Vodafone HTC Wildfire S Kullananlar, Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

ben aldım o kampanya ile, turkcell den vodafone geçtim, tel çok hoşuma gitti kamerası çok iyi netleme yapıyor, 600mhz in hakkınıda veriyor fakat tek eksiği şarj gitme süresi, bu arada 6 ay 100mb değil 250mb olmuş haberiniz olsun ve bence çok avantajlı bi kampanya

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

burada buldum telefonu ama malesef ben alırsam vermiyorlar bizzat şahsı istiyorlar evrakları kargo ile halledelim filan dedim yemedi :W

orası nere hocam ? 

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

karahanx bunu yazdı:

hocam ben şimdi bunu almayı düşünüyorum da 24 ay taahhütü gözüm yemiyor açıkçası . 12 ye düşürebilme şansımız var mı . ?

birde mesela ben 6.ayda kampanyadan çıkmak istedim.  Nasıl bi ödeme bilançosu olucak . ?

edit : birde şöyle birşey var VFN un sitesinde ;

'' Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, HTC Wildfire S model cihazı için 30 TL * 12 : 360 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler '' bu ne demektir tam olarak.

Hocam 2. sayfada anlatmıştım aslında bakabilirsin oraya, Aylık 35 TL ödüyorsun fakat kriterlerin uymuyorsa kredi kartıyla 360 çekip 12 ay boyunca karta 30 TL ödüyorsun kalan 5TL de fatura olarak ödüyorsun yani yine aylık 35 tl ödüyorsun ama ilk yıl telefonun parasını garantiye almış oluyorlar.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 4026 Toplam Mesaj: 34