Viski Nasıl Servis Edilir. En İyi İçme Yöntemleri ..?
-
2 parmak viskinin üstüne 1-2 damla konyak veya bira koyarak içebilirsin böylece içimide kolaylaşır.
belki kahlua veya baileys de 2-3 damla konulabilir ama hiç denemedim bilemicem
-
viski bardağı şart ! yoksa incecik barkdak okadar ince olsun ki viskiyi içerken iki dudagından onun geçtigini hissedebilesin. ve tabi bol buzlu olsunki keyiifle iç buzlu olsun ki alkol şoklansın kafan daha sonra güzel olsun önce viskinin tadını al ve tabi çikolataaaa. sonra kolay gelsin .)
-
ispanyol bunu yazdı:
-----------------------------
viski bardağı şart ! yoksa incecik barkdak okadar ince olsun ki viskiyi içerken iki dudagından onun geçtigini hissedebilesin. ve tabi bol buzlu olsunki keyiifle iç buzlu olsun ki alkol şoklansın kafan daha sonra güzel olsun önce viskinin tadını al ve tabi çikolataaaa. sonra kolay gelsin .)
-----------------------------bardak ile hiç alakası yok hocam ,
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------ulan avartarı görünce bir an ahhaa musket geldi dedim.. baktım senmisin :S
-----------------------------
ulan mario nelere kadirsin lan :F -
ben viskiyi bildigin maden suyu ile icerim. icinede dokmem yaninda icerim.
viskiye buz atmam. ama maden suyuna atarim. bazen viskiyede atarim olur olur oda olur...
bole bir raki bir su yapan adamlar gibi. bi viski bir madem suyu cekerim bayilirim.
gerci viskiyi ben her turlu icerim :)
irlandada yasadigim icin, jameson yada powers tercihim ama jackde severim, JB boggkk igrenc, black label iyidir, blue label ise sanirim ictigim en guzel viskiydi.
edit: konuyu hayvani boyutta hortlatmis olabilirim ama viski iciyorum su an o yuzden olabilir :P
ayrica sunuda ekliyim bari, dublinde barlarda eger oksuruk bogaz agrisi gibi sorunlarniiz varsa, sicak viski isteyebiliyorsunuz.
bildiginiz bir shot viski, ketilda isitilan su ve kahverengi seker icinede yarim limon sikilip size sunuluyor ohhhh mis ne hastalik ne bogaz agrisi kaliyor, hahaha