

Ve Nokia Markası Telefonlardan Kaldırılır...
-
Nokianın olayı başkaydı ya.Yazık oldu valla.
u235 tarafından 22/Eki/14 20:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Nokia 3310 telefon vardı lan cebe koyardım tuş takımı açılır birilerini arardi. Kontorun değerli olduğu yıllar. Sonra 1600 vardı. Biraz daha kibardı. Bunlarda çok yılan kovaladım. Efsaneydi nokia.
-
motorola ile nokia kahpelik yaptılar.
olm sen saten symbian sistemini iyi kötü geliştirdin. akıllı teleon diye bişi yokken .sis dosyaları yükleyerek şimdiki birçok şeyi yapıyorduk. ben 2005 te 6630 da messenger kullanarak arkadaşla haberleşirdim. 2006 da da görüntülü konuşuyordum nokia için yazılan uygulamalr ile.
o zamanın teknolojisi ile yapılablecek her uygulamayı kullanıyordum. sadece wifi ıvır zıvır yoktu, kamera kaliteleri düşütüktü ve internet pahalıydı. onların dışında akılı telefonlarla her türlü iş yapıyorduk bilen bilir nokia symbian telefonları ?
sonra kahpelik yaptın gittin mikrosfta mikildin. hemde iyi mikti seni mikrosoft. mal gibi kaldın ortada anılarınla.
sonra motorola orospuluğu gitti nokia dan öğrendi telefon markalarının atası iken gitti lenovoya miktirdi kendi.
lenovo mikti attı. şimdi ikiside bin pişman evde kaldılar. ne koca alır ne köy kabul eder artık ikisini :(
-
BENCE o windows phone işletim sistemi değişmedikten sonra istersen ismini değiştir ister cismini telefon bi sike yaramaz... O yüzden önce işletim sistemine önem vermek lazım. Android'in ve İos'un çooook çok gerisinde
-
:((
-
Android nelere kadir onuda gördük, bi devirde kapandı. 6600 senide unutmayız, gamze özcelikler filan :D
-
2000 li yılların başında ilk porno filmini 6600 telefonumda izlemiştim la ergenli sivilce suratlı halimle sınıfın arka köşelerinde, iph4 4s 5 kullandım son 4 senedir ama nokianın yeri başkaydı be, bilişim tarihinin kült değerleri arasında yerini aldı ama,
-
Zeytun-i bunu yazdı
Tek elciler, her zaman sürünmeye mahkumdur.
Öyle olur öyle de gider.
Darısı türkcell'in başına.:D tekelci degil ki hacı parası olan kullanıo
zeybekustasi bunu yazdıBunun iphone versiyonunu istiyorum.
tek yenilik yapan firmayi niye kapatıon hacım :)
-
Tizen zamanında adam akıllı olsaydı (ki çıktığında ben hala ios-WP-android gibi işletim sistemlerini mikieceğine inanıyorum) diğer işletim sistemleri zaten diğer işletim olarak kalacaktı.
-
Bunlarda nokiadan ayrilan "Meego" nun gelistiricileri kendi android uyumlu acik kaynak isletim sistemleri ve telefonlarini yapmislar.