Vecizeler #3
-
Kimseye bi'şey yaptığım yok.
Gaza galeyana kendi kendinize geliyorsunuz.
Bana neden bir şey olmadığını mı merak ediyorsunuz? Sırrım ne mi?
Evet artık açıklıyorum: EDEP
-
cran_s bunu yazdı:
-----------------------------
maximuss bunu yazdı:
cran_s bunu yazdı:
Atatürkü sosyal demokrat yaptılar sıra ateist yapmaya geldi
karısı türbanlı diye photoshopla fotoğraftan yok eden zihniyet
diğer tarafta saltanatı bitirdi diye din düşmanı ilan eden zihniyet
inin artık şu adamın sırtından
-----------------------------http://farm4.static.flickr.com/3057/3743122474_a0bd327dbf.jpg ( ornek resim )
turban 1970 den sonra girdi bu ulkeye , ne hikmetse "kemalist" sifatinida bu ulkeye onlar soktu . turbani bayrak yapmayin kendinize. basini kapiyorlardi bu kadar basit !
turk kadini islamdan oncede basini kapardi. kicini basini acma meraklisi degildi , amma taktiniz su turbana .
Ataturk Turk kadinina "sen eller ustunde tasinmaya layiksin " diyerek , haklar verdi sagladi . Onlarin bugunku gibi araplar gibi dansoz olmalari , pavyonda kekolara meze olmalari, kicini basini tvlerde acip ona buna o***luk yapmalari icin degil.
-----------------------------:D bunları konuyla ilgili başlıkta istediğin kadar tartışırım seninle
adı herneyse herneyle olsursa olsun baş kapatana kafayı takan kim acaba ps ile silenmi niye sildiniz diyenmi?
araplar ..puluk yapıyoda Türkler yapmıyomu aç magazain gazetelerini boy boy ...pu
oysaki Atatük tü ses dergisine müstehcen resimler yayınladığı için dava açtıran ve çizerinede tabi
bugün aynı sebepten dava açılsa sözümona Atatürkçülük taslar bazıları Atatürkü tanımdan
-----------------------------yahu turban diye takilmasina karsiyim !
dansozluge gelince , zaten bende ayni seyi dedim . sen yalnis anlamissin bir daha oku .
-
attackatak
Forumda resimlerim var zaten twitter'dan resmimi taşıma karaktersizliğine gerek yoktu.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------yav niye yükleniyorsunuz ki adama gayet saygı çerçevesinde kendi görüşlerini savunuyor belki yanlış belkide doğru (bana göre yanlış) önemli olan çıkarımlarda bulunmaktır. bu admaı desteklemeyebilirsiniz benim gibi ama bu tip adamların nasıl düşündüğünü azda olsa anlayabilirsiniz.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
attackatak
Forumda resimlerim var zaten twitter'dan resmimi taşıma karaktersizliğine gerek yoktu.
-----------------------------forumda ki resimlerini bulsam taşımazdım bebeğim :p
I love you (L)
-
yaw bırakın artık şu adama prim vermeyi adam sizi,sizin boşluğunuzla göt ediyor afedersiniz...
Evet adam sadece ünlü insanlardan vecize aktarıyor hee ama ne maksatla aktarıyor ? Bunları sürekli yapıyor belki adam vecizeler manyağı.Kendi düşünecek bir beyni olmadığı için başkalarının beyinlerinden bilgileri editleme yaparak günlük hayatında kendi düşüncem diye millete satıyor,belki de cidden sizin zaaflarınıza forum kuralları içerisinde nasıl dokunup,kendisinizi nasıl dellendiridğinizi görerek kendini güçlü sanacak kadar paranoyak bir hayal dünyasında yaşıyor.
Sebep ne olursa olsun kimse kimsenin kalbindekini bilemez.Bu adamın açtığı topikleri iplememeye başlayın,yazmamaya dalga geçmemeye başlayın eğer halen aynı şeyleri açarsa topiklerde 1-2 cevaptan başka bir cevap olmadığı takdirde demek ki adam vecizeler düşkünü,kendi dünyasında kullandığı ve işe yaradığını gördüğü şeyi bizlerle paylaşmak isteyen paylaşımcı + rep'çi bir kişiliktir.
Not:Z-chan arkadaşım neden resimlerinin burda paylaşılmasına karaktersizlik diyorsun ki ? Adam seni görmek isteyenlere yardım etmiş bunun karaktersizlikle ne alakası varki babuli ? Bu mudur saygı ve "EDEP" anlayışın ? Konuyla alakası yoksa şikayet butonu diye bişey var.Ama şikayet butonuna gitmeden önce düşünmen gereken şey şu;Nasıl ki sen burda resminin dalga maksatlı paylaşıldığını düşünerek bu hareketi karaktersizlik olarak yorumluyorsan demek ki onlarda senin bu sürekli tutumunu kendi inançlarıyla dalga geçmeye yoruyorlar ve sinirlerine zarar verdiklerin için aynı şekilde sana zarar vermeye çalışıyorlar ki görüldüğü kadarıylada hayli etkili olabiliyorlar...Ama işte bunu "DÜŞÜNEBİLMEK" gerek..
Not2: Bu arada hala hala erasmus çerçevesinde yurtdışındamısın ? Sadece merakımdan soruyorum hacı :D Ama sen tutupta bunu dalga geçmeye yorarsan ee ne diyim oda senin kendi düşüncendir,saygı duyarım ama tamamen önyargılı bir düşüncedir oysa senin ve yukarıda vecizelerini vermiş olduğun gibi ilim ve akıl adamları hisleriyle değil ispatlarıyla yola çıkarlar bunuda neden hatırlatıyorsam artık sanki sen bunları bilmiyormuşsun gibi.. :) Ayyy hanimiş benim aşkitom mucx mucx fanınım hacım ! En zifirisinden.. -
HighElf bunu yazdı:
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------yav niye yükleniyorsunuz ki adama gayet saygı çerçevesinde kendi görüşlerini savunuyor belki yanlış belkide doğru (bana göre yanlış) önemli olan çıkarımlarda bulunmaktır. bu admaı desteklemeyebilirsiniz benim gibi ama bu tip adamların nasıl düşündüğünü azda olsa anlayabilirsiniz.
----------------------------- -
hoca sen misyonerlerden de betersin ya milleti dinsizliğe çağırıyorsun, kendi halinde yaşa kimseye kendini haklı göstermeye çalışma.
-
Yine en iyi yaptığın işi yapmışsın.. Küfür etmemeyi edep olarakmı alıyosun? sonuçlarını bilerek defalarca ve defalarca aynı haltı yiyosun, ortalığın amınakoyuyosun,
hatta bundan zevk alıyosun :) Sen ve senin gibiler Kurandada geçiyor he haberin olsun :)
-
Nikoteen
-----------------------------Fotoğrafımın etrafını küfürlerle süslenmesine tepki koydum.
Üstelik benim yaptığım şey ile onların yaptıklarını neye göre karşılaştırıyorsun? Ben kimseye hakaret etmiyorum, küçük düşürmüyorum.
Bir de burdan benim ahlak anlaşımın çelişkili olduğunu çıkartıyorsun.
Sen cümlelerini uzatmaya kafa yormaya devam et.