Vodafone Dolandırıcılığa Soyunmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

o sebebpten hayatta faturalı hat kullanmam kontürlü en temizi 

Valla hocam otomatik talimat vermeyin, hiçbir şeyinize. Kaşla göz arasında herkesten 5 er lira çekseler, zaten köşeyi dönerler.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Kontörlü hatta internette 1 kb bile harcasan kotada 100 kb düşer. Ayrıca 10 saniye konuşssanda 60 saniye kesiyor. Faturalıda ne kadar harcarsan onu kesiyor. Ayrıca taahhüt verince güzel indirimleri var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Kontörlü hatta internette 1 kb bile harcasan kotada 100 kb düşer. Ayrıca 10 saniye konuşssanda 60 saniye kesiyor. Faturalıda ne kadar harcarsan onu kesiyor. Ayrıca taahhüt verince güzel indirimleri var.

çok kişiden duyuyorum herkes mutlaka bir sorun yaşıyor hocam yok kotayı aştım kitlediler yok vergi yok bilmemne avea süper 3 lü paketi kullanıyor çok rahat yetiyor bana kafamda rahat paket biterse en fazla bir kaç gün erken yeniliyorum yani 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

çok kişiden duyuyorum herkes mutlaka bir sorun yaşıyor hocam yok kotayı aştım kitlediler yok vergi yok bilmemne avea süper 3 lü paketi kullanıyor çok rahat yetiyor bana kafamda rahat paket biterse en fazla bir kaç gün erken yeniliyorum yani 

bende faturasız hat kullanamıyorum serdar hocam.

faturalı kadar avantajlı olmuyor.

ama bilinçlenene kadar çok kazık yedim.

öncelikle tahhüt yaparken tarifeni iyi seçersen ve günlük kullanımını iyi hiesaplarsan sorun ortadan kalkıyor.

hattı alır almaz mobil ödeme ve diğer saçma sapan servisleri iyice kontrol edip devre dışı bırakman lazım.

mobil ödeme ve diğer tehlike yaratacak saçma sapan tuzaklı servisler kapalı ise kesinlikle başın ağrımaz.

diğer hatlarda nasıl bilmiyorum ama avea da her 1 saatte görüşme otomatik sonlandırılıyor.

mobil uygulamayı indirip veya ücretsiz 9333  arada bir arayip dakikalarımı kontrol ediyorum. 

bunların dışında faturamı sürekli manuel ödüyorum. enpara dan iyice kontrol edip olması gereken ücret yansıtılmış ise ödemesini yapıyorum.

tahhütlü tablet telefon gibi şeylere asla girmiyorum. 

bu yüzden sürekli arayip tuzaklar dolu teklifler sunuyorlar. iyice dinleyip reddediyorum. 

sonuç olarak faturanın avantajlarından başım ağrımadan faydalanıyorum.

ama gerçekten fatura mağduru olan insanları görünce çok üzülüyorum.

3g interntten binlerce kişinin hayatı karardı. faturalı hatlardan binlerce kişi hergün kazık yiyor. dikkat etmek lazım.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Vodafone'da bende de aynı olay var.

Her yıl faturaları inceler şikayet oluştururum ve 40-50 lira düşer.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

Bak btkya güzel bi dille şikayet et vodafone kalkip özel kampanya yapar sana bayideki herifin dediklerini ses kaydi yap at ozaman sıkıntı yok temslci ile değil yetkili iste 3 kereden sonra seve seve vericek üstünü ve ozmnn giydir...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek

Ben dahil bütün millet artık ugrasmaktansa 5 lira fazla vereyim sussunlar durumundayız herşey boka sarmış durumda ugrasmak daha masraflı işte .. ama ınsanlık ölmüş durumda virüs hızla yayılıyo

Korkmayın canım hayal edin..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

cep merkezleri pek fatura detayı bilmezler. Müşteri temsilcileri farklı farklı bilgi veriyorlarsa Müşteri hizmetlerini aradıgında "Takım liderinizle görüşmek istiyorum fatura itirazı hakkında görüşücem 4 müşteri temsilcisiyle görüştüm dördüde derdime derman bulamadı muhtelen sende net konuşamıycaksın onun için  beni yorma beklemeye al ve takım liderine aktar " dersen Tl'ler Mt'lerden daha bilgili ve seni daha net aydınlatır sorun varsa cözer.hakkını arıycaksın yoksa geçirirler. dediğimi yap sonucuda burdan yazarsan sevinirim.

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3 kere daha aradım, en son yetkili kişi arayacak dediler.

20 dk bekledim, gelen giden yok. Tekrar aradım, çok meşguller arayacaklar dedi.

20 dk daha bekledim tekrar aradım, çıkan adam beraber hesaplayalım dedi.

29 lira esnek tarife + 5 lira devlet + 5 lira sim + 1 lira vodafone vergi = 42 yapıyor dedi.

Eee 3 lira nerde dedim, bi saniye hesaplıyorum dedi, 5 dk bekletti.

Sonra geldi telefona, 39 lira esnek plus tarife + 5 lira devlet + 1 lira vodafone dedi. (Ben yükseltmişim esnek plus' a).

Dedim sim kart ücreti nerde ? Cevap veremedi, yetkili kişiye bağlayın dedim. Israrla ben yetkiliyim diye ahkam kesip aynı şeyleri iletti.

Telefonu kapatıp tekrar aradım. İnci hanım çıktı telefona, 39 lira esnek plus + vergilerle 45 dedi. Ben de kanıt istiyorum, yasal hakkım dedim.

Bakıyorum dedi, böyle bir yükseltme yaptığınıza dair elimizde birşey mevcut değil. Şikayet dilekçesi oluşturalım dedi.

Onu oluşturduk, ardından müşteri hizmetleri yetkililerinden şikayetçi olucam dedim. Onların da tek tek isimlerini vererek şikayet açtırdım.

Sizden de şikayetçi olucam, kendi adınızı da yazın dedim. Ben yanlış bilgi vermedim diye gevelemeye başladı. Mahkemeye gidicem artık iş çığrından çıktı dedim.

Ses kayıtlarınız herşeyiniz var ben de, mahkemede işinizden olursunuz artık dedim. Sonra bana dürüst cevap verirseniz, sizden olmucam dedim.

Telefonu ilk açtığımda 39 lira dediniz dimi dedim. Evet dedi, tamam o zaman oraya öyle yazın dedim. Onun hakkında da şikayetçi oldum.

İki tane takip numarası aldım, yarın genel müdürlüğü arıcam. Olmazsa savcılığa gidicem, bu işi bırakmaya niyetim yok.

Vodafone takip no' ları :

1 - 465034623

2 - 465034690

Haksız kazanç elde eden koskoca firma. 10 lirasından değil ama herkese böyle yapılıyordur eminim. 

Size de tavsiyem, pabuç bırakmayın. 1 lira da olsa hakkınızı arayın.

Yarın bilgileri geçerim, mkyb' nin verdiği numarayı arıcam yarın. Bugün iş saati dışında olduğundan cevap alamadım.

NOT : Kontrol için aradım, bi tane takip no su farklı çıktı. 1 numara : 465026404

NOT 2 : Son hali : 

1 - 465026404

2 - 465034690

3 - 465034623

1 - 465035693 

ozgunlu tarafından 20/Ağu/15 23:55 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Ucuza kaçayım diye mi yapıyorsunuz anlamıyorum ama benim duyduğum Vodafone zede bir siz değilsiniz ne yazık ki.

Ben yıllardır Turkcell faturalı hat abonesiyim. Gerek müşteri hizmetleri gerekse ses, internet kalitesi bakımından beni yormadı, aksine her işimi gördüler. Bir arkadaş kota aşımından falan bahsetmiş, Turkcell'de 3 TL'ye "Akıllı Fatura" özelliği ekliyorsunuz, siz dakika, mesaj ya da internet sınırından birini aştığınız zaman aştığınız özelliğin kullanımını durduruyor, size ek fatura çıkmıyor. Eskiden "Akıllı fatura" özelliği bazı tarifelerle ücretsiz geliyordu, şimdi öyle bir şey var mı bilemiyorum.

Turkcell'in tek sıkıntısı, diğerlerine göre bir miktar daha pahalı olması. Onun nedeni olarak da hakim operatör olduğundan haksız rekabet olmasın diye indirtmiyorlar diye duydum :P Ama sonradan başımı taşlara vuracağıma adam gibi hizmet alırım kafam rahat olur düşüncesindeyim. Sizi bilmem tabi.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 2540 Toplam Mesaj: 27
dolandırıcı vodafone vodafone rezaleti