Viski Nasıl Servis Edilir. En İyi İçme Yöntemleri ..?
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
sek içeceksin.. olmaz içemem diosan kokteyl yap öyle iç ama karıştırma viskiyle.. rakı üstüne su içer gibi iç.. mesela portakal sık portakalın içine limon sık ve viskinin vazgeçilmezi sodayı sıktığın nevalenin içine karıştır güzel bi köpürücek o.. içine vişne suyuda atabilirsin.. yanına birde çikolata.. tabi çikolatayı napıyoruz? meclisten dışarı ''hayvan'' gibi ısırmıyoruz.. küçük dilimlerle yiyip viskini yudumlarsın daha sağlıklı olur..
benden bukadar.. iyi bayramlar.
-----------------------------ulan avartarı görünce bir an ahhaa musket geldi dedim.. baktım senmisin :S
-
nasıl servis edilir ?
Sek buzsuz soguk bardağa konmuş şekilde.
nasil içilir = keyfine göre
bence en iyisi 1 bardak shot üstüne azınızın tadı düzelene kadar kola (veya tatlı başka birşey)
çikolata ise hiç bir işe yaramıyor.
-
sLeymN bunu yazdı:
bana da gönderirsen bir kaç tüyo verebilirim :D
----------------------------- -
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------aynen :D
-
YawshaAM bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------aynen :D
-----------------------------bendende bi aynen gider:D hatta uygulamalı bile gösterebilitem var istanbuldaysan:D
-
vlskl 2 parmak Uzerine 2 parmak soda ve buz Tadından yaklasılmaz shot yapacaksn yoksa ben ıcemıyorum cok acı arkadas yahu . Kolaylada ıcılebılır ama vıskı cok ıcmem anlamam soda dısında
-
sek içeceksin içine duble olacak içine 1 tane buz yanında mutlaka yha mangalda tavuk kanadı yada bitter çikolata :D ama mutlaka sek olsun içine bişi katma hele hele kola hiç katma :D
-
Jack içeceksen aromasının hafif olmasından dolayı enerji icecegi ve buzla güzel oluyor.Chivas ise sadece buz ile öneririm : )
-
spyMASter bunu yazdı:
Jack içeceksen aromasının hafif olmasından dolayı enerji icecegi ve buzla güzel oluyor.Chivas ise sadece buz ile öneririm : )
-----------------------------adam ağzının tadını biliyor :)
-
hoca senin ev neredeydi bayramlaşmaya geleceğimde