Vecizeler #3
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
EmiRReiS bunu yazdı:
Kanaatimce bunları anaları doğurmamış, direkmen sıçmış !...
-----------------------------Emir yakışıyormu böyle bi yazı sana hoca.Sitenin ne kadar eksi üyesisin,varmı böyle yorum yapmak.
-----------------------------Eski yada yeni olmak değildir önemli olan. Önemli olan adaletli olabilmektir. Adam insanları kışkırtmak amacı ile sürekli konular açıyor, hep görmezden geliyorsunuz.
Beni yargılama, gerekiyorsa banlarsın, yoruma gerek yok !
-
Beyler günümüz Türkiyesi zaten insanların olabildiğine susturulmak istendiği bir hal aldı.Bu bağlamda internet bile artık saçma sapan kurallar çerçevesinde sansürleniyor.Tahribat.com her bakış açısından insanın kurallardada yazdığı üzre hakaret boyutuna varmadan istediği tüm fikirlerini özgürce savunabileceği bir ortamdır(TC karşıtı yazılar hariç).
Konu açan adamı banlayım,sorun değil.Fakat adam veciz yayınlamış,taraflı ve önyargılı gözlerle bakmayın,bu konu ne silinebilir nede adam banlanabilir.Provakasyon olduğunuda hep bir şekilde damarına basıldığı için sızlanan arkadaşlar söylüyor.
Lütfen biraz objektif bakın.
-
Antikky bunu yazdı:
Beyler günümüz Türkiyesi zaten insanların olabildiğine susturulmak istendiği bir hal aldı.Bu bağlamda internet bile artık saçma sapan kurallar çerçevesinde sansürleniyor.Tahribat.com her bakış açısından insanın kurallardada yazdığı üzre hakaret boyutuna varmadan istediği tüm fikirlerini özgürce savunabileceği bir ortamdır(TC karşıtı yazılar hariç).
Konu açan adamı banlayım,sorun değil.Fakat adam veciz yayınlamış,taraflı ve önyargılı gözlerle bakmayın,bu konu ne silinebilir nede adam banlanabilir.Provakasyon olduğunuda hep bir şekilde damarına basıldığı için sızlanan arkadaşlar söylüyor.
hocam aklıma hayvan adlı mürid geldi niyeyseo da kimseye kötü bir şey demezdi, türkiye cumhuriyetine karşı bir yanlışıda olmadı ama akp yandaşı diye atıldı bu siteden
bumudur objektiflik ,tarafsızlık, özgürlük?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------beklenmeyen derecede mesafeli ve pozitif mod tavri .
DH mod gorsun ( inek oglu inekler ), ozenti ve kabiz modlara kapak olucak duzeyde yaklasim .
-
Antikky bunu yazdı:
Tahribat.com her bakış açısından insanın kurallardada yazdığı üzre hakaret boyutuna varmadan istediği tüm fikirlerini özgürce savunabileceği bir ortamdır(TC karşıtı yazılar hariç).
Cık. Yanlış. Bazı dini konuların çok komik nedenlerden dolayı ve de açan kişinin görüşlerini saçma bulacak şekilde konuların sonlandırıldığını çok rahat bir şekilde görebiliyoruz. Mesela bunun paralelinde İslami bir konu açılsa çöpte olurdu tahminimce. He tabi site sizin site. İstediğin yazı tutarsın, istediğini yazdırmazsın. Onun için ben burayı çoğu zaman teknolojik gelişmeleri takip etmek ve bilgisayarla ilgili konuları halletmek için kullanıyorum. Zaten kendi görüşlerimi daha özgürce ifade edebileceğim forumlar mevcut.
-
jayde bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
hocam aklıma hayvan adlı mürid geldi niyeyseo da kimseye kötü bir şey demezdi, türkiye cumhuriyetine karşı bir yanlışıda olmadı ama akp yandaşı diye atıldı bu siteden
bumudur objektiflik ,tarafsızlık, özgürlük?
-----------------------------af edersin ama o adam turk dedigimizde, turklugu savundugumuzda "Fasitsiniz" diyen , orduya agzina alinmiycak kadar hakaret eden(ilahiyatci tipinden dolayi ) . Sonra onun cevresinden edindigimiz bilgiye gore , facebookta pkk propagandasi yapan biriymis. ben cok tartistim o adamla , elle tututlur herhangi somut bir yaklasimi olmadi hicbir zaman ...
-
Z-CHAN bunu yazdı:
Nikoteen
-----------------------------Fotoğrafımın etrafını küfürlerle süslenmesine tepki koydum.
Üstelik benim yaptığım şey ile onların yaptıklarını neye göre karşılaştırıyorsun? Ben kimseye hakaret etmiyorum, küçük düşürmüyorum.
Bir de burdan benim ahlak anlaşımın çelişkili olduğunu çıkartıyorsun.
Sen cümlelerini uzatmaya kafa yormaya devam et.
ben fotoğrafının verdiliği postta herhangi bir küfür görmedim :|
Karşılaştırmayı ben yapmıyorum SEN yapıyorsun şimdi bunları söyleyerek ama zaten anlamadığın yerde burası ya :)
Ahlak anlayışının çelişkili olmasıyla ne alaka ??
Neye istersem ona kafa yorarım elbet ama gereksiz bir tavsiye olmuş ama yine de beni düşünüp tavsiye verdiğin için teşekkür ederim bu arada sorumu halen cevaplamadın neyse artık pm'den beklerim..Unutma sana bir pm kadar yakınım am kadar uzak :) -
EmiRReiS bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
Kanaatimce bunları anaları doğurmamış, direkmen sıçmış !...
-----------------------------Emir yakışıyormu böyle bi yazı sana hoca.Sitenin ne kadar eksi üyesisin,varmı böyle yorum yapmak.
-----------------------------Eski yada yeni olmak değildir önemli olan. Önemli olan adaletli olabilmektir. Adam insanları kışkırtmak amacı ile sürekli konular açıyor, hep görmezden geliyorsunuz.
Beni yargılama, gerekiyorsa banlarsın, yoruma gerek yok !
----------------------------- -
Ve zchan yine amacına ulaşır.. bir sonraki konuda tekrar görüşmek pardon banlanmak dileğiyle..