folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Vukuatlar - Anarşi - İğrençlik Bölümü Hakkında

Vukuatlar - Anarşi - İğrençlik Bölümü Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    ya usta tahribatı çok seviyon hepimiz gibi ondan şüphemiz yok ama iğrendiğin bişeye bakmak zorunda değilsin mesela senin bi siyasi düşüncen var zıttına başlık açmışlar ona girip okursan hoş bişey ama anarşiye girmezsen gücenmeyiz sana ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Bence amacı dışında kullanılıyor..Gereği gibi kullanıldığı takdirde ana sayfada gözükebilir..Bence bunu istemek bile saçma..Madem hepiniz gözükmesin istiyorsunuz birşey yazmazsınız..Daha düne kadar orada video yayınlayanlar şimdi baktım 180 derece dönmüş..O zman biraz dikkat edin,amacına uygun kullanın ki kimse tiksinmesin..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Bencede geyik gözükmüosa buranında gözükmemesi lazım ama çok da batmıyor:D

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Adminler bu konuda ne düşünüyorlar düşüncelerini paylaşıp bize bu konunun sonucunu iletirlerse sevinirim.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Hocam dalga geçmiyorum cidden meraktan soruyorum " Adamın azına sıçıyorlar" başlığından etkileniyorsan dışarda biri azına sıçim dediğindede rahatsız oluomusun?

gaipten görüntüler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocam bu kadar insan destek veriyorsa mutlaka rahatsız olunuyor.Ayrıca bazı şeyleri okumak yetiyor.Birgün başlık olarak tam yemek saati yaklaşırken "Adam sümüğünü yiyor" diye bir başlık açılsa etkilenmezmisin senin söylediğin en basite indirgenmiş hali.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bugun miraç kandili mübarek gün konuya bugun ilk olarak ben cevap veriyorum benim dediğimin kabul edilmesini arz ediyorum (adminlerden)

GEyik benim işimdi kaldırıldıgında sinirlerim bozuldu ama mecburiyetten bişi soleyemedim.anarşi (bildiğiniz anarşi değil yaptıgınız pclikleri yazın diyor adamlar ama siz anlamıoyrsunuz ) bölümünde açılan bir forumun ana sayfada görülmesi siteye dışarıdan giren birisi için kötü anlaşılır.örneğin konunun adı otopsi(mideniz bulanıyorsa izlemeyin) ya salla gitsn

kaldırılmasını arz ediyorum yeter uzatmayalım konuya admnilerden birisi el atsın sonra da LOCK verilsin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    emredersin tosun abi hemen hallediyoruz abi teşekkürler abi fikirlerin için =)

selam dua ile (F)

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    estafurullah abi ayb ediyon yaw sadece sıkıldım konuya bi açıklık getirlimesi gerektiğini düşünüyordum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    vukaat bölümünde bulunan konuların anasayfa ve aktif konulardan kaldırılması gibi birşey sözkonusu olamaz ve olmayacaktır.

elimden geldiğince daha çok vukaat ve anarşi konularına yer verip iğrençlik kategorisine uyan konuları siliyorum ve bu sayade o bölümün seviyesinin artacağını düşününyorum...

ha şöyle birşey olabilir, iğrençlik terimi kalkıp sadece Vukaat & Anarşi bölümü olabilir, zaten bir süredir düşünüyodum yönetimle görüşüp bölümün seviyesinin artması açısından iğrençlik teriminin kaldırılması öneririm...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 7658 Toplam Mesaj: 60