Vidalama Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar fiyat performans vidalama seti marka model bildiginiz var mı ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Merhaba hocam yakın zamanda babama hediye olarak aldım, biraz araştırma ile piyasadaki 600-700 tllik çin malı ürünleri kesinlikle önermem, çok über profesyonel bir şey de aramıyorsan einhell iyidir. Alman malı hiç deilse 

TC-CD 18/35-2 Li modelini aldım (hepsiburada da 1999tl) peder çok beğendi, 2 dolap yaptı, rahle yaptı, koltuk kurdu şarjı yinede bitmedi :D (uç setini ayrı aldım)

profesyonel kahveci?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    PlayForFree bunu yazdı

Merhaba hocam yakın zamanda babama hediye olarak aldım, biraz araştırma ile piyasadaki 600-700 tllik çin malı ürünleri kesinlikle önermem, çok über profesyonel bir şey de aramıyorsan einhell iyidir. Alman malı hiç deilse 

TC-CD 18/35-2 Li modelini aldım (hepsiburada da 1999tl) peder çok beğendi, 2 dolap yaptı, rahle yaptı, koltuk kurdu şarjı yinede bitmedi :D (uç setini ayrı aldım)

hocam lnk alabilirmiyim  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    PlayForFree bunu yazdı

hocam lnk alabilirmiyim  

https://www.hepsiburada.com/einhell-tc-cd-18-35-2-li-1x1-5-ah-akulu-vidalama-p-HBCV00006P012H?ftid=ec5m10lgahax593d&url_src=ios-product-detail

profesyonel kahveci?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    PlayForFree bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    PlayForFree bunu yazdı

hocam lnk alabilirmiyim  

https://www.hepsiburada.com/einhell-tc-cd-18-35-2-li-1x1-5-ah-akulu-vidalama-p-HBCV00006P012H?ftid=ec5m10lgahax593d&url_src=ios-product-detail

içindne başlık vb.. çıkmıyormuş hocam ama başlık ayrı alınabilir kaliteliyse

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

çin malı alma bro leş oluyor çöp oluyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cok isim oluyor, evladiyelik olsun dersen: dewalt, makita, Aeg

Arada bir isim oluyor ama saglam olsun: Bosch (mavi), Stanley

Ucuz olsun, bozuldukca degistiririm: markasiz cin mallari

Benim listemdir, YTD degildir (:

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

evladiyeliklerden F/P ürün önerisi var mıdır? 

https://www.hepsiburada.com/bosch-46-parca-tornavida-vidalama-lokma-uclu-aksesuar-seti-2607019504-p-HRBSC2607019504?magaza=HIRDAVATA%C4%9EACI& şundan almıştım konuda biri paylaşmıştı 400tl ye düşmüştü bunun vida uçları sanırım matkapın ucuna oturur 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Ben çin mallarından assur alıp geçmiştim geçen, onu tekbnede kullanırken tuzlu su oldu ve bozuldu, 600 tl ye almıştım hiç acımadım. Gittim 1 tane daha aldım onu da şimdi ufak tefek işlerde kullanıyorum. Bosh felan olsaydı muhtemelen hala ağlıyor olurdum :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

A101 den almistim yillardir on numara

Sarjli bendeki

Bir de akülüler hatta yedek akululer var daha buyukler biliyorsun 

Daha kucukler de var

Belirtmediginden bendekini onerecegim:

Fikir verir sana

https://www.ciceksepeti.com/klpro-3.6-v-1.3-ah-li-ion-sarjli-tornavida-45-parca-uc-seti-klnm3613-kcm89854370

Ayni markanin jeneratorleri de var bende bir sorun yaşamadım, yaygindi bu marka bir ara bauhaus ve baumaxx ta. İst anadolu yakasi ve ist. edirnekapi da idi genel merkezleri.

Siksok çin markası değil tam.

Kurtlar tasma takmaz....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

evladiyeliklerden F/P ürün önerisi var mıdır? 

https://www.hepsiburada.com/bosch-46-parca-tornavida-vidalama-lokma-uclu-aksesuar-seti-2607019504-p-HRBSC2607019504?magaza=HIRDAVATA%C4%9EACI& şundan almıştım konuda biri paylaşmıştı 400tl ye düşmüştü bunun vida uçları sanırım matkapın ucuna oturur 

Bu tarz daha kalabalik daha cok parçalı ozel cantali falan black&decker var bende iki kere nemli ortamda kullandim pas tuttu uçlar full.

Ona göre bilgin olsun

Bosch matkap uclari pas tutmuyor ben sahit olmadım.  Bunu bilemem ama ucuz duruyor cunku bu cok.

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 2124 Toplam Mesaj: 35
vidalama seti