Vukuatlar - Anarşi - İğrençlik Bölümü Hakkında
-
İğrençlik bölümü kalksın diye birşey demedi kimse sadece anasayfada listelenmemesini istiyoruz.İsteyen girer bakar.Ama o iğrenç başlıkları herkes görmek zorunda değil.
-
uahhaha bu bölüm kalkmazsa darbe yapıcaz reneyi antikky özellikle ir2 i meydanlarda asacaz ya kalkar ya da kan akar aq :D
-
Hoca àdminler gelsin en sağlıklı kararı verirler dahada durup tartı$manın alemi yok
-
haklarına karışan yok hoca sen istedigin kadar savunmanı yaptıgın surece bende istedigim şiddette saldırı sürdürücem,karışan yok sana
eger geyik bölümüne ceşitli müdahalelerde bulunup arkaplana atılıorsa,bu adalet sisteminin anarşi/iğrenclik bölümünede gösterilmesini talep ediyorum
-
Olcayto
suiQast54 dogal hakkını genel olarak savunma
kendi adına savun .. DEMISIN
Orda Ne Yazıor BUda Benım Dogal Hakkım Yazıor Kormusun Kendı ADIMA KONUSUYORUM.. HAFIZZZZ -
o bolumdeki amac yaptiginiz vukuat ve igrenclikleri anlatmanizdi
ama millet buldugu igrencligi yayinliyor.
elimden geldigince siliyorum link veya her buldugu ivir ziviri koyani ama bazen yetisemiyoruz.
tekrarliyorum o bolumde amac buldugunuzu alinti yapmak degil kendi yaptiginiz igrenclikleri vukuatlari yayinlamak
-
FireX bende senin gibi düşünüyorum! Geyik konuları gibi anasayfada listelenmemeli!
-
underzero'nun dediği gibiyse kalsın hoca vukuat bölümü :)
-
underzero nun dedigi gbi ise bunu acık bir şekilde tekrardan duyurulması gerek bence canı sıkılan calıor youtubedan ogrishten getirior buraya koyuyor
underzero hocam eger bunnarı silip de yetişemiorsan bir uyarı gecmenin sana yararı olmasmı? -
geyik kalktıgına göre anarşinin de kalkma zorunlulugu oldugunu düşünüyorum arkadaşlar konuyu açana katılıyorum
Toplam Hit: 7661 Toplam Mesaj: 60