folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Viski Nasıl Servis Edilir. En İyi İçme Yöntemleri ..?

Viski Nasıl Servis Edilir. En İyi İçme Yöntemleri ..?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bayram için bol bol viski stoğum var.Tercih ettiğim viski Jack daniels. En iyi servis ve içme yöntemleri hakkında bilgili üstadlardan fikir beyan etmelerini istiyorum .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bana da gönderirsen bir kaç tüyo verebilirim :D

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

tekila gibi içeceksin o meleti. İki parmak dolduracaksın bardağa küt die atacaksın. Ülkerin kare çikolatasını peşinden damağına yapıştırarak emeceksin.. En azından ben böle içiorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    bazı viskiler vardır ki onları sek içmek daha güzeldir tatlarını o zaman alırsın ama genelde viskinin yanında bitter çikolata iyi gider

Fak yu!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

wow :|

hacı kucuk tekila bardagıyla cekicen viskiyi :| boyle atıcan ve midene inene kadar gecen olayları dinlicen :|

tercihen meyveli gazozla incelti icebilirsin.

ama cek deniyıla ayıp olur :\ kesinlikle boyle kucuk kucuk ama sek ic

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

bayram için he... vay bee

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sek içeceksin.. olmaz içemem diosan kokteyl yap öyle iç ama karıştırma viskiyle.. rakı üstüne su içer gibi iç.. mesela portakal sık portakalın içine limon sık ve viskinin vazgeçilmezi sodayı sıktığın nevalenin içine karıştır güzel bi köpürücek o.. içine vişne suyuda atabilirsin.. yanına birde çikolata.. tabi çikolatayı napıyoruz? meclisten dışarı ''hayvan'' gibi ısırmıyoruz.. küçük dilimlerle yiyip viskini yudumlarsın daha sağlıklı olur..

benden bukadar.. iyi bayramlar.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

hacim whisky iceceksen,jack daniel's alma :)

Chivas Regal al,kesinlikle sek ve yaninda kahve ile ic..

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

jack güzeldir yaw ben J&B sewmiom tilt edio tadı beni :D

en iyi viski sek içilir kahretsin :()

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hacı Shot yap, yanına çikolata ve badem al başka birşeye gerek yok.. Yavaş yavaş sabaha kadar bir şişeyi bitir , o zaman çok zevkli oluyo..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam jack danies ve jim beam sevmiyorum ben tatlarında maydonoz var gibi geliyor o yüzden onlara birşey diyemeyeceğim ama jb, famous grouse, label, chivas regal 5 vs.. gibi viskilerle enerji içiyorum.

Üstünde alkolle içmeyin diyor ama..Çiolatayla fln içemiyorum tercihim lays'in kırmıı olanı.Çikolata yeyince hem midem bulanıyor hemde çikolata sonrasında biir kez daha viski içsem iğrenç geliyor tadı.Fakat enerjide çok güzel.

Sabahları feci enerjik oluyorum.Ayrıca hatunla fln olabilecek sevgi "durumları"'nda uzun saatler ayakta tutuyor ( ;) daha nası anlatayım)...

-

Fakat enerji olmadığı zaman 2 buz atılmış viskinin yerini birşey tutamaz.Ou kafa bulmak için içmiyorum.Ama böyle bi bardak yemekte fln süper gider söyliyim.

Kola, soda, meyva suyu, süt, su...Hepsini denedim su hariç hepsinden iğrendim.Hiç birşeyle içmek istemiyorum tadını seviyorum ama ağır biraz dersen sulandır azıcık süper olur.

-----

Tek sorun dediğim gibi enerji ile viski belki vücudunu zorlayabilir.Eğer bir rahatsızlık fln varsa birşey olabilir.Çok dikkat et dostum.

edit: 

Hoca ayrıca tekila gibi hızlı iç demişler fakat senin zevkine bağlı.Tekiladan tiksinirim ben mesela.Çünkü küt küt küt at, 30 dakika sonra kafalar zom.EE ne anladım ben öyle içki ortamından ? 

Seviyorsan dene ama ben biraz rakı kültürüyle alkol içtiğim için viskiyide yavaş yavaş içiyorum..

Toplam Hit: 15288 Toplam Mesaj: 26