Vecizeler #3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

millete ban yedirip kenara çıkacak yine :)sallamamak lazım bu elemanı ama müridler gaza geliyo :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Kalbleri vardır bununla kavrayıp anlamazlar, gözleri vardır bununla görmezler, kulakları vardır bununla işitmezler. Bunlar hayvanlar gibidir, hatta daha aşağılıktırlar. İşte bunlar gafil olanlardır.

7 / A'RÂF - 179

buda gafil olupta insanların , inancıyla oynayanlara ;

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

-- bu adamın ateist olduğuna inanmıyorum. amacı başka bu şerefsizin..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ImageBanana%20-%20ataturk.gif

Zaman süratle ilerliyor. Milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişmesini inkar etmek olur.  -- Mustafa K. Atatürk

cümlenin bütününe bakarsanız ne demek istediğini zaten anlarsınız hemen atlamayalım gençler sakin biraz adam size saygı gösteriyosa sizde ona gösterin eğer ATATÜRK le ilgili kötü bişi yazarsa diğerlerine olduğu gii bu forumda bu arkadaşımızıda tutmazlar adminler özellikle bu konuda bayaaa bi hasssatır....

hem orada kötü bişii yazmaıyo yani öle dinsizlikle falan alakalı bişi değil cümle!!! dikkat ederseniz çok doru bi laf olduğunu görürsünüz...ilim saten DİN demek bu arada hatırlatmak gibi olmasında...

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Küfür etmeyin Öfkeyle Kalkan Zararla oturur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Z-chan tipsizliğinden oluşan kompleksini böyle mi bastırmaya çalışıyorsun ? Bence acayip şekilde kompleksin var senin birşeylerden dolayı. Yoksa şimdiye kadar bu konularda bu kadar tepki alan birisini aynı şekilde devam etmezdi.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kim ne söylediyse onu yazdım. Üstelik konu başlığında "ateistler" falan yazmıyor ki, kişilerin vecizeleri... Yani özel bir gruplama yok

Üstelik Atatürk bu kişilerin arasında anılmayacak birisi değil.

Hakaret edenlere de geçmiş olsun diyorum AB'de görüşürüz...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Küfür ve hakaret etmeyiniz arkadaşlar sizden özellikle rica ediyorum, mesajdan ve konusundan rahatsız oluyorsanız şikayet ediniz, görüldüğü gibi bu gibiler için bir çok ayet vardır,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

''Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. Benim halkım demokrasi ilkelerini gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. Batıl inançlardan vazgeçilmelidir. İsteyen istediği gibi ibadet edebilir. Herkes kendi vicdanının sesini dinler. Ama bu davranış ne sağduyulu mantıkla çelişmeli ne de başkalarının özgürlüğüne karşı çıkmasına yol açmalıdır.. '' Atatürk-1926
    Andrew Mango, Atatürk Syf.447

Ataturkun ingilizlere casusluk yaptigini soyleyenler , onun yahudi oldugunu soyleyenler, deli oldugunu soyleyenler ...  yani baya tip tutan insanlar vardi. sen yorumlara degil Ataturk'un yaptiklarina bak. Batiya bakarsan bizim turk milleti at ustunde magra adami. Ama yazi, heykel, para kullanmis , inanc sahibi millet nasil magra adami olarak tanimlaniyorsa. bence sen bunlara kafani yorma Ataturk hakkinda...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

Kim ne söylediyse onu yazdım. Üstelik konu başlığında "ateistler" falan yazmıyor ki, kişilerin vecizeleri... Yani özel bir gruplama yok

Üstelik Atatürk bu kişilerin arasında anılmayacak birisi değil.

Hakaret edenlere de geçmiş olsun diyorum AB'de görüşürüz...

Sik sik laf oyunları yapma! Orada ki bütün yazılar ateizm ile ilgili. 

Atatürk orada ki kişilerden kat kat daha üstün birisi! Atatürk yanına başkası koyulacak türde bir adam değil!

Toplam Hit: 7989 Toplam Mesaj: 70