Vidalama Seti
-
aman link verirsiniz arkadaşlar :))
-
PlayForFree bunu yazdı
Merhaba hocam yakın zamanda babama hediye olarak aldım, biraz araştırma ile piyasadaki 600-700 tllik çin malı ürünleri kesinlikle önermem, çok über profesyonel bir şey de aramıyorsan einhell iyidir. Alman malı hiç deilse
TC-CD 18/35-2 Li modelini aldım (hepsiburada da 1999tl) peder çok beğendi, 2 dolap yaptı, rahle yaptı, koltuk kurdu şarjı yinede bitmedi :D (uç setini ayrı aldım)
Bundan bende de var 3-4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Duvar da deldim, metal de deldim.
-
yakınlarda bauhaus varsa git bi einhell vidalama al geç.. yılbası civarları 900tl ydi. tek akü şarj aleti cihaz. karton kutulu olandı.. ben aldım memnunm doğru ucla alcı duvar bile deldiğim oldu. içinde uç felan hiç bişiy yok. kesinlikle öneririm.
-
Assur un fırçasız motor olanları iyi hatta alıp.sokup rulman çevresindeki yağı daha yumuşak bir yağ ile değiştiriyorlar miss
-
https://www.sgstools.com.tr/urun/akulu-vidalama-seti-darbeli-20-volt-1-5ah/
Yerli firma
F/P olarak ben aşırı memnunum. Bime gelmişti 2 sene önce almıştım. Bataryası kaliteli. Darbeli matkap modu da var. Duvar deldim defalarca (yanılmıyorsam 6 lık veya 8 lik uçla). Bütün modlarını kullandım ve kesinlikle çok memnun kaldım.
İnternette de çokça sitede satılıyor.
-
bu arada ev kullanımı için çin malları da bir yere kadar iş görüyor onu da söyliyeyim. 3-5 sene ufak tefek işler için kullandım sadece son torka alır da kasarsan içinde sürekli bir zımbırtı var yerinden çıkıyor. Söküp geri yerine takmakla uğraşıyordum. Bir de duvar zaten delemezsin ama tahta vs delmek istediğinde de şarj çabuk bitiyor. Şimdilik idare etsin vs diyorsan assur falan alabilirsin.
-
Liquid bunu yazdı
bu arada ev kullanımı için çin malları da bir yere kadar iş görüyor onu da söyliyeyim. 3-5 sene ufak tefek işler için kullandım sadece son torka alır da kasarsan içinde sürekli bir zımbırtı var yerinden çıkıyor. Söküp geri yerine takmakla uğraşıyordum. Bir de duvar zaten delemezsin ama tahta vs delmek istediğinde de şarj çabuk bitiyor. Şimdilik idare etsin vs diyorsan assur falan alabilirsin.
onlar ancak seks oyuncağı olarak iş görür. rtr tolls tilki kuyruğu testereye dildo takmış birini yakalamışlardı aksarayda.
-
Bana da alyan takimi onersenize 20 30 cm likte olsun içinde.
-
Foxxxxxx bunu yazdı
Şarzlı matkap kullanıyorum catpower makita ve Milwaukee Milwaukee kullanana kadar matkap kullanmadığımı fark ettim tabi bizim profosyenel matkap lar hobi olarak Bosch öneririm
Kankim delirme, 50 100 bin liralık marka anlatıyorsun :D
-
Einhell yazmak için girecektim yazmışlar çok sağlam makina