folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Vodofone Dolandırıcılara Çanak Tutuyor.

Vodofone Dolandırıcılara Çanak Tutuyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Telefon tarayıcısı telefon numarasını da bir şekilde websitelerine ulaştırabiliyor örneğin symbian tarayıcısı ile wap25 in sitesine girseniz hiçbir tuşa dokunmayın yine üye yapıyorlar numarayı alabildikleri için. bu yüzden varsayılan tarayıcılar kullanmayın opera mobile tavsiye ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

Telefon tarayıcısı telefon numarasını da bir şekilde websitelerine ulaştırabiliyor örneğin symbian tarayıcısı ile wap25 in sitesine girseniz hiçbir tuşa dokunmayın yine üye yapıyorlar numarayı alabildikleri için. bu yüzden varsayılan tarayıcılar kullanmayın opera mobile tavsiye ederim.

Hocam saçmalık netim sürekli kapalı bankaya gircem zaman açıyorum yada gazete okucam zaman. Hadi bi yerden tıkladık diyelim ( %0 ihtimal ). niye bir onay kodu uyarı kodu  felan  gelmiyor.  En güzeli  amk  açsınlar bi sayfa şöle yazsınlar.  "  sayfayı açar açmaz size  160 tl iteledik ahahahaha"   bu nedir  amk.  Buna izin veren  kanunları sikiyim buna onay veren  tüm yasal birimleri sikeyim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Maresca bunu yazdı

vodafoneun allah belasını versin hocam, turkcell rulz. seviştiğin kadar sikiliyorsun ekstrası yok.

bende  vodafone kullanıyorum. içise s...tığımının hattı sürekli problem.  en kötüsü evde çekmiyor a.k.

sonuç turkcell e geçicem az kaldı. hemde 3 hat birden taşıyacağım.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 8628 Toplam Mesaj: 44