefon dünyasına yaptığı katkı yok sayılamaz fakat adamlar şimdi bunun sıkıntısını çekiyor. Ellerindeki teknolojiyi çok çabuk ortaya koydular.
-
Noyan bunu yazdıSlothere bunu yazdıNoyan bunu yazdı
nokia ard arda versiyon çıkarıyordu ama gelişmeler minimal idi. nokia'ya kalsak hala 5.1mp sikimsonik kameralı sybian'lı yarrak gibi telefon kullanıyorduk. Adamlar ellerini çok ağır tutuyordu. Türkiyede en popüler ve birinci marka oldukları için süründürüyorlardı. Apple ve Samsung zbam diye ortaya malafatı bi çaktı bunlar gırtlağına jonah falcon siki kaçmış gibi soluksuz kaldı.
Akıllı telefonların en kötüsü bunların telefonlarına 10 basardı. Nokia'ya iyi oldu.
üst kademe telefon dediğin telefonların 1000tl'lik s4'den çok mu farkı var? almayın!!
millet galaxy kullanırken bende hala sik gibi n73 vardı.
ihtiyacın varsa alacaksın.
apple samsung lg vs. artık biraz adam oldu ( apple dan çaldılar bu durumu )
yılda 1 tane amiral gemisi çıkartıyorlar ve fiyatı belli
2000 tl , 2200 tl veya ,2300 tl.
şimdi adam her sene o telefonun üstüne bir özellik daha eklliyor ve aynı fiyattan satıyor.
nokia gibi , bir telefonuna koydugu özelliği bir telefona koymamazlık etmiyor. Ngage telefonunu bilen bilir nokia nın en iyi cihazlarından biriydi fakat adamlar sonra okadar iyi telefon yaptık bunu kırpalım dediler ngage q mı ne onu cıkarttılar çöp telefon ilerleme olacağına daha kötü oldu nokia bunu hep yaptı sora n series de de abttı zaten.
kendini tekrarlayan firmalar batmaya her zaman mahkum.
şuanda en yenilikçi firma apple , paranında anasını ağlatıyor piyasanında.
adamlar mobil dünyada oldugu gibi pc platformundada standartları belirliyorlar.
nokia ne yapmış ne vermiş insanlara mecburiyetten yaptıgı 1-2 yenilik ve symbian tekeli.
symbian işletim sistemi belki nokia tekelinde olmasa bugun android gibi gelişmiş olabilirdi.
ve hiç ders çıkartmadılar ilk iphone tanıtıldığında 2007, January. Released 2007, June ekranı çok iyi bir hassasiyete ve iyi bir işletim sistemine sahipti.
nokia n97 ise neredeyse aynı fiyata sahip olsada ( o zaman için oldukça pahalı idi ) Released 2009, June 2 yıl sonra bastırmatik bir ekrana sahipti , kemara koruması kendi kendine kamera lensini siliyor marketteki uygulamalar yetersizdi.
nokia ayak üstü adam kazıklayan bir marka idi. geri gelmemesi dileği ile.
PanxeR tarafından 23/Eki/14 20:37 tarihinde düzenlenmiştir