Vodafone & Turkcell Kullanlar
-
Şarj fazla gidiyor.
Örneğin;
Iphone:
AVEA = Şarj %100 dolu, 3G kapalı, EDGE açık, alarm kurulu, arkaplan program yok. Sabah kalkınca %96 minimum.
VF = Her şey aynı fakat şarj %88 civarlarında.
-
break bunu yazdı
Şarj fazla gidiyor.
Örneğin;
Iphone:
AVEA = Şarj %100 dolu, 3G kapalı, EDGE açık, alarm kurulu, arkaplan program yok. Sabah kalkınca %96 minimum.
Vodafone'nun sim kartları sorunlu hocam.Şarjı sömürüyor resmen.Hatta forumda konusunu bile açmıştım.
-
İstanbul üniversitemin laboratuarında benin telefon çekmeziken, turkcell kullanan arkadaşlarım 3g ile bile bağlanabiliyor şebekeye. aveadan turkcelle geçmeyi düşünmüyor değilim.
-
break bunu yazdı
Şarj fazla gidiyor.
Örneğin;
Iphone:
aynısı iphone 5S turkcell için gece 23:30-00:00 gibi %100 olan şarj sabahta aynı değişen yok. bende 3G açık tamamen. arada whatsapp messengerden, facebook messengerden, twitter'den mesaj atarlar değişen bir şey yok ama telefon sessizde ve rahatsız etme şeysi aktif sabaha kadar :)
essan tarafından 21/Nis/14 23:32 tarihinde düzenlenmiştir -
çogüzel bi up yapıyım konuya, biraz alakasız ama bunu için konu açmak istemedim.
aranızda freezonelular veya gençtürkcelliler varsa 1 mayısta sinema için şifre yolabilir mi? vodafone önceliklidir :)
-
bu simkart olayına bi çözüm bulundu mu bende de o katil 64kb lık simkarttan var
-
break bunu yazdı
Şarj fazla gidiyor.
Örneğin;
Iphone:
detaya bak yau 8-) -
Turkcell var vodafonede var bende yazın turkcelli kullanıyorum yola çıkınca iyi çekiyo :)
vodafone duran tarife var ama daha anlayamadım kaç lira gelecek fatura
1. ay 19 geldi
2. ay 8 geldi
3. ay şimdi 20 lira geldi :)
normalde 20 gelmesi lazım ama kafasına göre takılıyo :)
750 dk lı 23 tl duran tarifesi var oraya geç hacım
sonra facebookda vodafon self uygulamasını aç ordan takipedebiliyon
dk dolunca arayamıyorsun ek sms paketi almadan sms atamıyorsun :) adamlar durduruyo yani :D