folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Webmaster Nedir ? Kimlere Webmaster Denir ?

Webmaster Nedir ? Kimlere Webmaster Denir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

web master kavramı kişiye göre değişir herkez farklı bişiler söyler yani ama emin olduğum tek şey var;

Webmaster olan kimse ben webmasterim demez aynı şey hackerler içinde geçerli :) 

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    O zaman bizim rene ne oluyor :|
    -----------------------------

Adminüs-planaryus (bol donanımlı ortalmalar yaşar:) diye ayrı bi tür o :| 

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sabiano
    sabiano's avatar
    Erkek
    webmasterlığa adanan genç bir kız arkadaşımız :))  napcan sen webmasteri amelelik bence hiç bulaşma
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    webmaster adam ben webmasterim demez dogru sölüosun..Yaptıgı işler webmaster olup olmadıgını gösterir.Webmaster
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    webmaster adam ben webmasterim demez dogru sölüosun..Yaptıgı işler webmaster olup olmadıgını gösterir.Webmaster adamın templateleri editlenir , webmaster adam template editlemez
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

Yayinlayacak oldugu tasarimi sifirdan yapabilen herkes webmasterdir bos bos konusup yok asp, php fala filan bilen gibisinden suyunu cikatmaniza gerek yok a.q eskiden bu dillerin bir cogu bilinen kodlama dilleri degillerdi webmaster olmak icin bir yerlere para odemenize veya birilerine bir seyler ispatlamaniza gerek yok ..

Sanalin sanal oldugunu unutmayin a.q burada isteyen istedigini olur .. herkesin egosunun kilosunu olcemezsinizz..

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Ama herkese webmaster demek webmasterlara saygısızlıktır. Webmaster kişi web de yayınladıgı şeyi tam olarak kendisi geliştiren kişidir. Bu nedenle iyi webmaster ve kötü webmaster kavramları ortaya çıkar.Yayınladıgı içerik kayda değer bir şey olması ve bunu en iyi şekilde yansıtması o kişinin webmaster oldugunun en güzel ispatıdır.Zıt görüşü olan arkadaşlar cevap verirse cok güzl bir tartışma konusu cunku tartısalım arkadaslar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

kısaca webmaster web sayfası yapıp işi ticarete döken insanlara denir :)

html yap sat al sana webmaster sonuçta oda bir site oluyor derecesi tartışılır tabiki :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 10038 Toplam Mesaj: 39