Vukuatlar - Anarşi - İğrençlik Bölümü Hakkında
-
bence iğrençlik bölümü kalkmasın ama anasayfada gözükmeyebilir
-
geyik kalktı diye tüm forumumu silek yani ?
-
Ben Kımseye Katılmıyorum Sadece TOSUNA Katılıyorum=))
-
bence iğrençlik bölümü kalkmasın ama anasayfada gözükmeyebilir
---------------------------------------------------------------------
Beyler iğrençlik bölümü kalksın diye birşey demiyoruz.Anasayfada gözükmemesini talep ediyoruz.Dikkatli okuyun yazıyı lütfen! -
---------------------------------------------------
Ne alaka şimdi kardeşim sen dediklerimizi anlamamışsın parazit yaratma çık aradan. -
tosunun bahsettigi geyik gbi arkaplanda gözükmesi isteyenin gidip bakması,vukuat/anarşi bölümünün yanlış anlaşılıor sonra bulundugu görevden iice sapıor,kalksın demiorz ya abuk subuk videolar yayınlanmasın sadece müridlerin yaşadıgı heyecanlıklar,adrenalinlerle kalsın yada hepsi biri olsun ama arkaplanda gözüksün geyik bölümü gbi
----
----
hoca yokuşa sürme olayı ondan bahsetmedigimizi gayet iyi biliorsun
-
Hoca herkes geyik kalktı oda kalksın diyor ee ozaman tüm forum kalksın dedim bende
-
hadi devrim başladı anarşi anasayfada görünmesin!!!!!
yeşil alanları kesmeyelim!!!!
rakıya, biraya zam olmasınn!!!!
pikniklerde içmek serbest olsunnn!!!
green piyizci !! -
nası biliyosanız öle yapın anasayfada olması beni rahatsız etmiyodu
olanlarda bence macera arıyolarbaşka bişe değil yani
gözünü yiyen kadın içine girmedikten sonra bi anlam ifade etmez
yolda konuşan adamın azınımı bantlıcan -
-----
ayrıca burda hepimiz(tahminimce) her üyenin yazdıklarını merak edip okuyan bir kesimiz yani kim ne yazmış ne etmiş saygı duyarız ilgileniriz birbirimizle oyuzden ister istemez her topice bakıyoruz,şimdi biri cıkıp dicekki:"istemesseen bakma kardeşim,zorlamı"ama bende o cıkıp diene diorumki tahribat.com a yazılan herşey benim icin onemlidir,geyik bile olsa sacma bile olsa tahribat.com etiketi vardır ve bir kalite arzeder
-----
Toplam Hit: 7655 Toplam Mesaj: 60