Vodafone 7,99 Tl Lık Sınırsız İnternet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

ben download yapacam diyenlere yaramaz ama haberlere bakarım forumlara bakarım maillerime girerim msn falan dersen ideal ama video-indirme için tavsiye etmem /

ben uzun süredir evde kullanıyorum bunu bitane kontörlü hat aldım 3g modem zaten vardı boşta bitane (turkcellin vını) bilgisayara kurdum mobil partneri çatır çatır giriyorum aydan aya bi 8 veya 10 lira atıyorum devam .öyle telefonu bilgisayara bağlamakla uğraşmıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Acaba mail yagmuruna tutsak kotaya 1 gb cıkarırlarmı

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı:
    -----------------------------

3g hocam.

ben cep telefonunda kullanıyorum rahatım hız bakımındn yani. bi arkadaşım bilgisayartda kullanıyor hesap et artık. :)

-----------------------------
    Bende cep ten kullanıyorum. Ama bilgisayardan da kullanıyorum :) Hatta ve hatta VPS Ye bile bağlanıyorum :) ocaktan beri bu kampanyadan yararlanıyorum. Gayet güzel :) hızı yavaş ama idare ediyorum.. Video izlemiyorum, bir şey indirmiyorum :) memnunum ben :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 4224 Toplam Mesaj: 24