Vücut Geliştirme...
-
Fuckara bunu yazdı:
-----------------------------
inşallah kardeş yoksa bu kas ağrısı herşeyden beter ya:)
geçer geçer merak etme :D bacak programı yaptın mı bilmiyorum ama yapacağın gün bi arabayla falan getirip götürsünler seni :D -
çok az gösterdi :Dkorkutma bni kardeş wlla::)
-
Fuckara bunu yazdı:
çok az gösterdi :Dkorkutma bni kardeş wlla::)
ben sana olacak genel şeyleri söylüyorum hacım korkacak bişey yok :) ilk programdan sonra bişeyin kalmaz yahu kasma bu kadar :D o programları yaptıktan sonraki geçici sertlik hissi müthiş haz verir zaten o zaman korkun falan kalmaz :) -
saolasn hocam:)
-
Yaz geldi millet gaza geldi yav =)))
Valla kimin ne yazdığına göz gezdiremedim de,hamlaya hamlaya hamlamamayı öğrenirsin :P
Strecth hareketlerinin de hakkını ver çalışmaya başlamadan önce...
Ilık bir duş al bir de iyi gelir...
Yani ben de böyle yapardım :P
-
onlar tatlı ağırılar normalde kas gevişetici önerirler ama gerek yok ben o acılardan zevk alıyorum geçer geçer
-
hocam ben 3 gün önce başladım ilk gün ağrıfan ölüyordum 2* 12 yaptık, dün 3*12 yapmama rağmen daha az yoruldum , bugün 4 * 12 yaptmyine yorucuydu ama ilk günkü gibi değildi zamanla geçicek sadece ısınıp ve streaching yapıp çalışmaya başla
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------baslamadan once soguk dus alin
sonrada 15 dakika ip atlayin
edit:konu eskimis yeni farkettim
-----------------------------Adam artık üçgen olmuştur sanırım :D
-
adam artık üçgen olamadı:D1 ay gttm snra amerikya gtmem gerekti o yzdn yarıda kaldı bnde bıraktm seneye belki dewam:D
-
kolunun acilmamasini normaldir. her calismandan sonra uyumadan once bi adet aspirn al uyandiginda agrin sancin oolmaz
Toplam Hit: 2949 Toplam Mesaj: 23