folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Webmasterhell Yeni Sitemiz İçin Önerileriniz?

Webmasterhell Yeni Sitemiz İçin Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

bence site çok karanlık kalıyor.İnsanın ilgisini çekecek daha hoş sade renkler kullanılabilir + MyBB kullanmışsın uzun vadede pek kullanan yok gördüğüm kadarıyla genelde Vb kullanılıyor İllaki İntrol kullanmak resim yinede istrsen onun üye ol ne bilim Şifremi unuttum günün sitesi gibi belki reklam paneli koyabilirdin giriştedeki sade resim çok amatöre benzetiyor siteyi

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

bilmiyorum da hocam karanlık daha iyi olur gözünü almıyor adamın.. biraz gezin fark edeceksinizdir. yeni resim attım indexe bakın sonra kaldırıyorum indexi :)

Hayat paylasmaktır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    elite v2 sanirim? Acik renkli tema kur. hacking forumu gibi olmus.

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

elitv2 değil hocam arka planını aldım onun.. elitin yaptığı deava adında bir tema vardı onu editledim üst menü vardı ikiye ayırdım vs.. bişiler yaptım elitin tek arka planı aldım ama oda fazla kalmaz değiştirmeyi düşünüyorum.

Hayat paylasmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Sitenin Tasarımı Çok Hoş İnş Guzel Kaynaklar eklersin Favorilerime ekledim ;

Edit:Kayıt Başarılı

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

bir kaç güne paylaşıma başlıcam kardeşim bende zaen saolsun bir kaç arkadaş yardım ediyor.. şuanda sitenin sorunlarını araştırıyorum halletmeye çalışıyorum.

Hayat paylasmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hocam domain ismine baktıgım zaman aklıma webmaster larin sitesi gibi geldi. ama siteye girdigim zaman yok hack yok bilmem ne olayları gordum Bence domain isminin hakkını ver Webmaster lara yonelik bir site sistemi kurmaya calış isim olarak guzel dedigim Gibi Webmaster lara gore adim atarsan siteyi tutturursun..

edit: hack bolumu kalkmış Tasarim Cok siyah hack forumu gibi Göz ün a.q yor :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

ya ne bileyim bir kaç kişi iyi dedi çok siyah diyenlerde çoğalıyor:) iki tema yapmayı düşünüyorum.. Kayıt olurken ve profilde seçme alanı olacak tabi biraz zaman lazım şuanda googleye ayar çekmeye çalışıyorum. domain yeni. site yeni haliyle google daha ısınamadı tam anlamıyla:)

Hayat paylasmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

Bence daha canlı ve renkli bi forum daha güzel olabilir. Hacker sitesini andırıyo.

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Heryerde siyah veya siyahın sadece birkaç ton açığı kullanılmış. Bu yüzden herşey iç içe girmiş gibi gözüküyor ve göz yoruyor. Temada değişikliğe git hoca.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 4044 Toplam Mesaj: 34