Vodafone Dolandırıcılığa Soyunmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Her ay 36 lira gelen faturam, bu ay 45 lira geldi.

Otomatik ödeme talimati vermiştim, bu ay takip edesim tuttu.

Gittim vodafone' a, oradaki adam yanlışlıkla sistem tarafından 10 lira fazla kesildiğini belirtti, şikayet formu oluşturdu.

Gelecek ay 25 geleceğini söyledi.

Ardından emin olmak için müşteri hizmetlerini aradım, dakikada 45 kuruş para aldılar. Açan adam, böyle bir  durum olmadığını, vergilerle 45 olduğunu söyledi.

Ben de her 36 da bu ay niye 45 dedim, bikaç tane vergi ismi saçmaladı, sonra suratıma kapadı.

Ardından tekrar aradım, çıkan adam bana geçen ay hattımın bir üst hatta yükseltiğini o yüzden 45 olduğunu söyledi. 

Ben de dedim ki, ben böyle bir işlem yapmadım desem de kanıtlayamayacağım için iyi kitliyorsunuz dedim.

Vodafone' a gittiğimi ordaki adamın fazla kesildiğini söylediğini söyledim, hanginiz yalan söylüyor dedim. Ben doğru söylüyorum dedi.

Sinirlenip kapadım artık ben de. Bu sırada 10 dakika kadar da müşteri hizmetleri konuşması bana girdi.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Fatura detayında neyin ne olduğu yazar. Taahhütün bitmiş olabilir mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Fatura detayında neyin ne olduğu yazar. Taahhütün bitmiş olabilir mi ?

Yok hocam, vodafone mağazasındaki adam ordan baktı ve sistem fazla çekmiş.

Gelecek ay 25 olacak dedi. Müşteri hizmetleri tersini söylüyor. Hangisine küfür edeceğimi bilemedim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Hattının bir üst hatta yükseltilmesi...

Tarife değişikliği yani daha doğrusu.

Bununla ilgili yapılan telefon görüşmesini iste. Sen onay vermeden böyle bir şey yapmaları söz konusu olamaz. Ses kaydını da vermek zorundalar...

Avea ve Turkcell'in tüm işgüzarlıklarını yaşadıktan sonra Vodafone'a geçtim ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk görmedim.

Ama oluyor demek ki...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Hattının bir üst hatta yükseltilmesi...

Tarife değişikliği yani daha doğrusu.

Bununla ilgili yapılan telefon görüşmesini iste. Sen onay vermeden böyle bir şey yapmaları söz konusu olamaz. Ses kaydını da vermek zorundalar...

Avea ve Turkcell'in tüm işgüzarlıklarını yaşadıktan sonra Vodafone'a geçtim ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk görmedim.

Ama oluyor demek ki...

Onda da bahaneleri 7000' i aramışım. Yani müşteri hizmeti olmayan ücretsiz numarayı. Oradan tuşlarla yükseltmişim.

Buraya yazdım.

Facebook' a yazdım.

Twitter' a yazdım.

Şikayetvar' a yazdım.

Başka yazabileceğim bir yer var mı ? İnanılmaz sinirlendim, göz göre göre yalan söylüyorlar. 3 kişiyle konuştum, 3 ü de farklı konuştu.

Otomatik talimatta kaç kişinin böyle 3-5 lirasını uçuruyorlardır, allah bilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

(0212) 367 0000 burayı ara Vodafone genel müdürlük. Kimsenin şikayetini siklemediğini uygun bir dille söyle. Atar yapma onlarda siklemez. Beni genel müdürün sekreteri geri aramıştı sorunu halletmişlerdi hemen.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Vodafonun ta amk, katıksız orosbu çocukları

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi tekrar aradım, açan kadın hattımın önce 35 lira olduğunu söyledi.

Yanındaki Anıl denen (önceki aradığım) herife söyle 35 liraymış, bana 45 dedi dedim.

Ardından pardon yanlış görmüşüm 45 dedi kadın, ben de bastım küfürü. Yetkili varsa bağlayın, sıçarım çarkınıza dedim.

Yetkili kişi arayacakmış beni.

@mkyb hocam 10 lira çözülsün değil amacım, bu şekilde çoğumuzu beceriyorlar. Ağızlarına etmek istiyorum sadece. 

4 kişi aradım, 4ü de farklı konuştu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam Vodafone müşteri hizmetleri genel olarak öyle. Kendi elemanları değil taşeron eleman onlar. O yüzden akşamı yapayım mesaim dolsun siktir olup eve gideyim havasındalar.  Fakat bazıları çok iyi niyetli oluyor mesala fatulı hattı taahhüt bitiyor diye fautasız çevirmek istedim eleamnın teki aradı şimdi seni faturasız yaparsam 1 ay fazla fatura ödersin boşuna tarife değikliği vs bir şeyler yaptı 35 lira gelmesi gerekn fatura 1.5 TL geldi oda vergi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam Vodafone müşteri hizmetleri genel olarak öyle. Kendi elemanları değil taşeron eleman onlar. O yüzden akşamı yapayım mesaim dolsun siktir olup eve gideyim havasındalar.  Fakat bazıları çok iyi niyetli oluyor mesala fatulı hattı taahhüt bitiyor diye fautasız çevirmek istedim eleamnın teki aradı şimdi seni faturasız yaparsam 1 ay fazla fatura ödersin boşuna tarife değikliği vs bir şeyler yaptı 35 lira gelmesi gerekn fatura 1.5 TL geldi oda vergi.

Hocam onlara kızmıyorum zaten de, bildiğin sikiyorlar cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorlar.

Bulabildiğim her yere yazıyorum, oradaki adamlara da dedim. 3 kuruşu zor kazanıyorum, sen de öylesindir. Ne diye yalan söylüyosun, lafım size değil diye.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

o sebebpten hayatta faturalı hat kullanmam kontürlü en temizi 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2539 Toplam Mesaj: 27
dolandırıcı vodafone vodafone rezaleti