Vodafone HTC Wildfire S Kullananlar, Yardım
-
Arkadaşlar bu telefonu vodafone dan almayı düşünüyordum fakat Kastamonu da kalmamış hiç,
Vodafone sitesinde bir çok kriter var, yok 8 aydır düzenli fatura ödüyor olmak, yok anlaşmalı kredi kartı, yok Belirlenen faturalı hat tarifeleri, 30 gün içerisinde vodafone a geçiş yapmış olmak falan filan BLA BLA BLA...
Bi halt anlamadm sorum şu; Turkcell den 2 ay önce vodafone geçtim ve genç avantaj (25TL'lik tarife) tarifesine abone oldum.. Bu telefonu almak istiyorum direk bana aylık 10 TL ek bir ücretle bu telefonu verirler mi yoksa kriterlere uymadıgım için Kredi Kartına 12 ay taksitle 360 TL ye verilir filan yazıyor, kredi kartıyla mı almak zorunda kalırım ?
EDIT: Neden kampanyaların detayları anlaşılmaz bir şekilde yazılır ki, uyuz oluyorum arkadaş..
DİPNOT :Bu telefonun kasası metalik mi plastik mi, Ayrıca almak mantıklımıdır alanlardan da yorum yazmalarını rica ediyorum.
-
hocam bende bu tel i almayı düşünüyodum ilk başta sonradan vazgeçtim . şimdi BB curve 9300 alıcam heralde .
Sordugun konu hususunda ise ben almayı düşünürken baya okumustum burayı , cok işine yarar hocam baya bi fikir sahibi olursun ;
-
Hacı aradığım cevap yok bunlar da tahmin yürütmüşler, Benim yukarda verdigim durumum da olanlar bu telefonu ayda 10 lira ödeyerek kredi kartsız, 24 ay taahhütlü olarak alabilirler mi ?
-
bende anlamadım gitti. belki birinin vardır bilgisi. şimdi ben avealıyım. ayda 10tl yüklesem yetiyo bana. şidmi siz olsanız vodafone a geçip mi alırdınız yoksa gittigidiyordan 500küsüremi alırdınız. birde vodafone a geçsem ayda genç tarifeyle 35 ödicem tamam, 1 ikinci sene artarmı ki bu fiyat? 2 320 lira peşinat ödemem gerekiyomu kesin yoksa direk 35x24 e mi geliyo?
@someone_from_71 , sanırım plastik kasa. ekran iyi ama gorilla glass var.
-
8 ay düzenli fatura ödemiş olmak lazım ben 6. ayda geciktirdim o yüzden vermediler dolayısıyla kredi kartından çektireceğm kart bulursam.360 tl çekiyorlar
12 ay*20 sonra tel faturasından düşüyorlar sonuçta 240 tl ye geliyor. eğer 2 yıl boyunca genç avantaj kullanıcaksan çok mantıklı ama 2 yıldan önce hattı ya da tarifeyi değiştirirsen telefonun farkını alıyorlar.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar, yani 360 bile ödesem 24 ay bittiğinde telefonu 240 almış oluyorum ve ödediğim 360 Tl nin kalan 120 Tl si, ikinci 12 ayda faturadan düşüyor, her halükarda telefon 240 a geliyor öylemi
-
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------
Teşekkür ederim arkadaşlar, yani 360 bile ödesem 24 ay bittiğinde telefonu 240 almış oluyorum ve ödediğim 360 Tl nin kalan 120 Tl si, ikinci 12 ayda faturadan düşüyor, her halükarda telefon 240 a geliyor öylemi
-----------------------------oha, öyleyse süpermiş :) de bize verceklermi acaba, faturalı değilizki.
-
ozzy41g bunu yazdı:
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------oha, öyleyse süpermiş :) de bize verceklermi acaba, faturalı değilizki.
-----------------------------faturalı olmak şart.benim tahminim 360 karttan çekicekler, tel faturası olarak ise ilk 12 ay 15 tl sonraki 12 ay 35 tl ödeyeceğiz
-
tabiki bu bi tahmin sadece degil mi ? kesin bir bilgisi olan varmı ya, sırf keyfim için alacagım telefonu :)
-
Numara taşıma yaparak aldım bundan bir tane kardeşime.
Şu anki bulunduğun operatörüne ait fatura 50 lira ya da daha fazlaysa 24 ay taahhütlü olarak, ayda fatura harici 10 TL vererek alabiliyorsun cihazı. Yani telefon 240 liraya gelmiş oluyor.
Eğer 10. ay Vodafone'dan ayrılmak istersen, şöyle bir hesap yapıyorlar. 10 ay x 10 TL = 100 TL ödemişsin. 2 yıl boyunca 10 TL ödeseydin 240 TL ödeyecektin fakat taahhütü bozduğun için telefonun fiyatı 600 küsür TL ediyor. Bu 600 küsür lira Vodafone'un belirlediği fiyat. Yani 600 küsür TL - 100 TL peşin ödeyip Vodafone'dan ayrılabiliyorsun.
O 8 ay muhabbeti de şöyle, eğer faturan 50 lira altındaysa, 8 ay sonra alabiliyorsun cihazı.
-
Hocam ben aldim telefonu mukemmel bir alet bana gore ustelik bu mesajimida ordan yaziyorum