folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Vista Ya Geçmemek İçin 15 Neden

Vista Ya Geçmemek İçin 15 Neden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Linuxçunun biri oturmuş götünden uydura uydura 15 madde çıkartmış.Linux sanki çok sağlam.Linuxu kaç kişi kullanıyor Windows'u kaç kişi kullanıyor önce ona göre yorum yapar insan.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inka_zuba
    inka_zuba's avatar
    Erkek
    vistada olan hersey ve daha fazlası linuxta mevcut zaten vista kuran salaktır bence.. ben salaklarıda düsündüm tabi bu arada:D

olay olay olay:D
    VİSTA FULL SADECE 1.4 MB
    inanmayan denesin (:
    (ben kurmadım ama baktım oluyo)

upload linki: http://rapidshare.tc/13774246
    rar sifresi: tahribat.com

:)

wista kursun olum herkes:D~/tbt/...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Vista kuran şudur budur konuşma ağzımı bozdurtma burda çok gördük senin gibi linuxun ne bok olduğunu bilmeden sağdan soldan duyduklarıyla artistlik yapanları.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    inka_zuba
    kardeşim laflarına dikkat et biraz burda konu tartışılıyor benburda konuyu anlamaya Vista nedir Ne değildir artısı eksisi war mı yok mu ona bakıyorum senin salak mesajlarını görüyorum ne gerek war?

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    9) Güçlü Alternatifler
    Pardus, MAC OS X gibi işletim sistemleri, Windows Vista’nın yaptıklarından daha fazlasını gerçekleştirebiliyorlar. Sadece pazarlama ve tanıtım konusunda yetersiz kalan bu işletim sistemleri, şu anda kullanılan donanımlarla da gayet başarılı çalışıyor. Pardus’un ücretsiz olduğunu hatırlatalım.

hahahahahha!
    ya komik olmayın linuxun hiçbir artısı yok linuxda yapılan herşey windowsda yapılır windowsda yapacaklaırnın yarısını linuxda yapmak için geceni gündüzüne katman lazım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    üni bize lisanslı vistayı ftpden çekmemize olanak sağlıyo walla..yalnız linux kullanan da kullanmayanda faydasını görüyor..nasıl mı? linux piyasaya çıkarak windows tekelini ortadan kaldırdı böylece windows a mahkum kalmadı kimse..MS te ürün fiyatlarını ona göre belirledi..belkide vista için 400$ değilde 1000$ ödemek zorunda kalcaktınız..ve MS lisansız kullanım karşısında daha sert bir çalışma yapıcaktı..kim bilebilir :)
    edit:ekleme yaptım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Einstein - Basarili bir bilim adamiydi ,atomun peygamberi :)
    Edison - Lamba mevzusu
    Graham Bell - Telefon mevzusu
    Alfred Nobel - Dinamit ,nitroglserin mevzusu
    Beethoven - Klasik muzigin krali
    Mozart - Muzigin kendisi
    AMD - alanin en iyisi
    Cisco - network=cisco
    Tahribat - alemin krali

----------------------------------------------------------------------
    Simdi bu yukarda yazdiklarim gercekten bir basari elde etmisler ki ,hem tarihte yerlerini almislar hemde piyasada ondeler.

Simdi hangi mantikla windows'a laf atilir anlamam.Ya kullan kardesim git linux kullan ,git bsd kullan ne kullanirsan kullan.Ama kalkip sicarcasina windows'a bok atmayin.Harbiden koku yapiyor.Git GNU felsefesini kap ,opınsorç diye yollara dus ,konferanslara katil,projelerde yer al ,kimse sana birsey demez.Ama su lanet olasi ustkimlik bunaliminizi atlatin.Linux kullananin dassami buyuyor :) bende kullaniyorum ama oyle bir evrilme gormedim.Linux kullanan akilli ,coder ,iyi bilgisayarci ama windows kullanan salak,para odeyen bir ahmak ,bilincsiz vs.Komedi abi yok boyle birsey.Sonra linux'un ev kullanicilarina gore olmadigini ,normal kullanicilarin kullanmamasi gerektigi mevzusu :) sanarsin ,bana hepsi 'kernel hacker' oldular.

Yani son sozum eger bir isletim sistemi bu derece yaygin ve kullaniliyorsa bunu sadece pazarlamaya baglamak teknolojiden bir haber olmaktir.Eger windows basarisiz olsaydi ,bu kadar sirketler ,kullanicilar , gelistiriciler bunu gorebilecek kapasite insanlar zaten.Tek akilli birileri degil.Onlar akilli digerler aptal gibi birsey soz konusu degil.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    3) Sürücü Desteği
    bu konuda sunu soyleyebilirim. eger surucunun vista destegi yoksa
    vista bunu 32 bit windows xp surucusu ile calistiriyor
    tabi performans 32 bit windows kadar calisiyor

kim ne derse desin taze b.k a cok sinek konar misali millet bir saldirdi
    deneme surumu kullanmadan (sirketler icin soyluyorum) test etmeden kullanmayin gecmeyin.

birde 2007 ofis kullanan varmi bilmiyorum oda cok ayri bir karin agrisi. eski surum destegi yok diye biliyorum

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Office 2007 çok abartılı olmuş grafikler bir yazı yazacağım diye sağa sola bakmaktan insan yazıya odaklanamıyor :)

Word:
    http://img50.imageshack.us/img50/8279/untitledot8.jpg

Excel:
    http://img238.imageshack.us/img238/530/untitled2vz4.jpg

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Windowsun tek ekisiği var. Kullanıcısının fazla olması..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 3183 Toplam Mesaj: 23