Vodafone HTC Wildfire S Kullananlar, Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:
    -----------------------------

tabiki bu bi tahmin sadece degil mi ? kesin bir bilgisi olan varmı ya, sırf keyfim için alacagım telefonu :)

kredi kartının faturadan düşmesi hariç kesin bilgi.diğerleri zaten sitesinde yazıyor, kredi kartı geri ödemesini de bayiye sormuştum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Arkadaşlar az önce vodafone bayiisine gittim öğrendim, eger 30 gün içerisinde geçiş yapmış olma koşuluna yada 8 aydır düzenli fatura ödüyor olma koşuluna uymuyorsanız, ve  vodafone'un belirttigi tarifelere 24 aylık taahhüt veridiğiniz zaman kredi kartından 12 taksitle 360 TL çekiyorlar, 12x30=360. İlk 12 ay boyunca kredi kartına 30 TL ödüyorsunuz. bu 30 TL nin 10 TL telefon ücreti, kalan 20 TL si faturanızdan düşülüyor.

Yani 25 lik Genç Avantaj aboneleri Uygun şartları saglamıyorsa;

İlk 12 Ay boyunca 30 TL kredi kartına, 5 TL telefon faturasına toplamda 35 TL ödüyor, Şartları saglasaydı direk fatura olarak ayda 35 TL ödeyecekti,

İkinci 12 Ayda ise kredi kartının aylık 30 Tl'si bittigi için Direk faturayı 35 TL olarak ödüyoruz.

Biraz uzun ve aşama aşama anlattım umarım anlamışsınızdır.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Arkadaşlar az önce vodafone bayiisine gittim öğrendim, eger 30 gün içerisinde geçiş yapmış olma koşuluna yada 8 aydır düzenli fatura ödüyor olma koşuluna uymuyorsanız, ve  vodafone'un belirttigi tarifelere 24 aylık taahhüt veridiğiniz zaman kredi kartından 12 taksitle 360 TL çekiyorlar, 12x30=360. İlk 12 ay boyunca kredi kartına 30 TL ödüyorsunuz. bu 30 TL nin 10 TL telefon ücreti, kalan 20 TL si faturanızdan düşülüyor.

Yani 25 lik Genç Avantaj aboneleri Uygun şartları saglamıyorsa;

İlk 12 Ay boyunca 30 TL kredi kartına, 5 TL telefon faturasına toplamda 35 TL ödüyor, Şartları saglasaydı direk fatura olarak ayda 35 TL ödeyecekti,

İkinci 12 Ayda ise kredi kartının aylık 30 Tl'si bittigi için Direk faturayı 35 TL olarak ödüyoruz.

Biraz uzun ve aşama aşama anlattım umarım anlamışsınızdır.

aldın mı bari telefonu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

tabiki bu bi tahmin sadece degil mi ? kesin bir bilgisi olan varmı ya, sırf keyfim için alacagım telefonu :)

hocam dikkat et de navigasyonu çalışsın alırken :D ilk iş olarak onu dene ;)

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Telefondan kalmamışki hiç bi yerde bi bulsam alacam da :DDD

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

vaybea :S 

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    Ben de dün aldım telefonu gayet güzel bir telefon bir de beyazını bulabilirseniz kaçırmayın derim. Bende bu mesajı telefondan yazdım parmaklarım büyük olmasına rağmen çok rahat yazabiliyorum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

hangi şehirdesin hocam benimde bulmam lazım şu telefonun beyazını ya :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Android rulzz yaa... Tek kelimeyle diğerlerine bin basar...

Dün gece elimde  bir blackberry 9800 torch, bi iphone 4, birde androidli wildfire vardı. Tek kelime ile program indirme, yükleme, işletim sistemi kolaylığı falan android alayına gider hani.

BB çok geriliyordu, tıklıyorsun dokunmatiğe sonradan algılıyor. App World den bi pusula bulalım dedik herşey paralı neredeyse. Free lerde bi şeye yaramıyor... Her program yükledikten sonra açıp kapatayımmı diye sorması ayrı bir muamma... Benden sınıfta kaldı yani...

Iphone 4 iyi hoşta oda itunes falan ince ayarı olan bi telefon ya. Performans almak için hani harbiden ileri düzey bir telefon kullanıcısı olmanız gerekiyor. Ya değilse itunestan program yüklemek istediğinizde hazır duran wi-fi yerine operatörün internetini kullanmaması içten bile değil... Paralı programları güzel, free programlarıda demo. E normaldir hani dedim, 1800tl lik telefon kullanan 1$ da vermesini bilir hani... Görsellik, dokunmatik babında diğerlerine basar ama yinede program olarak BB den sonra gelir...

Yinede varsa yoksa android ya... Koca angry birds i falan indiriyorsun ediyorsun tık yok. Free programlar ücretlilerden daha fazla. Alternatif çok, çeşit çok... Canavar gibi çalışıyor allahıma. Ağa bağlanalım dedik anında şifreyi sordu girdik, bağlanıldı dedi tamamdır. BB de ağ ayarlarını manuele bile çektik bağlanırken anca. Yine açtık kapattık. İphone da uygulamaları otomatik güncelle demeden itunes a bağlanamıyorduk. Bide o itunes account muhabbeti yokmu, deli etti bizi deli...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

isot99 bunu yazdı:
    Ben de dün aldım telefonu gayet güzel bir telefon bir de beyazını bulabilirseniz kaçırmayın derim. Bende bu mesajı telefondan yazdım parmaklarım büyük olmasına rağmen çok rahat yazabiliyorum

bende siyah diye tutturdum allah'tan bayide yoktu bekle 2 gün dedi sabırsızdım beyaz aldım şimdi 

diyorum ki iyiki siyah almamışım :F

telefon sağlam olayı dediğiniz gibi oluyor alana kadar 1 hafta hatim ettim bütün ayrıntıları sorun olursa sorabilirsiniz

senin içinde bugün soracam bayiye hocam var mı yok mu diye

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 4028 Toplam Mesaj: 34