Webmaster Nedir ? Kimlere Webmaster Denir ?
-
web master kavramı kişiye göre değişir herkez farklı bişiler söyler yani ama emin olduğum tek şey var;
Webmaster olan kimse ben webmasterim demez aynı şey hackerler içinde geçerli :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
O zaman bizim rene ne oluyor :|
-----------------------------Adminüs-planaryus (bol donanımlı ortalmalar yaşar:) diye ayrı bi tür o :|
-
webmasterlığa adanan genç bir kız arkadaşımız :)) napcan sen webmasteri amelelik bence hiç bulaşma
-
webmaster adam ben webmasterim demez dogru sölüosun..Yaptıgı işler webmaster olup olmadıgını gösterir.Webmaster
-
webmaster adam ben webmasterim demez dogru sölüosun..Yaptıgı işler webmaster olup olmadıgını gösterir.Webmaster adamın templateleri editlenir , webmaster adam template editlemez
-
Yayinlayacak oldugu tasarimi sifirdan yapabilen herkes webmasterdir bos bos konusup yok asp, php fala filan bilen gibisinden suyunu cikatmaniza gerek yok a.q eskiden bu dillerin bir cogu bilinen kodlama dilleri degillerdi webmaster olmak icin bir yerlere para odemenize veya birilerine bir seyler ispatlamaniza gerek yok ..
Sanalin sanal oldugunu unutmayin a.q burada isteyen istedigini olur .. herkesin egosunun kilosunu olcemezsinizz.. -
Ama herkese webmaster demek webmasterlara saygısızlıktır. Webmaster kişi web de yayınladıgı şeyi tam olarak kendisi geliştiren kişidir. Bu nedenle iyi webmaster ve kötü webmaster kavramları ortaya çıkar.Yayınladıgı içerik kayda değer bir şey olması ve bunu en iyi şekilde yansıtması o kişinin webmaster oldugunun en güzel ispatıdır.Zıt görüşü olan arkadaşlar cevap verirse cok güzl bir tartışma konusu cunku tartısalım arkadaslar.
-
kısaca webmaster web sayfası yapıp işi ticarete döken insanlara denir :)
html yap sat al sana webmaster sonuçta oda bir site oluyor derecesi tartışılır tabiki :D