Vidalama Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aman link verirsiniz arkadaşlar :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek
    PlayForFree bunu yazdı

Merhaba hocam yakın zamanda babama hediye olarak aldım, biraz araştırma ile piyasadaki 600-700 tllik çin malı ürünleri kesinlikle önermem, çok über profesyonel bir şey de aramıyorsan einhell iyidir. Alman malı hiç deilse 

TC-CD 18/35-2 Li modelini aldım (hepsiburada da 1999tl) peder çok beğendi, 2 dolap yaptı, rahle yaptı, koltuk kurdu şarjı yinede bitmedi :D (uç setini ayrı aldım)

Bundan bende de var 3-4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Duvar da deldim, metal de deldim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

yakınlarda bauhaus varsa git bi einhell vidalama al geç.. yılbası civarları 900tl ydi. tek akü şarj aleti cihaz. karton kutulu olandı.. ben aldım memnunm doğru ucla alcı duvar bile deldiğim oldu. içinde uç felan hiç bişiy yok. kesinlikle öneririm.

Evrim içi mürit..laugh is live..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Assur un fırçasız motor olanları iyi hatta alıp.sokup rulman çevresindeki yağı daha yumuşak bir yağ ile değiştiriyorlar miss

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

https://www.sgstools.com.tr/urun/akulu-vidalama-seti-darbeli-20-volt-1-5ah/

Yerli firma 

F/P olarak ben aşırı memnunum. Bime gelmişti 2 sene önce almıştım. Bataryası kaliteli. Darbeli matkap modu da var. Duvar deldim defalarca (yanılmıyorsam 6 lık veya 8 lik uçla). Bütün modlarını kullandım ve kesinlikle çok memnun kaldım. 

İnternette de çokça sitede satılıyor. 

Ha Ha!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

bu arada ev kullanımı için çin malları da bir yere kadar iş görüyor onu da söyliyeyim. 3-5 sene ufak tefek işler için kullandım sadece son torka alır da kasarsan içinde sürekli bir zımbırtı var yerinden çıkıyor. Söküp geri yerine takmakla uğraşıyordum. Bir de duvar zaten delemezsin ama tahta vs delmek istediğinde de şarj çabuk bitiyor. Şimdilik idare etsin vs diyorsan assur falan alabilirsin.

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

bu arada ev kullanımı için çin malları da bir yere kadar iş görüyor onu da söyliyeyim. 3-5 sene ufak tefek işler için kullandım sadece son torka alır da kasarsan içinde sürekli bir zımbırtı var yerinden çıkıyor. Söküp geri yerine takmakla uğraşıyordum. Bir de duvar zaten delemezsin ama tahta vs delmek istediğinde de şarj çabuk bitiyor. Şimdilik idare etsin vs diyorsan assur falan alabilirsin.

onlar ancak seks oyuncağı olarak iş görür. rtr tolls tilki kuyruğu testereye dildo takmış birini yakalamışlardı aksarayda.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bana da alyan takimi onersenize 20 30 cm likte olsun içinde.

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

Şarzlı matkap kullanıyorum catpower makita ve Milwaukee Milwaukee kullanana kadar matkap kullanmadığımı fark ettim tabi bizim profosyenel matkap lar hobi olarak Bosch öneririm 

Kankim delirme,  50 100 bin liralık marka anlatıyorsun :D

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bedeng
    bedeng's avatar
    Erkek

Einhell yazmak için girecektim yazmışlar çok sağlam makina

Toplam Hit: 2699 Toplam Mesaj: 35
vidalama seti