folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Viyana, Prag Ve Berlin'e Gidiyorum

Viyana, Prag Ve Berlin'e Gidiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Berlin'de yaşayan müritler yok muydu yav, onların hiç sesi soluğu çıkmıyor?

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Onların belki gurulu düzeni vardır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abt
    Abt's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Abt bunu yazdı

Manifestoya gidebilirsin pragda. Bir çok farklı lezzet deneyimi veriyor. Sitesinde etkinlik günleri de veriyorlar, güzel bir etkinliğe denk gelirsen güzel bir hatıra olur

hocam bahsettiğin yer şurası mı?

https://maps.app.goo.gl/Pmsq9c5QyNXZRtyr7

birkaç farklı restoran bir arada sanırım.

Evet. Bir arkadasim baya iyi bahsetmişti. Gittigi bir etkinlik vardi ortam ambiana flan cok guzelmis, konuyu gorunce yaziyim dedim belki listeye eklersin.

Koşullar dostları da, düşmanları da açığa çıkartır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Abt bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Abt bunu yazdı

Manifestoya gidebilirsin pragda. Bir çok farklı lezzet deneyimi veriyor. Sitesinde etkinlik günleri de veriyorlar, güzel bir etkinliğe denk gelirsen güzel bir hatıra olur

Evet. Bir arkadasim baya iyi bahsetmişti. Gittigi bir etkinlik vardi ortam ambiana flan cok guzelmis, konuyu gorunce yaziyim dedim belki listeye eklersin.

ekledim hocam listeye, saolasın. diğer şehirler için önerilerin varsa onları da alabilirim?

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Onların belki gurulu düzeni vardır.

asıl onların yazması gerekmez mi?

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abt
    Abt's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Abt bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Abt bunu yazdı

ekledim hocam listeye, saolasın. diğer şehirler için önerilerin varsa onları da alabilirim?

Daha da önerim kesinlikle olurdu fakat sağlam dolandırıldık. Anlaştığımız vize şirketi vize randevusu almaması rağmen 31.500 TL para kopardı bizden, parayı da ödemiyorlar, sıkıştıra sıkıştıra 15.000 TL para iadesi aldık. Adamlara bişey de yapamıyoruz. Valla çok pis mağdur etti totoşlar bizi ya. Normalde bu tarihte pragtaydık, uçak biletleri, rezervasyonlar vs hepsi nanay oldu. Dalga geçiyorlar resmen benimle, forumda çömez olduğum için konu açamıyorum :))) açabilsem arkadaşlar bu tarafa yüklenin bu ipnelere bişeyler yapalım gerekirse paramı vermesinler ama yılsınlar yıpransınlar diyecem de diyemiyorum :D

sözün kısası daha çok tavsiye vermek isterdim ama bu sebepten dolayı sadece bunu diyebildim :)

Bişeyler yapabilecek varsa eğer adamların instagram hesaplarını, internet sitelerini, whatsapp numaralarını felan verebilirim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abt
    Abt's avatar
    Erkek

Aranızda daha yeniyim forum jargonunu öğrenmeye çalışıyorum aklıma şu geldi bir kaç okuduğum konudan sonra. Adamları köşeye sıkıştırsakta aldığımız parayı LÖSEV'e bağışlasak vs süper olur. En azından dolandırıcı ipnelerden paramızı alıp güzel bir yere transfer etmiş oluruz bi işe yararız. Şimdi farkettim de üstünden 2-3 ay geçmiş hala benim para adamlarda, başka ibana para gönderiyorlar bana dekont atıyorlar :D bu iban benim değil diyorum, tamam biz bi bankayla görüşelim iade gelmedi bize diyor 1 hafta sonra tekrar yanlış ibana atıyor filan falan :D adamlar resmen dalga geçiyor ya :D sağlam bi dalga geçmek lazım bunlarla, borcunuz 16.500 TL'ydi şuan 66.500 TL oldu felan desek parayı olduğu gibi LÖSEV'e ya da TEMA'ya göndersek muhteşem olurdu.

Toplam Hit: 1623 Toplam Mesaj: 38
gezi tatil euro seyahat seyahat yurtdışı avrupa