Vodafone Dolandırıcılığa Soyunmuş
-
Her ay 36 lira gelen faturam, bu ay 45 lira geldi.
Otomatik ödeme talimati vermiştim, bu ay takip edesim tuttu.
Gittim vodafone' a, oradaki adam yanlışlıkla sistem tarafından 10 lira fazla kesildiğini belirtti, şikayet formu oluşturdu.
Gelecek ay 25 geleceğini söyledi.
Ardından emin olmak için müşteri hizmetlerini aradım, dakikada 45 kuruş para aldılar. Açan adam, böyle bir durum olmadığını, vergilerle 45 olduğunu söyledi.
Ben de her 36 da bu ay niye 45 dedim, bikaç tane vergi ismi saçmaladı, sonra suratıma kapadı.
Ardından tekrar aradım, çıkan adam bana geçen ay hattımın bir üst hatta yükseltiğini o yüzden 45 olduğunu söyledi.
Ben de dedim ki, ben böyle bir işlem yapmadım desem de kanıtlayamayacağım için iyi kitliyorsunuz dedim.
Vodafone' a gittiğimi ordaki adamın fazla kesildiğini söylediğini söyledim, hanginiz yalan söylüyor dedim. Ben doğru söylüyorum dedi.
Sinirlenip kapadım artık ben de. Bu sırada 10 dakika kadar da müşteri hizmetleri konuşması bana girdi.
-
Fatura detayında neyin ne olduğu yazar. Taahhütün bitmiş olabilir mi ?
-
mkyb bunu yazdı
Fatura detayında neyin ne olduğu yazar. Taahhütün bitmiş olabilir mi ?
Yok hocam, vodafone mağazasındaki adam ordan baktı ve sistem fazla çekmiş.
Gelecek ay 25 olacak dedi. Müşteri hizmetleri tersini söylüyor. Hangisine küfür edeceğimi bilemedim.
-
Hattının bir üst hatta yükseltilmesi...
Tarife değişikliği yani daha doğrusu.
Bununla ilgili yapılan telefon görüşmesini iste. Sen onay vermeden böyle bir şey yapmaları söz konusu olamaz. Ses kaydını da vermek zorundalar...
Avea ve Turkcell'in tüm işgüzarlıklarını yaşadıktan sonra Vodafone'a geçtim ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk görmedim.
Ama oluyor demek ki...
-
kazasker1 bunu yazdı
Hattının bir üst hatta yükseltilmesi...
Tarife değişikliği yani daha doğrusu.
Bununla ilgili yapılan telefon görüşmesini iste. Sen onay vermeden böyle bir şey yapmaları söz konusu olamaz. Ses kaydını da vermek zorundalar...
Avea ve Turkcell'in tüm işgüzarlıklarını yaşadıktan sonra Vodafone'a geçtim ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk görmedim.
Ama oluyor demek ki...
Onda da bahaneleri 7000' i aramışım. Yani müşteri hizmeti olmayan ücretsiz numarayı. Oradan tuşlarla yükseltmişim.
Buraya yazdım.
Facebook' a yazdım.
Twitter' a yazdım.
Şikayetvar' a yazdım.
Başka yazabileceğim bir yer var mı ? İnanılmaz sinirlendim, göz göre göre yalan söylüyorlar. 3 kişiyle konuştum, 3 ü de farklı konuştu.
Otomatik talimatta kaç kişinin böyle 3-5 lirasını uçuruyorlardır, allah bilir.
-
-
Vodafonun ta amk, katıksız orosbu çocukları
-
Şimdi tekrar aradım, açan kadın hattımın önce 35 lira olduğunu söyledi.
Yanındaki Anıl denen (önceki aradığım) herife söyle 35 liraymış, bana 45 dedi dedim.
Ardından pardon yanlış görmüşüm 45 dedi kadın, ben de bastım küfürü. Yetkili varsa bağlayın, sıçarım çarkınıza dedim.
Yetkili kişi arayacakmış beni.
@mkyb hocam 10 lira çözülsün değil amacım, bu şekilde çoğumuzu beceriyorlar. Ağızlarına etmek istiyorum sadece.
4 kişi aradım, 4ü de farklı konuştu.
-
Hocam Vodafone müşteri hizmetleri genel olarak öyle. Kendi elemanları değil taşeron eleman onlar. O yüzden akşamı yapayım mesaim dolsun siktir olup eve gideyim havasındalar. Fakat bazıları çok iyi niyetli oluyor mesala fatulı hattı taahhüt bitiyor diye fautasız çevirmek istedim eleamnın teki aradı şimdi seni faturasız yaparsam 1 ay fazla fatura ödersin boşuna tarife değikliği vs bir şeyler yaptı 35 lira gelmesi gerekn fatura 1.5 TL geldi oda vergi.
-
mkyb bunu yazdı
Hocam Vodafone müşteri hizmetleri genel olarak öyle. Kendi elemanları değil taşeron eleman onlar. O yüzden akşamı yapayım mesaim dolsun siktir olup eve gideyim havasındalar. Fakat bazıları çok iyi niyetli oluyor mesala fatulı hattı taahhüt bitiyor diye fautasız çevirmek istedim eleamnın teki aradı şimdi seni faturasız yaparsam 1 ay fazla fatura ödersin boşuna tarife değikliği vs bir şeyler yaptı 35 lira gelmesi gerekn fatura 1.5 TL geldi oda vergi.
Hocam onlara kızmıyorum zaten de, bildiğin sikiyorlar cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorlar.
Bulabildiğim her yere yazıyorum, oradaki adamlara da dedim. 3 kuruşu zor kazanıyorum, sen de öylesindir. Ne diye yalan söylüyosun, lafım size değil diye.
-
o sebebpten hayatta faturalı hat kullanmam kontürlü en temizi