Vücuttaki Hava Boşlukları
-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------böyle bişi mi yapıyorsun ?
http://www.komikler.com/komiktv/garip_filmler/8:15580/Gozunden_Sut_Cikaran_Adam
-----------------------------işte bu kadar yapamıyorum çok çok az
-
hocam bende süt renginde bişey çıkartıyorum ama gözümden degil acaba sorun mu var :/
-
SelimCeran bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende süt renginde bişey çıkartıyorum ama gözümden degil acaba sorun mu var :/
-----------------------------hhehe
-
SelimCeran bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende süt renginde bişey çıkartıyorum ama gözümden degil acaba sorun mu var :/
-----------------------------seni haydar dümene bağlıyorum hemen.
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------midemi kaldırdın murit kardeş, nedense bu tür şeyler pek hoşuma gitmiyor :S
-----------------------------
Müridin imzada "Benim ölümü tadacaksınız" anlamında bir söz var, sen süte takıldın hocam. :) -
tasslehoff bunu yazdı:
-----------------------------rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------midemi kaldırdın murit kardeş, nedense bu tür şeyler pek hoşuma gitmiyor :S
-----------------------------
Müridin imzada "Benim ölümü tadacaksınız" anlamında bir söz var, sen süte takıldın hocam. :)
-----------------------------hocam yok öyle bir şey,uydurma bunlar :D
-
ilginç.
-
yapma kör olursun
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------NEWRAYCHARLES bunu yazdı:
-----------------------------havuzda ya da denizde suyun altında gözümü açtığımda sol gözümden baloncuklar çıkıyordu.mutlaka izlemişsinizdir gözünden süt fırlatanları mısır çıkaranları;sütle denedim bunu yapabildim azda olsa.bunu kontrol edemiyorum ama kendimi aşırı kasmam gerekiyor.kontrollü bir şekilde yapabilen müridler varsa tavsiyelerine ihtiyacım var.
-----------------------------Aklıma bir fıkra geldi ama yarım yamalak. Anlatayım yine de. Padişah yetenek yarışması düzenlemiş. Adamın teki padişahın karşısına çıkar padişahım ben umuda kalkıp ağzımla incecik bir kılı minik bir iğnenin deliğinden geçirebiliyorum. Gösterisini yapmış. Padişah da götürün bunu 40 kırbaca vurun demiş. Veziri sormuş yahu padişahım adam ne güzel yeteneği var neden cezalandırdın? Padişah da böyle bir yetenek olsa ne olmasa ne demiş. :)
Hocam ayıp olmasın da boşver ne gerek var böyle şeylere :D
-----------------------------ben onun dorusunu anlatayım padişah buna 40 altın verin bişde kırk sopa vurun demiş kırk altın belli bir mesafeden fırlatarak ipi iğneye geçirebildiği için 40 sopada bütün hayatını bu yararsız işe harcıyarak geçirdiği için
-
Ben Kendini Buna Yorma Derim :D Mesela Daha İlgi Çekici Şeyler Var. Mesela Rüyanı Kontrol Etmeyi Dene. Ne Zaman Rüyada Olduğunu Anlamayı Felan. Bunlar Olan Şeyler ve Kontrol Edenlerde Var.