folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vucut Geliştirme Hakkında.

Vucut Geliştirme Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

trapezlerini geliştirmek istiyorsan barbell upright row yap

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Root-Sistemci
    Root-Sistemci's avatar
    Erkek

Günlük Yiyeceklerine Dikkat Et Özelikle  günde 2 tane haşlanmış yumurta ye süt ile bal veya bir kase yoğurt ye Düzenli Olarak Şınav Çek Yumruklar ile avuç içi ile..

Kasların gelişir. düzene girersin

NOT : Kesinlikle Spor Salonunda Verilen İlaçları kullanma sağlığa zararlıdır. çok süper yan etkileri var.

Taekwondocuyum. yıllarımı vermişim spora bunları yap.. düzelir zaten kick-boxs  uğraşiyorsan zamanla tüm kasların düzene girer. kilo zamanla alırsın.

-Diyarbakırlıyğğ Begenmdizz.. ulan 21 City Diyarbakır !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

walla spor cok işe yarıyor. walla dans ediyorum vücut yaptım baya

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Fitness salonu amacına yönelik değil. Doğru düzgün bir body salonuna git. Ordaki ilgililer sana yardımcı olur. Ancak temel prensip şudur; Ben vücudumun şurasını geliştirmek istiyorum diye bir şey yoktur. Vücut bir bütündür. Hacim istiyorsan Klasik vg egzersizlerini düzenli olarak yapacaksın. Beslenme vs. gibi hususlarada dikkat edersen 1 yıl sonra sonuç almaya başlarsın. Oo bunları yapamam diyorsan hiç uğraşma vücudunla barışık yaşamaya bak.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

hocam o bölge icin bench press yap, 2 tane demir al eline yere yat veya spor salonunda özel aletler var, yat iste :D

demirde 12 kiloyla basla, olmazsa 10 kilo.. bu demirleri düz tutup yukari asagiya indir kaldir, böyle 1 ay calis, ilk hafta 10-12, 2. hafta 12-14, sonra gerisi gelir..

aynen su sekil:

hemen pes etme, zorla kendini..;)

Parmak bassam olurmu?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

@patates omuzlar kollaımı tam olarak yana saldıımda serberst bıraktıgımda paralele çok yakın.

qra51
    kank tavsiyelerini uygulamaya çalışacam işyerinde nçıkına akşam gidiyorum.işyerindede makarnayı pişiremem.ama elimden geldğince makarna yiyeceğim.bide biyere duymuştum makarna ile zayıflayn falan dye kafama takıldı zayıflamayalım sora diye.

salondaki görevli bi gün oluyor bi gün erken gitmiş oluyor.oldugu gün çok fazla ilgilenmiyor.bıkkın bi hali var...yani hevesli biri değil..bizde çaylak tabi bıkmış adam halinden belli ediyor..

şu yelken çeker gibi hareketi anlamadım onun resmi falan yokmu.

hepiniz sağolun  taviyeleriniz uygulamaya çalışacağım

bi haftadır gidiyorum srıtımdan başka biyerim ağrımıyor yahu..millet göğüsüm yanıyor falan derdi bizde tık yok.yaptıklarım göğüse hiç etki etmiyor abi farkındaym.arız sızı kaşıntı bile yok kllarıın içi biraz çalışyor sanırı.

tüm aletleri gezip 15 er defa yapıyorum.10 15 kiloda

sora 5 likleri alıp çek bırak yapıyorum 20 şer defa

-----------------------------
    ok güzel o zaman senin için en hayırlısı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Bodye gidiyorum demişsin buraya konu açmışsın oradaki bilen kişiler duruken anlamadım :S

Ayrıca benimde 2 ay oldu body e başlayalı gözle görülür farklar başladı diyebilirim, asıl beslenmektetir olay gidip orda calısmakta değil 1 kere calıs 2 kere iyi beslen, misal 70 kilodaysan eğer günde 350gr protein alman gerek. adam eğer bodycı değilse 250gr ideal.

Cagito ergo sum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

yaw nerden  buluyosunuz bu deli saçmalıklarını ya.yok margarin tüket yok tereyağı ye.katı yağın yapacağı gobek dısındaki zararlarını bilmiyormuşsunuz gibi herkes atıp tutuyor.boyle kilo mu alınır yaw.hocam git salona uygula hocanın dediklerini.böyle forumlarda yazmakla olmaz.önüne gelen atıp tutuyor.cogu da yanlış şeyler.sonucta sağlığın söz konusu.

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Benim de merak ettiğim bir şey var, yeni konu açmak istemedim.

Göğsümde ufak bi dövme var diyelim. Vücut geliştirdikten sonra bozulma vs. olur mu dövmede?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

Hocam bak buraya geliştirmek istediğin her yer canlı canlı çalışıyo adam yararı olur

http://www.gymuniversal.com/htmller/egzersiz/body.htm

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
Toplam Hit: 6108 Toplam Mesaj: 32