Vodafone & Turkcell Kullanlar
-
Millet Selam,
Türkcell kullanıyorum senelerdir ama artık tak etti canıma, vodafone'a geçeceğim.
Daha ucuz fiyata 2 katı internet var oldukça uygun tarifleri var.
Fakat çekim ve bağlantı kalitesi ile ilgili sıkıntılarım var.
Kullananlar yorumlayabilirlerse sevinirim.
-
çekim sıkıntısı mı kaldı bu devirde ya. hepsi aynı. dağda taşta belki fark eder.
-
avea'dan şaşma ;)
-
6 yildir vodafone faturasizdim.
2 gun once vodafona faturali double internet tarifesine gectim.
ben memnunum senelerdir.
cekim kalitesi sikintisi hic yasamadim.
-
Hocam bende turkcell kullanıyorumdum 2 ay önce avea geçtim SEÇ 500 tarifesi 500 dk her yöne 5000 sms 2 gb internet paketi 23 TL ister faturalı ister faturasız.
JuMaN tarafından 21/Nis/14 10:34 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bence şu konuda sıkıntı çekersin . Turkcell de E hızında gayet rahat olursun . 3G si de çok ıyı . yani internet hızı şu şekilde Turkcell > Vodafone > Avea bunun dışında GSM çekimleri birbirlerine çok yakın . Ama bir tık önde turkcell GSM çekiminde Örn : kapalı bir alanda çekim her zaman iyidir .
Bence geç Vodafone ' a çok rahatsız olursan farklarından geri dönersin Turkcell e
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam bende turkcell kullanıyorumdum 2 ay önce avea geçtim SEÇ 500 tarifesi 500 dk her yöne 5000 sms 2 gb internet paketi 23 TL ister faturalı ister faturasız.
Ben de geçtim, güzel tarife.
-
Çok uzun yıllar boyunca Turkcell kullandım, yavşak Turkcell li 2 yıldır kullanmıyorum Avea kullanıyorum daha uygun fiyatı neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var Turkcell le,
-
Çekim gücü bulunduğun yere göre farkeder hocam. Biz burada ne desek boş.
-
Avea'ya geç kurtul hocam. Sana referans olacak polis bulabilirsen iem kamu mega tarifesi 27 lira, çok güzel.
Çekim gücü lokasyona göre değişiyor. İstanbul içinde şu ana kadar sorun yaşamadım. Aşırı kullanım olmadığından interneti de hızlı oluyor :)
-
türkcelden canı yanmayan yoktur herhalde .
bende türkselden ilk önce aveya sonra vodafone geçtim aveaya niyeyse hiç ısınamadm sonra vodafone geçtim 2 yıldır kullanıyorm .
cok memnunum gerçekten gerçi son iki aydir biraz ugraştırdılar ama benimde hatam var tabi ama genel olarak vodafone iyidir.