Vodofone Dolandırıcılara Çanak Tutuyor.
-
Telefon tarayıcısı telefon numarasını da bir şekilde websitelerine ulaştırabiliyor örneğin symbian tarayıcısı ile wap25 in sitesine girseniz hiçbir tuşa dokunmayın yine üye yapıyorlar numarayı alabildikleri için. bu yüzden varsayılan tarayıcılar kullanmayın opera mobile tavsiye ederim.
-
Fatih54 bunu yazdı
Telefon tarayıcısı telefon numarasını da bir şekilde websitelerine ulaştırabiliyor örneğin symbian tarayıcısı ile wap25 in sitesine girseniz hiçbir tuşa dokunmayın yine üye yapıyorlar numarayı alabildikleri için. bu yüzden varsayılan tarayıcılar kullanmayın opera mobile tavsiye ederim.
Hocam saçmalık netim sürekli kapalı bankaya gircem zaman açıyorum yada gazete okucam zaman. Hadi bi yerden tıkladık diyelim ( %0 ihtimal ). niye bir onay kodu uyarı kodu felan gelmiyor. En güzeli amk açsınlar bi sayfa şöle yazsınlar. " sayfayı açar açmaz size 160 tl iteledik ahahahaha" bu nedir amk. Buna izin veren kanunları sikiyim buna onay veren tüm yasal birimleri sikeyim.
-
Maresca bunu yazdı
vodafoneun allah belasını versin hocam, turkcell rulz. seviştiğin kadar sikiliyorsun ekstrası yok.
bende vodafone kullanıyorum. içise s...tığımının hattı sürekli problem. en kötüsü evde çekmiyor a.k.sonuç turkcell e geçicem az kaldı. hemde 3 hat birden taşıyacağım.