Vodafone 7,99 Tl Lık Sınırsız İnternet
-
sadece bilgi amaçlı açtım sınırsız ve ücret düşük olduğu için güzel bi olay.
bilgi için;
-
edge ile mi sınırsız internet ? :)
edit 3g mi la bu?
-
3g hocam.
ben cep telefonunda kullanıyorum rahatım hız bakımındn yani. bi arkadaşım bilgisayartda kullanıyor hesap et artık. :)
-
mobil olarak mı sınırsız nasıl yani?
-
bende kullanıyorum vodafone şuan türkiyede 3g lideri diyebiliriz turkcell hala cok zayıf avea ise hiç yok :D vodafone hem pcde hemde telefonda 3g hızı ile bağlanabiliyorum çok rahat
-
Ücretlendirme Paket Adı Faturalı Paket Ücreti Faturasız Paket Ücreti Bağlantı Hızı Fatura Stop Günlük Cepnet 0,50 TL 0,50 TL 7.2 mb/s 0,50 TL /Gün Aylık Cepnet
7,99 TL 7,99 TL 7.2 mb/s 7,99 TL
AMA;
Aylık Cepnet Paketi'nde adil kullanım kotası 100 MB' tır. Adil kullanım kotanız dolduğunda 7,2 Mbps'ye kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
-
Biri konuyu böyle açsa iiyice ne yapacaz nasıl elde edeceğiz neler yapmak lazım filan..En baştan açıklasa?ücreti vs ..
-
ucuzmuş yaw smile kapatıp buna geçsek attan inip eşşeğemi binmiş oluruz
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
Aylık Cepnet Paketi'nde adil kullanım kotası 100 MB' tır. Adil kullanım kotanız dolduğunda 7,2 Mbps'ye kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
yani 1 mbps mi? -
MMB bunu yazdı:
-----------------------------HeYeT bunu yazdı:
yani 1 mbps mi?
hayır hocam yaklaşık 15 kb/s lik bi hızın oluyor. ben de kullanıyorum ama bilgisayara bağlayıp kullanacaklar için elverişli değil. bir tavsiye; operayla kullanın. -
100 mb kota gibi bişi var o zaman bunda sonra kalan hız iş yapmazki