Vücut Kas Gelistirme De Vucut Daki Degi$İklikler
-
Başlayınca nasıl kendini kaptırdığının da güzel bi örneği.
En ideali bir spor yaparak geliştirmek, böyle vücutgeliştirmeyle değil.
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------Ben vücut geliştirmeye karşıyım.
bi de 4/2006 - 2/2007 arası nasıl kasmışsa donunu bile değiştirmemiş..
-----------------------------sen her gün farklı don mu giyiyorsun ?
-
11/2003 ideal bencede =)
ya bu kıllanma olayı kas ve yağlarla alakası var mı bende mesela biraz yağ var çok kıllıyım
tansiyon hastası oldum kilo vermeye başladım yavaş yavaşta kas çalışması yapıcam acaba kas la birliktemi kıllar dökülüyor yoksa kasların daha ii solunum yapabilmesimi için alınıyor futbolcularki mesele gibi
-
peki bu adam hala devam ediyo mu ve şu an ne durumda? :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------Ben vücut geliştirmeye karşıyım.
bi de 4/2006 - 2/2007 arası nasıl kasmışsa donunu bile değiştirmemiş..
-----------------------------sen her gün farklı don mu giyiyorsun ?
-----------------------------bi başlara bak bi de belirttiğim tarih (4/2006 - 2/2007) aralığına bak farkı anlıcaksın :)
+ muronun da dediği gibi burjuva donlarına karşıyımdır. Beyaz don 4ever :)
-
Hahahah fazlası işi bozuyor =)
-
vay anasını :S
ayı gibi olmuş yahu
-
bu enayi'nin yaptigi kas gelistirme ve spor degil, sadece hormon pompalayip bilincsiz bir sekilde antrenmandan kaynaklaniyor. kaldiki adamin anatomik yapisi bile ciddi derecede degismis.
-
kırılmış ve üzgün bakışları kasların arasına sıkışmış bir köpek : ) hormon bozukluğuydu sanırım...
Sadece işine yarayacak sistemlerini(kas, cardiovascular vs), özenle, geliştiren insanlar yukarıda : ) bu adamlar esner, gerilir, zıplar, koşar, hızlı hareket eder, dengesi şuyu buyu yerinde sağlam adamlardır.... : )
Vücutda kasların çoğaldığı yerde kıllar dökülüu diye biliyom...ayarıca bu adamların zaten psikolojik sorunu(kız arkadaşı öle istemiş olabülü, kendini güçsüz ezik hissediyo olabülü) oldugundan hormonla kas büyüterek hacim kazanıp tatmin oluyolar gibime gelio, vücut geliştirmeyi spor olarak göremiyom ben, hormonsuz yapılsa belki daha nötr bakarım : ) sporcu tanımına uygun özellikleri bile yok gibi...
-
bu badicilerden bi .ok olmaz bence adam gibi kas istiyosanız karate , tekvando , yüzme , jimnastik , atletizm gibi sporlar yapın çok toparlanır vücudunuz . özellikle jimnastik yüzme ve karate çok iyi yapar. bakın bruce lee ye adamda gerçek kas var bak kas lifleri görünüyo çizgi çizgi gerçekten süper bir vücut