Webmasterhell Yeni Sitemiz İçin Önerileriniz?
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------
merhaba, özür diliyorum herkesden yazılarım silinmiş. Benim hatam tekrar yazıyorum.
webmasterhell net yeni sitemiz açılıyor arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
-----------------------------şimdi oldu bak :)
-
WebmasteR HELL, Kod yazmaktan, tasarım yapmaktan, internette dolanmaktan şaftı kayanlar içindir :)
-
:) öneri, eleştiri, karalama felan yokmu heç yaf az önce konu hit rekoru kırdı :D gırgır için
-
şuan tasarımdan başka bişey yok zaten. ama tasarım güzel :)
-
teşekkürler kardeşim... zaten tasarım vs.. sormak için açtım konuyu... nyse konu güncel.. önerilere, eleştirilere hatta berabat vs.. eleştirilerine bile açığım:) sıkıntı yok
-
Bence forumdaki hacking ve download bölümünü kaldır. Tek birşeye odaklanmaya bak. O da zaten site isminden anlaşıldığı üzere webmasterlar için olsun. Blog bölümünü de kaldır. Ya da güncel olarak oraya yazı yazılması lazım. Bu arada adres .....net foruma gidiyor. .net/hell bloga gidiyor. Forumda bloga yönlendiren bir link bulamadım. Foruma bloga yönlendiren bir link koy. Uzantısı da hell olmasın. ..net/blog olsun.
-
diamonique bunu yazdı:
Bence forumdaki hacking ve download bölümünü kaldır. Tek birşeye odaklanmaya bak. O da zaten site isminden anlaşıldığı üzere webmasterlar için olsun. Blog bölümünü de kaldır. Ya da güncel olarak oraya yazı yazılması lazım. Bu arada adres .....net foruma gidiyor. .net/hell bloga gidiyor. Forumda bloga yönlendiren bir link bulamadım. Foruma bloga yönlendiren bir link koy. Uzantısı da hell olmasın. ..net/blog olsun.
-----------------------------bloga link vericem forumdan onu deneme amaçlı kurdum kaldırıcam, daha sonra sıfırdan yapacağım. hacking bölümünü kaldırabilirim dediklerin doğru ama download bölümü sizce lazım olmazmı ki? birde index.htm dursunmu sizce?
-
hocam bu intro olayları eskimedi mi :|
Site düzenin harika
hayırlı uğurlu olsun .. :))
-
tşkler kardeşim intro olayı eskidi biliyorum, ama eski günleri yad etmek istedim aslında... introsuz index yoktu nerdeyse demi:)
-
PoLiZei bunu yazdı:
tşkler kardeşim intro olayı eskidi biliyorum, ama eski günleri yad etmek istedim aslında... introsuz index yoktu nerdeyse demi:)
-----------------------------e yani ..
ne giriş müzikleri vardı ..:D tekrar hayırlı olması dileği ile :) iyi iş yapar yapar .. eminim sağlam kullanıcı cekersen