Vucut Geliştirme İlaçlar Vs.
-
1-70 boy 6o kiloyum. fitness calısıyorum ama daha hızlı vucudun şişmesi için ilaç vb ürünler kullananlar varmı. yada neler önerirsiniz. hızlı vucudun şişmesi için.
-
soğan suyu ! her derde deva ! yapımı : 3 tane soğanı ve 1 demet maydonuzu sıcak suda kaynat suyu çıksın :F soracıgıma 3 çaY kaşıgı şeker ve 1 çay kaşıgı tuz at. BENİM FORMULUMDUR !! ÇALINTI DEİLDİR !! etkisini gorceksin.. her gün sabah kavaltısnda iç bunu , dişini fırçalamayı unudma ama sora
-
hacı bence bu tip ilaçlara hiç bulaşma! az olsun öz olsun bir anda şişirirsen bir anda iner... sonrasında çok daha çirkin görüntüler ortaya cıkıyor en sağlıklısı doğal olarak vücudunu geliştirmen...
-
protein tozu diye biliyorum bende...
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
soğan suyu ! her derde deva ! yapımı : 3 tane soğanı ve 1 demet maydonuzu sıcak suda kaynat suyu çıksın :F soracıgıma 3 çaY kaşıgı şeker ve 1 çay kaşıgı tuz at. BENİM FORMULUMDUR !! ÇALINTI DEİLDİR !! etkisini gorceksin.. her gün sabah kavaltısnda iç bunu , dişini fırçalamayı unudma ama sora
-----------------------------Sonra içcek miyiz hoca onu ? =)
-
Girmeyin bunlara derim ben...
Abim klüpteyken bir ara merak salmıştı;sonra metabolizmasının içine etti...
Şimdi yine düzenli ve "tempolu" olarak çalışıyor,kaslarının da maaşallahı var...
Yani iş harekette bitiyor :P =))
-
bunun özel iğneleri filan var kas şişirici protein içeceklerivar nesquik gibi sütle içiliyor yurt dışından geliyorbunlar gitbir fitness merkezine sana söyler ama onlardan alıcaksan söylerler almassan söylemezler
-
protein tozunun bir zararı olmaz, faydası bile olur...
ama yanında "düzenli" spor şart...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------protein tozunun bir zararı olmaz, faydası bile olur...
ama yanında "düzenli" spor şart...
"Temponu" hep aynı tutarsan da bir işe yaramıyor bir zaman sonra...Artırmak şart :P
Edit: Kas çalıştırmak için düzenli yeter de konu geliştirmekten bahsettiği için tempo diyorum...
Yoksa sürekli spor yapmak tabii ki önemli...
-
Kaslarının gelişmesi için onları dayanabildiğin en yüksek ağırlıkta üç set çalıştır, sabah ve akşam yatmadan önce protein tozu kullan, antremanlardan yarım saat önce amino asit, antremandan sonra glutamine takviyesi yap. Uykunu ihmal etme, vücudun ilaçlara alıştıktan sonra tirabulus kullanmaya başla tirabulus doğal olarak testosteron seviyesini yükseltir ve kasların hacim almaya başlar.
-
IRET bunu yazdı:
Kaslarının gelişmesi için onları dayanabildiğin en yüksek ağırlıkta üç set çalıştır, sabah ve akşam yatmadan önce protein tozu kullan, antremanlardan yarım saat önce amino asit, antremandan sonra glutamine takviyesi yap. Uykunu ihmal etme, vücudun ilaçlara alıştıktan sonra tirabulus kullanmaya başla tirabulus doğal olarak testosteron seviyesini yükseltir ve kasların hacim almaya başlar.
Denedin mi abi =)))