Vodafone 7,99 Tl Lık Sınırsız İnternet
-
ucuzdur vardir bir illeti.
gunluk 0,5 tl istiyorlarsa gunluk alip kullanirsak istedigimiz kadar kullanabiliyormuyuz ?
gunluk paket alirsak aylik ortalama 15 tl ye denk gelir
sinirsiz ise 15 aylik o hiza verilir :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ucuzdur vardir bir illeti.
gunluk 0,5 tl istiyorlarsa gunluk alip kullanirsak istedigimiz kadar kullanabiliyormuyuz ?
-----------------------------
100mb tan sonra yine düşüyor hız :( -
HeYeT bunu yazdı:
3g hocam.
ben cep telefonunda kullanıyorum rahatım hız bakımındn yani. bi arkadaşım bilgisayartda kullanıyor hesap et artık. :)
-----------------------------o arkadaşına söyle DUN modem olayını desteklemekez cepnet aylık tarifesi fatura call center olmasın
-
konu eski diye mi baktım ama degil bu konu sitede cok var
telefonu pc ye baglayin nokia en kolay baglanan hizli olandır pc suit yada modem sürücüleri yukledikten sonra dialup baglanti ile baglanirsiniz hizi sayfalara faceye msn ye girebilirsiniz ama youtube face gibi yada radyo agir sitelere girmez idm il download yaparsaniz 25 30 kb de indirir sinirsizdir bir ay üye olunca 7.99 tl hiza ihtiyaci olmayan insanlar için ideal vodafone bu konuda en iyisi
-
underzero bunu yazdı:
ucuzdur vardir bir illeti.
-----------------------------tek illeti hızı hocam yazdığım gibi
ama telefonda çok rahatım.
-
üst mahallemde 3g alt mahallemde 3g bizim mahallede edge .. ama yinede fena değil ben iphone da kullanıyorum fiyat/kalite olarak bence iyi .. 3g çeken yerde iphoneda hız testi yaptım bi keresinde 4 mbit gördüm edge hızında genelde 1mbit altında ve edge çekiyorken bilgisayara bağladıgımda hiç tadı yok hatta sıkıcı
-
ben bayadır kullanıyorum bu paketi laptop için 3g modem alıp kazık yiyeceğime aylık bu paketten alıyorum n73'ü modem olarak kullanıyorum süper oluyo :)
-
kalibre bunu yazdı:
ben bayadır kullanıyorum bu paketi laptop için 3g modem alıp kazık yiyeceğime aylık bu paketten alıyorum n73'ü modem olarak kullanıyorum süper oluyo :)
-----------------------------yani :) mobil ap varsa ne ala bende kullanıyorum :)
-
almanyada 8 € o2 aylık 200 mb hız 7.2 mbps,düşünün artık..ben böle bişeyi beklemezdim tr den.Güzel atak.dönünce vodafone alabilitem yükseldi
-
bu kampanya coook uzun süredir var ilk çıktıgı zamandan beri kullanıyorum. sırf bu kampanya için vodafone hat aldım. vodafonela sorunlarım var ama bu kampanyadan memnunum ister bilgisayarıma bağlıyorum telefonu giriyorum,ister telefon üzerinden. hız problemide pek yaşamadım
not : Turkcell 4ever