Vucut Geliştirme İlaçlar Vs.
-
Eğer amaç direk kasların şişmesi ( ömür billah yapmayacağın için ileride tiksinç bi metabolizma ) ise protein haplarını fitness den önce ve sonra olmak üzere alıyosun ve kısa zamanda şişiyosun..
ama ben sana aminoasit haplarını öneririm, fitness de harcanan enerjiye denk ve üstü enerji alınmadığı için vücutta olanı çalıştırıyorsun, (katkı maddesiz doğal üretilen) aminoasit haplarında ise gerekli enerjiyi temin ettiğinden gelişimde düzenli ilerliyor.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
Kaslarının gelişmesi için onları dayanabildiğin en yüksek ağırlıkta üç set çalıştır, sabah ve akşam yatmadan önce protein tozu kullan, antremanlardan yarım saat önce amino asit, antremandan sonra glutamine takviyesi yap. Uykunu ihmal etme, vücudun ilaçlara alıştıktan sonra tirabulus kullanmaya başla tirabulus doğal olarak testosteron seviyesini yükseltir ve kasların hacim almaya başlar.
-----------------------------evet testosteron salgısını arttırman lazım, bunun için ayakları ve bacakları çalıştırsanda olur...
bir de vücut geliştirme zengin işidir, et e abanmalısın ve antreman sonrası dinlenmen şart !
yani şişmek istemiyorsan ağırlık değil de, şınav (ters bench), barfiks (nizamiye tarz kanat), koşu (karın), hammer ve konstantrasyon kas dumble lar ile...
ilaç vitamin hede höde de kullanma derim, düzenli yapamayacaksan...
bir de iret hocam daha bilgili gibi gözüksün, çekileyim ben aradan =))
edit: antreman sonrası direk süt tüket, 1lt yağsız...
-
50 gün içinde 92 kilodan 70 kiloya düştüm, şınav ve mekik çekmeye başladım. Sonra askere gittim şu anda 100 şınav 20 barfiks 10 ters barfiks 160 mekik çekiyorum, benim hedefim kas yapmak değil güçlenmekti istediğim vücuda kavuştum.
-
kilon düşük hızlı şişmen için iyi beslenmen lazım ek gıdalardan daha çok bol bol protein ve karbonhidrad agırlıklı yemen lazım her antremandan 1-2 saat önce et ye çıkıncada büyük bir tabak makarna.Yok illa ben birşeyler kullanıcam dersen hocana sor.Benim sana iki önerim var Whey denilen özel protein tozu yada mass gainerlar var kilo aldırmaya yönelik.
-
Takımdayken de,paso protein takviyesi yaparlardı ama aynı gün içinde 2-3 saat durmadan koşardık...
birden sporu bırakınca insan şişiyor haliyle...
Arkadaşlarla paso mekik,bisiklet,şınav falan gittik 1.5 ayda 20 kilo kadar verdim...
Ama fazla oldu bu da =)))
Neyse güzel fikirler de var karateye başlama arefesinde değerlendireceğim :P
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
Kaslarının gelişmesi için onları dayanabildiğin en yüksek ağırlıkta üç set çalıştır, sabah ve akşam yatmadan önce protein tozu kullan, antremanlardan yarım saat önce amino asit, antremandan sonra glutamine takviyesi yap. Uykunu ihmal etme, vücudun ilaçlara alıştıktan sonra tirabulus kullanmaya başla tirabulus doğal olarak testosteron seviyesini yükseltir ve kasların hacim almaya başlar.
-----------------------------sonrada pipinin düşmesini bekle.
-
iret hocam sen kafayı vücut ve askerlikle falan mı bozdun :D
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------iret hocam sen kafayı vücut ve askerlikle falan mı bozdun :D
-----------------------------Vücudu düzelttim, askerliği bitirdim, hatunlarla aram güzel, iyi dostlar edindim, sevdiğim işi yarattım, ekonomik refaha ulaşma aşamasındayım. : ) ulan kişisel gelişimi tamamladıktan sonra ne bok yiyeceğim onu düşünmeye başladım.
-
fitness centerda calısıyorum aslında hızlı şişmesindeki istediğim amaç düzenli bi uykumun olmaması. iş nedeniyle. böyle olunca tabi bünye sapıtıyo.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------iret hocam sen kafayı vücut ve askerlikle falan mı bozdun :D
-----------------------------Vücudu düzelttim, askerliği bitirdim, hatunlarla aram güzel, iyi dostlar edindim, sevdiğim işi yarattım, ekonomik refaha ulaşma aşamasındayım. : ) ulan kişisel gelişimi tamamladıktan sonra ne bok yiyeceğim onu düşünmeye başladım.
-----------------------------sonunu düşünen kahraman olamaz:D
insanın yapısı gereği o gelişim tam bitmiyo genelde :)