Vücuttaki Hava Boşlukları
-
video koy ;)
-
RuhsuZ_GitarisT bunu yazdı:
-----------------------------Ben Kendini Buna Yorma Derim :D Mesela Daha İlgi Çekici Şeyler Var. Mesela Rüyanı Kontrol Etmeyi Dene. Ne Zaman Rüyada Olduğunu Anlamayı Felan. Bunlar Olan Şeyler ve Kontrol Edenlerde Var.
-----------------------------astral seyahat konusuna hiç girmiyeyim zaten,2-3 kere denedim sitesinden araştırıp korkudan uyuyamadım kaç gece.göz kapaklarımın kapalı olduğunu biliyordum vücudum hareketsiz gözlerim açıkmış gibi odadaki eşyaları görüyordum.
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------NEWRAYCHARLES bunu yazdı:
-----------------------------havuzda ya da denizde suyun altında gözümü açtığımda sol gözümden baloncuklar çıkıyordu.mutlaka izlemişsinizdir gözünden süt fırlatanları mısır çıkaranları;sütle denedim bunu yapabildim azda olsa.bunu kontrol edemiyorum ama kendimi aşırı kasmam gerekiyor.kontrollü bir şekilde yapabilen müridler varsa tavsiyelerine ihtiyacım var.
-----------------------------Aklıma bir fıkra geldi ama yarım yamalak. Anlatayım yine de. Padişah yetenek yarışması düzenlemiş. Adamın teki padişahın karşısına çıkar padişahım ben umuda kalkıp ağzımla incecik bir kılı minik bir iğnenin deliğinden geçirebiliyorum. Gösterisini yapmış. Padişah da götürün bunu 40 kırbaca vurun demiş. Veziri sormuş yahu padişahım adam ne güzel yeteneği var neden cezalandırdın? Padişah da böyle bir yetenek olsa ne olmasa ne demiş. :)
Hocam ayıp olmasın da boşver ne gerek var böyle şeylere :D
-----------------------------ben onun dorusunu anlatayım padişah buna 40 altın verin bişde kırk sopa vurun demiş kırk altın belli bir mesafeden fırlatarak ipi iğneye geçirebildiği için 40 sopada bütün hayatını bu yararsız işe harcıyarak geçirdiği için
-----------------------------bana doğrusuyla gel kardeş,yalan yanlış fıkra anlatıyorsun :D
-
2012 bomba haberınde yer almalı cocuk gozunden sut cıkarmıs :| otosbuste ereksıyon halıne gelıp goozunden o cıkmadı ınsallah
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------2012 bomba haberınde yer almalı cocuk gozunden sut cıkarmıs :| otosbuste ereksıyon halıne gelıp goozunden o cıkmadı ınsallah
-----------------------------müthiş bir espri birader nerden buluyorsun böyle lafları
-
-
ductus nasolacrimalis adlı yapı sayesinde burnuna çektiğin sıvıyı gözyasi kanalına aktarıp gözünden akıtabilirsin bunda bişey yok sadece uğraş isteyen birşey herkes yapabilir yani teorik olarak. Tersi de geçerli bu olayın tabi mesela ağlayinca burnun akması da bu yüzdendir edit : bu demek değildir kı bunu yapmak tehlikesiz bişeydir. Evde denemeyiniz
-
İlizyonistliği Dene ?
-
Bonibon bunu yazdı:
-----------------------------
ductus nasolacrimalis adlı yapı sayesinde burnuna çektiğin sıvıyı gözyasi kanalına aktarıp gözünden akıtabilirsin bunda bişey yok sadece uğraş isteyen birşey herkes yapabilir yani teorik olarak. Tersi de geçerli bu olayın tabi mesela ağlayinca burnun akması da bu yüzdendir edit : bu demek değildir kı bunu yapmak tehlikesiz bişeydir. Evde denemeyiniz
-----------------------------bilmiyordum hocam,adamsın.
-
sünizlerin patlamış senin