Web Server Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

kendime not vol.1 buraya dön gökcan

bir notta ben ekleyim :)P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

konu yarıda kaldı :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Adam hem uğraşıp hem öğrenecek, elimde öyle bir bağlantı ve makina olsa ben de denemek isterdim. 7-19'un konusu sayesinde bizde öğreniriz.

!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

baglantının upload hızı nedir?

ZzZzZzZ...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersankuneri
    ersankuneri's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle serverı tam olarak ne amaçlı kuracaksın authentication olacak mı accounting yapacak mısın yoksa sadece deneme amaçlı basit bi webserver mı kuracaksın bunlara söyle sonrasını açıklarız. ama sana tavsiyem linux&oracle mysql çok kasar basit sistemler için ideal ama işi büyüteceksen oracle tek geçerim. Linkte basitçe home web server kurulumu var inceleyebilirsin. http://www.redhat.com/magazine/022aug06/features/webserver/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

server 2003 kurdum sorunsuz tek web sitesini barındırabiliyorum...İp statik buda tamam fakat şöle bir sorun var...birden çok web sitesi yayınlamayı başaramadım...2 web sitesinin portlarını 80 de tutup http headerlarını aldıgım bedava domainlere göre yazıyorum...bu sefer 2 sayfayada erişemiyorum :S DNS kurdum servera onuda yapılandırdım yine olmadı olmadı....bununla ilgili elinde güzel döküman olan veya bu konuda sağlam bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

ben bununla ilgili bi döküman yazayım 2003 servera web server kurulumu diye...

ama hemen değil :)

en çok okunan döküman olur :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

ilginç bir konu bekliyoruz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Dokuman-Ubuntu-Web-Server-Kurulumu-110169/

adresinde yeni konu olarak açtım google aramalarında çıksın diye.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

hocam yurtdisindayim fiber optikde var fakat benim yasadigim sehirde yok.

elektrik gitmiyor da sartelleri attiriyorum bazen, gidip hemen sartelleri geri acarim, veri kaybi yasarmiyiz acaba ?

hocam bir güçkaynağı al 20 dk tutuyor sınuçta jenetarör biişe yaramaz zaten elektrikler gittikten sora çalışıyorki o zamana kadar pc kapanır..En iyi güç kaynağı 20 dk tutar.Üsteklik elektirikler gitmiyor demişssin o sırada şartelleri kaldırırsın işte ;)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 5703 Toplam Mesaj: 41