Vucut Geliştirme Hakkında.
-
saçmalamayın beyler
irileşmek istiyorsun ok anladık
iki şekilde irileşirsin.
bir arkadaşlarınd ediği gibi yağ lara yüklen ama yağ oalrak alırsın ve vermesi zordur sağlıksızdır
bide kas olarak kütleni artırırsın sağlıklı ve daha estediktir.
resimdeki bölgede o kemikler asllında çok önemli.
o iki köprücük kemiğin v şeklinde ise işin zor biraz.
ama aynı resimdeki gibi yere parelel iseler o zaman daha kolay demektir.
omuz için kriter budur yere paralelel yada aparalelel yakın olanlar omuzu geniştir ve geliştirmeye müsaiitir .
yok yere dik iner gibi v şeklinde ise o zaman biraz zor geliştirilir
-
Bak anlatıyorm herkes yazmış bişeyler ama bunu yaparsan sana garanti veriyorm
Salona gitmeden 3 saat önce makarna suyunu hazır et sen 2 saat önceyye kadar yemeği yemiş olmalısın en az ama öyle bir porsiyonun EN AZ yarısını yemelisin Sabah kahvaltıda en az 2 haşlanmış yumurta ve günde 1 litre süt içtinmi herşey tammadır ama makarna kısmı günde 3 öğüne dahil değil zaten salona gittikçe genişlersin sorun yemekte hocam
-
bilen bilmeyen konuşuyor yok şınav çek vs o bölgeni geliştirmek için yani üst gögüs için 2 tane en kotu 5 kg dumbble al ellerın vucuduna yapısık yere dogru olacak onları ılerı dogru omuzuu ıleri ittirerek yelken cekiyormus gibi bir hareket yapman lazım tavsiye 12 şer 3 set yap haftada 3veya 4 kez denersen 2 aya sonuc alırsın başta acılar olabilir dogal.
-
kilo olayını 6dilim kepekli ekmek + kahvaltılık yağ + tahin pekmez karışımı
bu şekilde ekmeğe sürerek ye hem tat olarak oldukça güzel hemde tahin pekmez çok cabuk şekere çevirilip kana karısıyor ve aşırı enerji verdiği için hemen depolanıyor.
bu şekilde sadece kahbvaltılarda böyle yap 1 ayda 5-6 kilo alırsın tabi öğlen ve akşam da normal beslenmem lazım öğlen ve akşam herzamanki yediğin gibi ye ama sabahlarını bu dediğimi yap farkı görürsün kepekli ekmek tavsiyemdir normal ekmekte çok ballı gibi oluyor kepekli hem içeriğindeki lif ler filan sinidirme de çok yararlı
-
Hazır konu açılmışken bende bir şey sorayım.
Boyum 1.80 civarlarında kilom yerinde ama boyumdan ve kemik yapımdan dolayı zayıf gösteriyorum.Vücudumun gelişip iri gözükmesi için bodye başlamak istiyorum da yaşımın uygun olmadığını söylüyorlar.18 yaşında başlanmasının ideal olduğu söyleniyor.16 yaşındayım şimdi başlasam bana zararı ne olur ?
-
aç uzman TV yi..herşey var..her harekti gösteriyor..orayı geliştrmk için goğus kası yapman lazım..ama sadece orayı geliştrdn mi olmaz..
bir yeri geliştirmye başladıında HER YERN AMA HERYERİN i geliştirceksin..her yer eşit eşit büyücek..tabi arlarda özel ilgi gösterdiğin kaslara daha çok zöen..omuz kas gibi..sadece kolları geliştrdn mi ayakların çita gibi duruyorsa olmaz..veya kol var ama karın ve göğüs yok..dediğim gibi vücut gelştrme salonun gidiosan ..ordaki dallama sölemiomu sana ne yapcanı..onu dinle..o halleder.. -
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------Bak anlatıyorm herkes yazmış bişeyler ama bunu yaparsan sana garanti veriyorm
Salona gitmeden 3 saat önce makarna suyunu hazır et sen 2 saat önceyye kadar yemeği yemiş olmalısın en az ama öyle bir porsiyonun EN AZ yarısını yemelisin Sabah kahvaltıda en az 2 haşlanmış yumurta ve günde 1 litre süt içtinmi herşey tammadır ama makarna kısmı günde 3 öğüne dahil değil zaten salona gittikçe genişlersin sorun yemekte hocam
-----------------------------bak işte bu arkdaşı dinle bilinçli arkadaş sna salonda gerkli olacak karbonhidratı ve kas yapımı için günlük alacağın proteini yazmış
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam yaklaşık 3 yıldır 58 kiloda kalmıştım.
Çevremdeki herkes çok zayıfsın diyip duruyordu. Ama spora başlayınca vücudum toparlanmaya başladı.
Şuan 64 kiloyum. 2 aydır kickboxing öğreniyorum.
Spor yapmak oldukça farkettiriyor.
-----------------------------kardesim istiyosan ozel msj a gel anlatabilirim sana bu isi 3 senedir yapiyorum..
-
Wakizashi bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
Hocam yaklaşık 3 yıldır 58 kiloda kalmıştım.
Çevremdeki herkes çok zayıfsın diyip duruyordu. Ama spora başlayınca vücudum toparlanmaya başladı.
Şuan 64 kiloyum. 2 aydır kickboxing öğreniyorum.
Spor yapmak oldukça farkettiriyor.
-----------------------------kardesim istiyosan ozel msj a gel anlatabilirim sana bu isi 3 senedir yapiyorum..
-----------------------------Sağol hocam şuan spor için yapıyorum zaten.
Hocamın gösterdiği teknikleri uyguluyorum. Hani başka şeyler görüp, duyup kafamı karıştırmak istemiyorum.
Düzgün bir şekilde öğrenmeyi sürdürüyorum :p
Ama düşündüğün için yinede sağol :)
-
@patates omuzlar kollaımı tam olarak yana saldıımda serberst bıraktıgımda paralele çok yakın.
qra51
kank tavsiyelerini uygulamaya çalışacam işyerinde nçıkına akşam gidiyorum.işyerindede makarnayı pişiremem.ama elimden geldğince makarna yiyeceğim.bide biyere duymuştum makarna ile zayıflayn falan dye kafama takıldı zayıflamayalım sora diye.salondaki görevli bi gün oluyor bi gün erken gitmiş oluyor.oldugu gün çok fazla ilgilenmiyor.bıkkın bi hali var...yani hevesli biri değil..bizde çaylak tabi bıkmış adam halinden belli ediyor..
şu yelken çeker gibi hareketi anlamadım onun resmi falan yokmu.
hepiniz sağolun taviyeleriniz uygulamaya çalışacağım
bi haftadır gidiyorum srıtımdan başka biyerim ağrımıyor yahu..millet göğüsüm yanıyor falan derdi bizde tık yok.yaptıklarım göğüse hiç etki etmiyor abi farkındaym.arız sızı kaşıntı bile yok kllarıın içi biraz çalışyor sanırı.
tüm aletleri gezip 15 er defa yapıyorum.10 15 kiloda
sora 5 likleri alıp çek bırak yapıyorum 20 şer defa