Vodafone & Turkcell Kullanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

çekim sıkıntısı mı kaldı bu devirde ya. hepsi aynı. dağda taşta belki fark eder.

hocm bizim işyerı bagcılar meydanda giriş kat bodrum felan değil kapıdan 1 mt girince avea ve vodafone cekmıyor amk

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    lacuradeamore bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

çekim sıkıntısı mı kaldı bu devirde ya. hepsi aynı. dağda taşta belki fark eder.

hocm bizim işyerı bagcılar meydanda giriş kat bodrum felan değil kapıdan 1 mt girince avea ve vodafone cekmıyor amk

aynen voda/avea nın çekmediğine cokca sahit oldum iş gereği 2 telefon var biri avea biri trkcll. İstanbul  gibi yerde çekmiyor. öyle dağ başı veya bodrum kat falanda değil gayet merkezi yerler .. Bazı noktalarda avea interneti Edge hızındayken turkcell 3g hızında

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

şirket telefonları için görüştüğüm müşteri temsilcisinin yanıtı "rekabet kurulu her kampanyayı sürekli denetlemelerinden mevcut abone sayısı, diğer operatörlerin toplamının 2 katı olduğundan indirim gerçekleştiremiyoruz. bazen 1 günlük kampanyalar oluyor onları takip etmeniz gerekiyor." dedi.

turkcell profesyonel tarifesini kullanıyorum. 1000dk, 1000 mesaj, 1 gb internet 73 lira ama hiç bir zaman 73 lira fatura ödemedim. diğer operatörlere geçmeyi düşünüyorum.

boş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Avea belki sıkıntı olur ama Vodafone'da sıkıntı çekmezsin ek olarak internet kotanın bitmediğini görürsün.

Ben Turkcell'de iken 1 GB 1 hafta gitmiyordu Vodafone'a geçtim 1 ay üzerinde kalan MB oluyor.. 

Ben 19 liralık pakete geçmiştim ki şimdi 22 oldu aynı paketi Turkcell arayıp 25 lira yapmasına rağmen geçmedim çünkü interneti sıkıntı..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Turkcell tarafından soyulduğumu, 5 yıl sonra vodafone geçince anladım. Turkcell kullanacağıma telefon kullanmam daha iyi

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

sürekli gezen biriyim diyosan türkcell, yok hayatım 3-5 mekan ve arasındaki yolda geçiyor diyorsan sor vodafonluya burda çekiyor mu diye, ben istanbul başakşehirde oturuyorum turkcell çekmiyordu sadece sms paketine 12 lira alıyordu, şimdi hem sms hem internet hem dakika 25 lira nefes aldım vallahi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Abi bi ay önce babam aveaya geçti benim tc kimlik no yu kullanarakda woops'dan faydalınıyor. 500 dakka heryöne 5k sms 2gb internet sadece 23 lira :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    Pidz bunu yazdı

Abi bi ay önce babam aveaya geçti benim tc kimlik no yu kullanarakda woops'dan faydalınıyor. 500 dakka heryöne 5k sms 2gb internet sadece 23 lira :)

En güzelini yapmışsın bende öyle kullanıyorum.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hocam bende turkcell kullanıyorumdum 2 ay önce avea geçtim SEÇ 500 tarifesi 500 dk her yöne 5000 sms 2 gb internet paketi 23 TL ister faturalı ister faturasız.

Hocam bunu FATURASIZ nasıl yapıyorsun?

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Hocam vodafone ilk 6-7 cok iyi.sonra fiyatlar deli gibi artnaya basliyor 1000sms 100dk heryone 1gb internet 30-35 tl en az.gececek paket de yok mevcut uyelere.ben hattimi bimcelle gecirecem avea altyapismis degilmis bilmem az tutsun da cekmese de olur zaten sehrin ortasindayim.turkcell de agir zokuyor.

Toplam Hit: 3373 Toplam Mesaj: 39